- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
Masallah İnşallah bende verebilirim sezeryanda göbek kalıyor vs dedikleri için öyle düşündümSanmıyorum sezeryan Doğum yaptım 24 kilo almıştım doğumun 4. Ayı hepsini vermiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah İnşallah bende verebilirim sezeryanda göbek kalıyor vs dedikleri için öyle düşündümSanmıyorum sezeryan Doğum yaptım 24 kilo almıştım doğumun 4. Ayı hepsini vermiştim
Valla canım göbekte kalmıyor rahat olMasallah İnşallah bende verebilirim sezeryanda göbek kalıyor vs dedikleri için öyle düşündüm
Ben hamilelikte 30. Haftaya kadar dikkat ettim hatta diyetisyen kontrolündeydim sonra biraz ipin ucu kaçtı 35. Haftadan sonra ise ipin ucu hepten kaçtı 62 kilo ile hamile kadın 80le doğurdumTum bebıslerın ortak sorunu gaz.oda gecer ıns 2 3 aya bısey kalmaz.ıyı kılo gıtmıs ya ne guzel 4 kılon kalmıs o da gıder.tatlılardan ekmekten uzak durursan gıder oda ıns.ben 20.haftadayım 3 kılo aldım 62yle kaldm 65 ım suan almamaya ve yedıklerıme dıkkat edıyorm bakalm ben kacla kapatıcam.
İyiyim canım çok şükür bebiste iyi haftaya pazartesi tam 2 aylık olacağız inşallah uykusuzluga bile alışmışım ki artık uyuyamıyorum gecede 4 saat uyku yetiyor artıkBu cuma 22.haftama gırıcem ve 4 kılo aldm.62yle kaldım 66 olmusum.6.aya gırıcem 6 ve 7.cı ayı 1 2 kıloyla atlatırsam cok ıyı olacak.haylazzz slm canm nasılsn bebıse alıstın mı ıyıce
Bu konuda pek bı bilgim yok ama sezeryanla göbeğin kalma ihtimali daha fazlaymis gerçi bünye meselesiDoğum şekli kiloyu etkiler mi acaba? Yani sezeryan yapınca kilo kalıyor normal doğumda gidiyor gibi bişey var mı?
Oyyy cok tatlıdr sımdı mınnak onun kokusu bıle yeter ya uyku nasılsa uyunur.İyiyim canım çok şükür bebiste iyi haftaya pazartesi tam 2 aylık olacağız inşallah uykusuzluga bile alışmışım ki artık uyuyamıyorum gecede 4 saat uyku yetiyor artık
Senle hemen hemen aynı dogumumuz.ben 4 kılo aldm.ekmek ve hamur ısı yeme bol su ıc paketlı gıdalar yeme ve yuruyus yap.odemı gıderen yuruyus ve bol su ıçmek ve tuzdan uzak durmak canm.hamur ıslerının ve ekmegın sana ve cocuguna faydası yok hıckızlar bugün 22+5im toplam 10 kilo almışım. doktorum kızdıçok kilo alıyorsun diye.çok fazla yemek de yemiyorum. sadece düzgün kahvaltı yapamıyorum iş yerinde bazen poğaça börek tarzı yediğim için mi bu kadar kilo aldım acaba
nasıl durdurabilirim kilo alımını. ellerim ve ayaklarım da şiş ödem o da kilo yapıyor sanırım
![]()
Cok guzel kılo alımınız ıns bende cok almam ama alıcak gıbı gorunuyorum cuma 23.haftaya gırıcem ve 5 kılo almıs durumdaym suan35.haftamdayim ve 7 kg oldu simdilik. Dogum yapana kadar en fazla 2 kg hedefim :)
Canim hamur isi ve paketli gidalardan uzak dur. Birazda hareket edersen cok kilo almazsinCok guzel kılo alımınız ıns bende cok almam ama alıcak gıbı gorunuyorum cuma 23.haftaya gırıcem ve 5 kılo almıs durumdaym suan
Sabah ıkı dılım ekmekten baska yemıyorm her gun olmasada gunluk 1 saat yuruyorm.paketlı gıda hıc yemıyorm ama yınede gelıyo gelenCanim hamur isi ve paketli gidalardan uzak dur. Birazda hareket edersen cok kilo almazsin![]()
Maşallah canım süpersin35.haftamdayim ve 7 kg oldu simdilik. Dogum yapana kadar en fazla 2 kg hedefim :)