Hamilelikte kaç kilo aldınız

Canım birde sadece sabah iki dilim ekmek yedim tam buğday onun dışındaki öğünlerde yemiyorum meyveyide günde en az bir tane yiyorum
Anladm.canm bı 3 hafta ekmegı artırmıstm ondan aldm bende. o yuzden ekmegı keser yuruyus yaparsam almam umarım.aksam 6.5 veya 7 den sonra bendr bısey yemıyorm sukur.bence o 2.5 kılo da senın bebıs ve suyu falandr canm o kadar sıkma kendını.

Haylaz ın doğum için daha günü yok muydu? Erken mi oldu acaba yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum??

Haylaz ın doğum için daha günü yok muydu? Erken mi oldu acaba yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum??
Canm baska bı baslık acmıstı oradan takıp etmıstm bende oradan bılıyorm..pazartesı kontrolu vardı doktor 3 cm acılma var demıstı eve gıttı ve persembe gunu acılması 6 cm olmus ve normal dogum yaptı.yınede kendı buraya ugradıgın da ayrıntılı anlatır.3 gun oldu bıle dogum yapalı ne guzel darısı bıze olsn ıns

Canm baska bı baslık acmıstı oradan takıp etmıstm bende oradan bılıyorm..pazartesı kontrolu vardı doktor 3 cm acılma var demıstı eve gıttı ve persembe gunu acılması 6 cm olmus ve normal dogum yaptı.yınede kendı buraya ugradıgın da ayrıntılı anlatır.3 gun oldu bıle dogum yapalı ne guzel darısı bıze olsn ıns
Canım anca fırsat buldum yazmaya inşallah sizin doğumda benimki gibi kolay olur sancı çok çekmedim açılma 6 cm olunca çok kolay olmadı ama inan çokta zor olmadı şükür kavuştum yavruma

Ben bu kadar korkuyla doğum yaptıysam herkes yapar burda açtığım bütün konularda korkularimdan bahsediyordum yapamam ben diyordum 5 gün oldu bile doğum yapali
Ayyy çok sevindim canım ne güzel kavuştun yavruna :) inşallah darısı bizlere. Hatırlıyorum konularını tedirgindin baya o yüzden cesaret verdin bana şimdi Allah razı olsun

Ayyy çok sevindim canım ne güzel kavuştun yavruna :) inşallah darısı bizlere. Hatırlıyorum konularını tedirgindin baya o yüzden cesaret verdin bana şimdi Allah razı olsun
İnan bebisin kucagina geldimi herşey geçiyor ben korkulardan dolayı sezeryan istedim hep ama doktorum normal diyordu doktorumu bile değiştirmeye karar vermiştim sonra bı baktım sancı açılma falan derken doğum oldu bitti bile

Kilo konusunu kaç aydır konuşuyoruz özellikle sen ve ben :) inşallah benim de gider böyle çabuk çabuk :)
Eve geldiğimde ilk isim tartiya çıkmaktı 75 i görünce üzüldüm aslında az gitmiş diye ama bugün 70 71 arasi gelince sevindim neredeyse 10 kilo ben yine gelişmeleri yazarım bakalım 1 ay sonra kilo ne durumda olacak

Eve geldiğimde ilk isim tartiya çıkmaktı 75 i görünce üzüldüm aslında az gitmiş diye ama bugün 70 71 arasi gelince sevindim neredeyse 10 kilo ben yine gelişmeleri yazarım bakalım 1 ay sonra kilo ne durumda olacak

canim gecmis olsun darisi basimiza olsun insallah.sen cati muayenesi olmusmuydun doktor normal dogum yapabilirsin demismiydi yani.benim sata gore 37+3.bugun muayene oldum birazda gerildim.boyum uzun oldugundan herkes catin genistir diyodu ama doktor bebek iri olursa doguramassin dedi epey uzuldum.tavsiyen olursa almak isteriz normal yapabilmek icin

Canım anca fırsat buldum yazmaya inşallah sizin doğumda benimki gibi kolay olur sancı çok çekmedim açılma 6 cm olunca çok kolay olmadı ama inan çokta zor olmadı şükür kavuştum yavruma
Amın ıns canm rabbım kolayca bızıde tum hamıslerıde bebıslerıne kavustursun ıns.oyle boyle derken cok sukur atlattın

Canm 5 gun olmasına ragmen super gıtmıs.bence normal vermen cunku bebısdı suyuydu derken bı de anne bebek ıcın 1.5 kılo kan fazla uretırmıs hamılelıkte o da etkı edıyomus o yuzden gıtmıs on kılo.gerı kalanıda gıder cunku daha vucudunda odemde vardr canm yavas yavas ıner.ben de 62yle hamıle kaldm ıns senın gıbı bende verırım

Back
X