- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
Bakalım ben ne olcam :) o kadar korkuyorum ki böyle kalmaktanben de hep öyle düşündüm ama öyle olmadı. Ben hamileyken hiç şişmedim doğumdan sonra şiştim muhtemelen ondan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım ben ne olcam :) o kadar korkuyorum ki böyle kalmaktanben de hep öyle düşündüm ama öyle olmadı. Ben hamileyken hiç şişmedim doğumdan sonra şiştim muhtemelen ondan.
Ay ben 10 kiloyu ne ara aldım nasıl aldım hiç bilmiyorum ya daha 30 haftalik hamileyim14 kilo aldım. İlk 6 ay 7kilo almıştım güzel gidiyordu ama son 1 hafta 4 kiloarada da 3 kilo daha alabilmişim
![]()
Son ay çok hızlı alınıyor ve kendine alıyorsun dikkat etmekte fayda var. Ama şöyle söyleyeyim o 14 kilonun 7 si doğumdan sonra gitti (2 gün sonra eve gittiğimde hemen tartılmıştım ) 1 ay içindede öbür yedi gitti toplamda 15-16 kg 3 ayda gitti :)Ay ben 10 kiloyu ne ara aldım nasıl aldım hiç bilmiyorum ya daha 30 haftalik hamileyim
Maşallah ne güzel inşallah benimde öyle gider hepsiSon ay çok hızlı alınıyor ve kendine alıyorsun dikkat etmekte fayda var. Ama şöyle söyleyeyim o 14 kilonun 7 si doğumdan sonra gitti (2 gün sonra eve gittiğimde hemen tartılmıştım ) 1 ay içindede öbür yedi gitti toplamda 15-16 kg 3 ayda gitti :)
Al benden de o kadar bu aralar iştah tavan yaptı acayip acıkıyorumBakalım ben ne olcam :) o kadar korkuyorum ki böyle kalmaktan
Al benden de o kadar bu aralar iştah tavan yaptı acayip acıkıyorum
Ah o zararlı şeyler ahh.. Benim de canım o kadar çok çekiyor ki frenleyebildigim kadar frenliyorum ama olmuyorkızlar aynı dert bende de var. 31. haftam ve 14 kilodayım. tok olsam da canım sürekli bir şeyler istiyor. aburc cubur ve sağlıksız gıdaları özellikle canım istiyor. engel olamıyorum.
Bebeğin kaç kilo doğudu?Bende 37+5 de doğum yaptım 8 kilo almıştım
Canim yuruyus yapmani oneriririm. Kilo alimini yavaslatir birde dogum kolaylasir.Bi de normal doğum istiyorum ama bu kadar kilo almaya bi de bebis kilolu olursa ve normal yapamazsam diye de korkuyorum
Kar kış derken yürüyüş yapamadım canim istediğim gibi bir aydır düzenli yürümeye çalışıyorum ama kilo bakımından olan oldu gibiCanim yuruyus yapmani oneriririm. Kilo alimini yavaslatir birde dogum kolaylasir.
Aynen 26 da karnım pek yoktu şimdi 29Yaa bende 26.haftadan sonra hala yine belki çok yemiyorum ama acayip şişlik oluyor midemde hemde kilo alım hızım bariz arttı ki daha 27yi dolduruyorum, göbeğim bu iki haftada fena büyüdü ya
Bende diyetisyene gittim şeker düşüklüğü var diye şekeri kestim humurisi falanda yemiyorum ama alıyorum yine27+1 de 13 kiloyu gordum aferin bana.. istahimin önüne geçemiyorum ekmeği hamurisini azalttım gerçi 2 haftadır ama yine de alıyorum sanırım son aylara girince kilo alımını durduramiyoruz.
Bende diyetisyene gittim şeker düşüklüğü var diye şekeri kestim humurisi falanda yemiyorum ama alıyorum yine27+1 de 13 kiloyu gordum aferin bana.. istahimin önüne geçemiyorum ekmeği hamurisini azalttım gerçi 2 haftadır ama yine de alıyorum sanırım son aylara girince kilo alımını durduramiyoruz.
Canım benim arkadaşım 4 kilo bebisi normal doğurdu bence o konuda sıkıntı yapmaBi de normal doğum istiyorum ama bu kadar kilo almaya bi de bebis kilolu olursa ve normal yapamazsam diye de korkuyorum