Hamilelikte kaç kilo aldınız

Kızlar gunaydın 60 ile basladım 64 oldum sadece karnım var suan ama devamında karınla beraber baldırlar totoslarr da olacak sankimm iştahım acıldı midem kazınıyor sık yememe ragmen cok dikkat ediyorum ekmek hamur işi pilav makarna vs ama yinede almışım
Kilo alımı 20. Haftadan sonra artıyor 26 dan sonra önüne geçilmiyor

Kar kış derken yürüyüş yapamadım canim istediğim gibi bir aydır düzenli yürümeye çalışıyorum ama kilo bakımından olan oldu gibi
Canim yuruyusle vucuttaki odem de gidiyor biraz. Metebolizman hizlaniyorda. Kilo alimin muhtemelen yavaslar. Birde herkes son aylarda cok kilo almaz. Ben son 1-2 ay neredeyse hic almamistim.

aramızda bir gün var :)
Evet canım sen kaç kilo aldın bi de bebisin kilosu nasıl

Canim yuruyusle vucuttaki odem de gidiyor biraz. Metebolizman hizlaniyorda. Kilo alimin muhtemelen yavaslar. Birde herkes son aylarda cok kilo almaz. Ben son 1-2 ay neredeyse hic almamistim.
Doğru diyorsun canım belki de çoğu odemdir . Artık havalar da güzel bol bol yürüyeceğim inşallah

Ablamda 4600 dogurdu hemde normal dogumla ve dikiste 2 tane galiba o da bebegin kordonu biraz kisaymis ondan olmus.
Maşallah yeğenine Böyle örnekler var demek ki çok sevindim

Nasıl yaptım canım onu ya ben o kiloyu ilk 3 ayda almıştım zaten :deli:
ben karatay usulü beslenmeye çalışıyorum, zayıflamak amacıyla değil de sağlıklı beslenmek için.20 haftaya kadar hiç kilo almamıştım.bulantım da olmadı. kontrollü gitmeye çalışıyorum. 8 kilo ile kapatmak hedefim.

Gerçekten bunu duyduğuma çok sevindim herkes son 2 ayda 5 6 kilo alınıyor diyo

Ve ben şok geçen hafta 70 kiloydum şimdi 73 kilo olmuşum tam tamına 11 kilo almış oldum ya dikkat ediyorum o kadar neden bu kadar hızlı kilo alıyorum

Ve ben şok geçen hafta 70 kiloydum şimdi 73 kilo olmuşum tam tamına 11 kilo almış oldum ya dikkat ediyorum o kadar neden bu kadar hızlı kilo alıyorum
Sadece yediklerimizle bu kadar kilo aldığımızı düşünmüyorum ben artık ve kısmı ödem aldiklarimizin ve maalesef hamilelikte metabolizma çok çok yavaşlıyor bi yerden sonra yapabileceğimiz bişey yok gibi bebisler sağlıklı olsun da hepsi verilecek o tempoyla

Back
X