- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
Amin canım inşallah hepimiz. Evet çok az kaldı. Birazdan doktora gidicem bakalım ne diyecek. Sanırım 23 Mayıs olacak.İnşallah çok rahat bi doğum geçirirsin canım çok az kaldı artık bebişlerimiz geliyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah hepimiz. Evet çok az kaldı. Birazdan doktora gidicem bakalım ne diyecek. Sanırım 23 Mayıs olacak.İnşallah çok rahat bi doğum geçirirsin canım çok az kaldı artık bebişlerimiz geliyo :)
38den sonra doktorlar pek riske atmıyor anne ve bebek için önceki durumdan kalan dikişlerin patlamaması için; ama ilk doğumsa 39 u bekler.Canım kaçınci haftada sezeryan yapiliyor
Bende de iki üç haftadır oluyor o batmalar özellikle uzun süre rahat oturamadiysam ya da ayakta kaldiysam. 36+2 yim.Benim 2 gündür vajinada iğne batması gibi oluyor kasiklarim da da ağrı oluyor nst de sancı çıkmıyor ama pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum sizdede varmı bu tarz ağrılar 38+3 um bu arada
Canım az kalmış doğuma sağlıkla al kucağına inşallah22 mayısa gün verdi. Nasipse o gün sağlıkla gelir.hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah.
Neden sezaryen peki canım sen öyle mi istedin?22 mayısa gün verdi. Nasipse o gün sağlıkla gelir.hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah.
Amin inşallah hepimizCanım az kalmış doğuma sağlıkla al kucağına inşallah
İlki sezaryendi o yüzden.Neden sezaryen peki canım sen öyle mi istedin?
Ne güzel ikinci geliyo :)İlki sezaryendi o yüzden.
İnşallah evet :)Ne güzel ikinci geliyo :)
Cok guzel kılon ya ben 15.haftaya yenı gırdm ve 2.5 kılo aldm.neler yaptın almamak ıcın.62ıle basladm 64.5 kılom suan ve bu hafta yuruyuse basladm bendeSelam kızlar bende bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda bebişte iyi maşallah şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım 4 te çıkacak. Şu an itibari ile 2 kg 400 gr almışım 24+5 günlük sata göre
Haylazz dogum yaptı bu arada.darısı bıze olsn ınsSelam kızlar bende bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda bebişte iyi maşallah şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım 4 te çıkacak. Şu an itibari ile 2 kg 400 gr almışım 24+5 günlük sata göre
Canım inan ki çok fazla dikkat edemiyorum bu arada bu kiloyuda son 1.5 ayda aldım ama en çok dikkat ettiğim şey akşam 8 den sonra bir şey yememek birde haftada 5 gün felan 1 saat yürüyüş yapıyorum ama bu bir ay yapamayacağımCok guzel kılon ya ben 15.haftaya yenı gırdm ve 2.5 kılo aldm.neler yaptın almamak ıcın.62ıle basladm 64.5 kılom suan ve bu hafta yuruyuse basladm bende
Canım birde sadece sabah iki dilim ekmek yedim tam buğday onun dışındaki öğünlerde yemiyorum meyveyide günde en az bir tane yiyorumCok guzel kılon ya ben 15.haftaya yenı gırdm ve 2.5 kılo aldm.neler yaptın almamak ıcın.62ıle basladm 64.5 kılom suan ve bu hafta yuruyuse basladm bende
Canım seninde az kaldı hayırlısıylahaylazzz canımmmm doğum yapmışsın gözün aydııııın
hayırlı sağlıklı sıhhatli musmutlu bi bebiş olsun inşallah
![]()