Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28+6 :)29+2 bizim de
Korkma korkma, bolca dua edelim, rahat doğum yapmak için yapılması gerekenleri yapalım, sonrası Allahın taktiri artık. Öyle de böyle de çıkıcak bu bebişlerya kendimizi avutuyoruz işte sende yangına körükle gitme korku da var yani :)))
Derin olacak inşallah canımooo siz benden baya ilerdesiniz isim karar verdiniz mi
aynen çıkıcak artık bir şekilde bakalım normal de olacak mı oda var ama ben sezeryandan daha korkuyorum ameliyat kötü geliyor bana ben hayatımda 3 kere serum almış insanımKorkma korkma, bolca dua edelim, rahat doğum yapmak için yapılması gerekenleri yapalım, sonrası Allahın taktiri artık. Öyle de böyle de çıkıcak bu bebişler![]()
Bende hiç bıçak altına yatmadım, Allah yatırmasın inşallah bende istemiyorum sezeryan, ama eğer olursa da diye hayal kırıklığına ugramamak için hayırlısı diyorum. Sezeryan tercihim değil, zorunlu kalırsak yapıcak bir şey yokaynen çıkıcak artık bir şekilde bakalım normal de olacak mı oda var ama ben sezeryandan daha korkuyorum ameliyat kötü geliyor bana ben hayatımda 3 kere serum almış insanım![]()
Simay da güzel isim canım, Duru'yu da çok beğeniyorum. R Rengarenkkadinisimler güzelmiş sağlıkla doğsunlar inşallah bizde Simay istiyoruz![]()
aynen zorunlu kalırsam yaparım bebek sağlıkla doğsun daBende hiç bıçak altına yatmadım, Allah yatırmasın inşallah bende istemiyorum sezeryan, ama eğer olursa da diye hayal kırıklığına ugramamak için hayırlısı diyorum. Sezeryan tercihim değil, zorunlu kalırsak yapıcak bir şey yok![]()
Ya ne olacak bu durumDurmuyo canım aynen![]()
Bende ilk 16 hafta hiç kilo almadım hep öyle olsaydi keşke 30 hafta oldu alınan kilo 11bende 25+6 dayım 6 kilo aldım sende iyi almışsın çok değil bence ya bn bir ara doktoruma dedim hiç kilo almıyorum hep aynıyım diye sonralarda daha çok alınıyor dedi bakalım kaç kilo ile tamamlıcam
Kullanıyorum canım ben bakalım fayda edecek mı bilmiyorumEn iyisi tatlı badem yağı arkadaşlar gerçekten çatlak olmuyor engelliyor
Benim gobegimin altında oluyor kasiklarımda da oluyor doktor önemli değil diyokızlar bu arada benim karnımda ağrı oluyor göbeğin üst kısmı olarak bazen elleyemiyorum bile sizde yaşadınız mı veya oluyor mu
Bir aydır dikkat ediyor musun pekiKızlar bende 60 la hamile kaldım şuanda 70 kiloyum. İlk 3 ayda hiç almadım sonra iştahım çok arttı, kiloyu hızlı aldım, son 1 aydır da hiç almadım... Bakalım kaç kiloyla tamamlıcaz gebeliği![]()
Bi çare bulsam hemen paylaşcam ama yok canım malesefYa ne olacak bu durum
Benimki bi sağda bi solda bi aşağıda bi yukarıda :) bazen belime doğru gidiyo dön orası diil yerin diyorumBenim gobegimin altında oluyor kasiklarımda da oluyor doktor önemli değil diyo
Bende normalden çok korkuyorum ama normal yapmak isterim ama sezeryan derse doktorum tabiki olurumaynen çıkıcak artık bir şekilde bakalım normal de olacak mı oda var ama ben sezeryandan daha korkuyorum ameliyat kötü geliyor bana ben hayatımda 3 kere serum almış insanım![]()
Aynen canım çok dikkat ediyorum aslında ama olmuyorBi çare bulsam hemen paylaşcam ama yok canım malesefhamileliğini 9-10 kiloyla tamamlayanlara inanamıyorum çok özeniyorum walla