Hamilelikte kaç kilo aldınız

Cok sukur her sey yolunda :)
Kontrole persembe gunu gittim ben.
Bebis 954 gram ve 34 cm dedi doktor.
Sizde durum nasil? Bugun 26+6 olduk.
Oyy maşallah o kadar oldu mu yavrularımız, bende en son 24+4de gitmiştim, kilo 750 gram boyu da 29cm demişti, iki haftada bayağı büyüyor desene, allahım sağ saglim elimize almayı nasip etsin inşallah....

Oyy maşallah o kadar oldu mu yavrularımız, bende en son 24+4de gitmiştim, kilo 750 gram boyu da 29cm demişti, iki haftada bayağı büyüyor desene, allahım sağ saglim elimize almayı nasip etsin inşallah....

Kesinikle cok cabuk buyuyor. Benim de bir onceki kontrolde 650 gr ve 27 cm civariydi. Bu kontrolde doktor bu degerleri soyleyince sasirdim :)

Yürüyüşü her gün mü yapıyorsunuz ve kaç dk yürüyorsunuz? Bende yapmak istiyorum 4. Aydan sonra
Ben de yürüyüş yapıyorum. Doktorum hergun yürü, ama yarım saatten fazla yürüyüş yapma dedi. Zaten gerçekten zorlanıyorum uzun yürüyünce, karnım inanılmaz kasılıyor.

Diyetisyen kontrolünde mi geçirsem hamileliğimi diye düşündüğüm zamanlar oluyor elbette kilo alımı engelleyemez sonuçta bebeğim büyüyor fakat ben bebeğim sağlıklı büyüsün o kilo alsın bende kalıcı kilolar olmasın diye düşünüyorum
İçinizde diyetisyen gitmiş olan var mı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Merhaba kızlar. 8. Haftamdayim ekstra bişey yemiyorum eskisi gibi devam ediyorum sadece sabahları süt içiyorum ona rağmen 3 kilo almış gorunuyorum. Bu şişkinlik mi yoksa kilo mu anlamadım. Gobusum çok büyüdü simdiden

Merhaba kızlar. 8. Haftamdayim ekstra bişey yemiyorum eskisi gibi devam ediyorum sadece sabahları süt içiyorum ona rağmen 3 kilo almış gorunuyorum. Bu şişkinlik mi yoksa kilo mu anlamadım. Gobusum çok büyüdü simdiden
Normalde zayıfsan başlangıçta hizlı kilo alabiliyorsun, ama sen bayağı hızlı başlamışsın, çünkü daha 8.haftada sadece kese oluşumu zamanı yani bir kilo hatta diyelim iki kilo normal ama 3 biraz fazla olmuş, belki vücut hamilelige kendini hazirliyordur, yani bilemedim:eek:

Back
X