Hamilelikte kaç kilo aldınız

Korkma korkma, bolca dua edelim, rahat doğum yapmak için yapılması gerekenleri yapalım, sonrası Allahın taktiri artık. Öyle de böyle de çıkıcak bu bebişler :KK49:
aynen çıkıcak artık bir şekilde bakalım normal de olacak mı oda var ama ben sezeryandan daha korkuyorum ameliyat kötü geliyor bana ben hayatımda 3 kere serum almış insanım :-)

aynen çıkıcak artık bir şekilde bakalım normal de olacak mı oda var ama ben sezeryandan daha korkuyorum ameliyat kötü geliyor bana ben hayatımda 3 kere serum almış insanım :-)
Bende hiç bıçak altına yatmadım, Allah yatırmasın inşallah bende istemiyorum sezeryan, ama eğer olursa da diye hayal kırıklığına ugramamak için hayırlısı diyorum. Sezeryan tercihim değil, zorunlu kalırsak yapıcak bir şey yokHoppa

Bende hiç bıçak altına yatmadım, Allah yatırmasın inşallah bende istemiyorum sezeryan, ama eğer olursa da diye hayal kırıklığına ugramamak için hayırlısı diyorum. Sezeryan tercihim değil, zorunlu kalırsak yapıcak bir şey yokHoppa
aynen zorunlu kalırsam yaparım bebek sağlıkla doğsun da

kızlar bu arada benim karnımda ağrı oluyor göbeğin üst kısmı olarak bazen elleyemiyorum bile sizde yaşadınız mı veya oluyor mu

bende 25+6 dayım 6 kilo aldım sende iyi almışsın çok değil bence ya bn bir ara doktoruma dedim hiç kilo almıyorum hep aynıyım diye sonralarda daha çok alınıyor dedi bakalım kaç kilo ile tamamlıcam
Bende ilk 16 hafta hiç kilo almadım hep öyle olsaydi keşke 30 hafta oldu alınan kilo 11

Kızlar bende 60 la hamile kaldım şuanda 70 kiloyum. İlk 3 ayda hiç almadım sonra iştahım çok arttı, kiloyu hızlı aldım, son 1 aydır da hiç almadım... Bakalım kaç kiloyla tamamlıcaz gebeliği :cool:
Bir aydır dikkat ediyor musun peki

Bende normalden çok korkuyorum ama normal yapmak isterim ama sezeryan derse doktorum tabiki olurum

Back
X