- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
bigün onu bigün diğerini yazmışsın ya ondan dedim. tablet şeklinde mi suda eritilen mi? bana suda eritilen verdi hiç hoşuma gitmez öyle ilaçlar, iğne olsam daha iyi.kalsiyum ve d3 vitamini canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bigün onu bigün diğerini yazmışsın ya ondan dedim. tablet şeklinde mi suda eritilen mi? bana suda eritilen verdi hiç hoşuma gitmez öyle ilaçlar, iğne olsam daha iyi.kalsiyum ve d3 vitamini canım
ben de ilkinde o kadar yememe rağmen 10.5 kilo aldım. bunda da kontrollü yiyorum ama bıraksam kilo alıp başını gidecek. dediğin gibi ne kadar az kilo o kadar iyi, hem bebek hem bizim için.canım doktorumun diyetine uyuyorum. ilkinde çok kilo aldım bunda dikkatliyim. yani onda başı sonu hep aldım... bu kez ne kadar az o kadar iyi
bebekte ve sende sağlık yönünden sıkıntı yoksa bence gayet iyi. hem de kilon çok az ne güzel. çok mu bulantın oldu neden alamadın kilo?Ben hic kilo alamadim30+5 teyim 55 kiloyla hamile kaldim bgun tartildgimda 57 kilo geldim
moralini bozma, aşırılık yok bence.Artik tartilmak da istemiyorum10a yakin almişim ama bir çoğunu 20.haftamdan sonra aldim korkuyorum asıl bundan sonra 30dan sonra alinirmiş
![]()
Hayir nerdeyse hic bulantim olmadi.zaten suan bebek 1650 gram olmus :) bende de bi sknti yok bebekte de Allah a skur ama nedenini bilmiyorum inatla kilo alamiyorumbebekte ve sende sağlık yönünden sıkıntı yoksa bence gayet iyi. hem de kilon çok az ne güzel. çok mu bulantın oldu neden alamadın kilo?
bigün onu bigün diğerini yazmışsın ya ondan dedim. tablet şeklinde mi suda eritilen mi? bana suda eritilen verdi hiç hoşuma gitmez öyle ilaçlar, iğne olsam daha iyi.
Teşekkürler canim inş bundan sonra abartili bir kilo almayiz :)moralini bozma, aşırılık yok bence.
Kilo Alman için erken canım ben 16. Haftada başladım kilo almaya12. Haftamdaym hic almadim, istahim acilmadi daha bulantim vardi hafifledi
Doktorum dikkat et dedi sanki çok almışım gibi geliyorSen benden az almışsın canım 9 kilo gayet iyi
Çikolata şeker yağlı besinler unlu mamullerden olabildiğince kaçın cnm. Hamilesin elbet canın çekecek az miktarda ye ki içinde kalmasın15.haftamdayım. toplam 2-3 kilo almışım. şuan 61 im. doktorum gayet iyi kilon dedi.yememe de çok dikkat ediyorum aslıında. umarım çok kilo almam
Artik tartilmak da istemiyorum10a yakin almişim ama bir çoğunu 20.haftamdan sonra aldim korkuyorum asıl bundan sonra 30dan sonra alinirmiş
![]()
Bence sana moral olsun diye normal demis olabilir :) 30dan sonra sadece bebekler haftada 500grama yakin aliyorlar asil kilolar bizi son aylarda bekliyor ..ben de bu hafta sadece 1 kilo almisim boyle giderse 10kilo daha alinir gibiBen de 23 haftayı bitirdim, 8 kilo aldım. Nasıl aldım onu da anlamadım. Her zamanki gibi yiyorum. Son haftalarda resmen haftada 1 kilo olarak gidiyorum. Doktoruma sordum, normal dedi. 20li haftalarda çabuk kilo alırsın dedi. Yanılmasını umuyorum içten içe ama :))
aslında inan bana yemiyorum. özellikle akşam yemeğinden sonra sadece meyve. bazende hiçbir şey.Çikolata şeker yağlı besinler unlu mamullerden olabildiğince kaçın cnm. Hamilesin elbet canın çekecek az miktarda ye ki içinde kalmasın
Bak bu benim üçüncüye gebeliğim hala hiç doğum yapmamış gibiyim
Kan ilacını düzenli kullan cnm ben diğer gebeliklerimde hiç düzenli kullanmadım doğum sonrası ve öncesi kana çok ihtiyacımız oluyor. Ben kan ilacı ne yazıkki kullanamıyorum. Keçi boynuzu özü, kuru incir kuru kayısı kuru üzüm düzenli tüketiyorum. Mutlaka sende dene hem kanın artıyor hem de bebek çok güzel kilo alıyor..aslında inan bana yemiyorum. özellikle akşam yemeğinden sonra sadece meyve. bazende hiçbir şey.
kan ilacı kullanmaya başladım ben gebelik durumunu öğrendikten sonra. onların etkisi vardır diye düşünüyorum