Hamilelikte kaç kilo aldınız

kızlar şuan 20+2 deyim ve 5 kilo aldım. en fazla 10 kilo ile kapatmak istiyorum bu süreci. ne yaptınız neler yediniz. ya da doğumdan sonra kilolar kolay gidiyor mu. ben sezeryan düşünüyorum. sezeryanda kilolar kalır diyorlar. :KK43:
Ben 62 ile hamile kaldim canım ilk 16 hafta hiç kilo almadım bütün kiloyu 24. Haftadan sonra aldım neredeyse 80 kilo ile doğuma girdim bugün 14 gün oldu doğum yapali 67 kiloya düşmüşüm kilo vermek için bı çaba harcamadan inşallah 60 kiloya inebilirim

75 le tamamlamıssın o zaman gayet ıyı bence.bendr 62yle hamıle kaldım 16.hafta bıtecek bu cuma ve 65 olmusum benm hedefımde 75 le tamamlamak yukarısını gormek ıstemıyorm.o yuzden daha dıkkatlı olmaya calısıyorm ıns basarabılırm
Bende 62 ile hamile kaldim 75 le doğum yaparım diyordum ama son ay inanılmaz kilo aldım 80 kilo ile doğum yaptım 14 gün oldu doğum yapali

Bende 62 ile hamile kaldim 75 le doğum yaparım diyordum ama son ay inanılmaz kilo aldım 80 kilo ile doğum yaptım 14 gün oldu doğum yapali
Alırsamda ıns senın gıbı verebılırım ya ne guzel 14 gun olmus ama 13 kılon gıtmıs sımdıden.5 kılon kalmıs hamıle kalmadan oncekı kılona onu da verırsın rahatlıkla.

Süpersin canım çok güzel vermişsim kg zafen emzirme döneminde kendiliğinden gider kilolar merak etme sende sonrasında sıkılaşmak için çaba sarfedersin

75 le tamamlamıssın o zaman gayet ıyı bence.bendr 62yle hamıle kaldım 16.hafta bıtecek bu cuma ve 65 olmusum benm hedefımde 75 le tamamlamak yukarısını gormek ıstemıyorm.o yuzden daha dıkkatlı olmaya calısıyorm ıns basarabılırm
Dikkat edince olur bence ama son ay ben 3 kilo aldım, ödem oldu çok. Son aylara bırakın özellikle kilolarinizi

Dikkat edince olur bence ama son ay ben 3 kilo aldım, ödem oldu çok. Son aylara bırakın özellikle kilolarinizi
Bende oyle dusunuyorm 5 6 7.aylarda bırer kılo alsam 68 olurum.son ıkı ayda ıkıser kılo alsam 73 falan olur hedefım o yonde ama ıns bakalm

Valla hiç planladığım gibi gitmedi benim arkadaşlar. 28. haftam bitiyor. Toplamda 12 kilo aldım:( Aşırı yiyor muyum hayır ama tutamıyorum gidiyo bi şekilde. Bakalım doğuma kaç kilo ile giricem :anneadayı:

Valla hiç planladığım gibi gitmedi benim arkadaşlar. 28. haftam bitiyor. Toplamda 12 kilo aldım:KK43: Aşırı yiyor muyum hayır ama tutamıyorum gidiyo bi şekilde. Bakalım doğuma kaç kilo ile giricem :anneadayı:
Aynen planladıgımız gıbı olsa ohoooo hıc kılo almayız ama bazen olmuyo ya gıdıyo.bende oyle yemıyorm ama alınıyo yuruyuste yapıyorm galıba bıraz da vucut yapımızla alakalı olmalı

33.hafta bitti sayılır babalar gibi 18 kilo almışım:21: boyum uzun olduğundan pek göstermiyorum aldığım kiloları sadece sipsivri karnım var önümde :anneadayı:
Zamanında 30 kilo vermişliğim var o yüzden pek takmıyorum aldığım kiloyu bebeğimi bi kucaklayayım hayırlısıyla başka bişeyde gözüm yok :anne:

Valla hiç planladığım gibi gitmedi benim arkadaşlar. 28. haftam bitiyor. Toplamda 12 kilo aldım:KK43: Aşırı yiyor muyum hayır ama tutamıyorum gidiyo bi şekilde. Bakalım doğuma kaç kilo ile giricem :anneadayı:
Endişe etme 80 kilo ile doğuma girdim doğum yapalı 18 gün oldu 68 kiloyum

Endişe etme 80 kilo ile doğuma girdim doğum yapalı 18 gün oldu 68 kiloyum
Süpersin canım maşallah diyeyim nazar değmesin. Ne kadar hızlı vermişsin özellikle yaptıpın birşey var mı veya dikkat ettiğin. Bizede lazım olacak bu bilgiler.

55 kilo ile hamile kaldim ve şimdiye kadar 2 kilo aldım. Doktor çok almışsın dedi :(

Günaydın. Bugün tam bir hafta oldu doğum yapalı. 8 kilo almıştım, 6-6,5 kilosu gitti yani 1,5 - 2 kilosu kaldı.yaptigim sadece en az 3 litre su içmek.
Maşallah canım süper gitmiş kilolar kırkın çıkana kadar tüm kilolar gitmiş olur hatta emzirm döneminde hamile kaldığın kilonun çok çok altında olursun canım darısı bize inşallah

Slm kızlar haylaz tebrik ederim yavruna kavuşmuşsun sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi
Bak kilolar da gitmiş maşallah
Bende güya kilo almayacaktım 16. Haftam +2,5kilo :KK17:
65 kg ile hamile kalmıştım şuan 67.5
Sonumu hiç iyi görmüyorum :skandal:

8 kilo alan arkadaşlar nasıl bu kiloda kaldınız merak ettim çok fazla da yemiyorum öncesi neyse şimdi de aynı yiyorum ama niye alıyorum :KK64:

Slm kızlar haylaz tebrik ederim yavruna kavuşmuşsun sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi
Bak kilolar da gitmiş maşallah
Bende güya kilo almayacaktım 16. Haftam +2,5kilo :KK17:
65 kg ile hamile kalmıştım şuan 67.5
Sonumu hiç iyi görmüyorum :skandal:
Teşekkür ederim canım benim Allahim senide sağlıcakla evladına kavuştursun ins kilo olayını çok dert etme canım ben acayip dert ettim kafama taktım sanki ben kafama taktikca daha çok kilo aldım gibi ben 62 ile hamile kaldim 80 kilo ile doğuma girdim şimdi 68 kiloyum şimdilik 6 kilo yanıma kar kaldı ama inan evlat kokusu var ya herşeye değer

Back
X