Hamilelikte kaç kilo aldınız

Sadece yediklerimizle bu kadar kilo aldığımızı düşünmüyorum ben artık ve kısmı ödem aldiklarimizin ve maalesef hamilelikte metabolizma çok çok yavaşlıyor bi yerden sonra yapabileceğimiz bişey yok gibi bebisler sağlıklı olsun da hepsi verilecek o tempoyla
İnşallah veririz canım ben 1 haftadır havalar güzel diye yürüyüş falan yapıyorum en son 70 kiloydum 73 ü görünce gerçekten şok oldum ya bu aralar suyu arttirayim bari

Kızlar bende 60 la hamile kaldım şuanda 70 kiloyum. İlk 3 ayda hiç almadım sonra iştahım çok arttı, kiloyu hızlı aldım, son 1 aydır da hiç almadım... Bakalım kaç kiloyla tamamlıcaz gebeliği :cool:

bende 25+6 dayım 6 kilo aldım sende iyi almışsın çok değil bence ya bn bir ara doktoruma dedim hiç kilo almıyorum hep aynıyım diye sonralarda daha çok alınıyor dedi bakalım kaç kilo ile tamamlıcam

En iyisi tatlı badem yağı arkadaşlar gerçekten çatlak olmuyor engelliyor
Badem yağına tüylenme yapıyor dediler tercih etmedim. Ben zeytinyağı-hindistan cevizi yağı sürüyorum ama bi yerde okudum ne kadar yağ ne kadar kaliteli kremler kullanılırsa kullanılsın, vücut içten nemlendirilmediği sürece çatlak oluşur diyor. Yani bol su içmek çok önemli..:halay:

Badem yağına tüylenme yapıyor dediler tercih etmedim. Ben zeytinyağı-hindistan cevizi yağı sürüyorum ama bi yerde okudum ne kadar yağ ne kadar kaliteli kremler kullanılırsa kullanılsın, vücut içten nemlendirilmediği sürece çatlak oluşur diyor. Yani bol su içmek çok önemli..:halay:
Tabi canım su çok önemli zaten ama tatlı badem yağı tüylenme yapmıyor acı badem yağı var o yapıyor

benimde henüz yok inşallah olmaz ama çok kilo alınmadığı zamanda çatlak oluşmuyor bacaklarda falan

Back
X