Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım eve az kaldı geri sayım başlafı resmen canım en son 11.06. Haziranda tartılmıştım o zaman 4.3 kg almıştım tartılmak için ayın 11 . Ni bekliyorum korkuyorumda çok aldımmı acaba diye bakalım
hamur işini bıraktım. tost yiyorum sabahları evde yapıp. su çok içiyorum. çalıştığım için akam yürüyüşüne pek vaktim kalmıyor fakat işyerinde hareket etmeye dikkat ediyorum. inşallah kilo alımım durur canımSenle hemen hemen aynı dogumumuz.ben 4 kılo aldm.ekmek ve hamur ısı yeme bol su ıc paketlı gıdalar yeme ve yuruyus yap.odemı gıderen yuruyus ve bol su ıçmek ve tuzdan uzak durmak canm.hamur ıslerının ve ekmegın sana ve cocuguna faydası yok hıc
Neden bu kadar çok takıyorsunuz kiloya bana göre çokda almamışsınız bu hafta işinde hala kafam karışıyor öğrenemedim ama sanırım 5.ayınızdasınız bence çok değil ben 54le başladım bugün izlemem vardı tam 69 kilo olmuşum 35.haftamdayım doktorum hepde kızdı kilo alıyorum diye alıyorsam alıyorum hamileyim ben bi canı daha besliyorum napıcam diyet mi yapacağım insan hamileyken niye kıssın kendini kilo almamak için ben ilk başlarda zaten bulantıdan mide problemlerinden yiyemedim hiç birşey son 3aydır iştahım açık yiyebiliyorum buradan deli gibi yemek yediğimde çıkmasın normal yiyorum ama son aylarda hızlı aldım bir ayda 3kilo aldığım oldu neticede hormonlar değişiyor hiçde kafama takamam kilo alıyorum diye doğumdan sonra sıkarım kendimi veririm inşallah yeterki sütümüz olsun bol bol emzirelim devamlı zaten emzirmekten gidecek kilolar22 haftalık hamileyim ve tam 7 kilo aldım
İlk hamileliğimde 24 kilo aldım Doğumdan 4 ay sonra 24 kilo gitmişti soru o değil zaten kilo almamam lazım ilerde yüksek tansiyon riskim olabilirmiş doktorum kilo alma diyor yani olması gerekenin üzerinde olmasın diyor ama ne yapayım bilemedim ki diyetisyenlerin verdiği öğünler bile çok fazla benim yediklerimdenNeden bu kadar çok takıyorsunuz kiloya bana göre çokda almamışsınız bu hafta işinde hala kafam karışıyor öğrenemedim ama sanırım 5.ayınızdasınız bence çok değil ben 54le başladım bugün izlemem vardı tam 69 kilo olmuşum 35.haftamdayım doktorum hepde kızdı kilo alıyorum diye alıyorsam alıyorum hamileyim ben bi canı daha besliyorum napıcam diyet mi yapacağım insan hamileyken niye kıssın kendini kilo almamak için ben ilk başlarda zaten bulantıdan mide problemlerinden yiyemedim hiç birşey son 3aydır iştahım açık yiyebiliyorum buradan deli gibi yemek yediğimde çıkmasın normal yiyorum ama son aylarda hızlı aldım bir ayda 3kilo aldığım oldu neticede hormonlar değişiyor hiçde kafama takamam kilo alıyorum diye doğumdan sonra sıkarım kendimi veririm inşallah yeterki sütümüz olsun bol bol emzirelim devamlı zaten emzirmekten gidecek kilolar
Ins canm.tostuda kepek ekmegı veya cavdar ekmegı al dılımlı olanlardan tostunuda oyle ıkı dılımle yap.ben tostu oyle yıyorm.hamur işini bıraktım. tost yiyorum sabahları evde yapıp. su çok içiyorum. çalıştığım için akam yürüyüşüne pek vaktim kalmıyor fakat işyerinde hareket etmeye dikkat ediyorum. inşallah kilo alımım durur canım![]()
Neden yüksek tansiyon riskin olurmuş ki bi başka sağlık sorununuz varsa onu bilemem tabi ama banada doktorum en fazla 10kilo alabilirsin fazlası yok dedi her kilo alışımdada kızdı bana yok bebeğim obez olurmuş yok gebelik şekerim çıkarmış çok şükür hiçbiri olmadı bebeğim haftasına göre normal kiloda benim anlamadığım ve takıldığım nokta insan hamileyken nasıl kilo almayabilir ki diyet mi yapacağız çok az mı yiyeceğiz yani insan daha fazla acıkıyor bi can besliyor çünkü yemezsem kan şekerim düşüyor mesela benim eşim kaç kez ben kendimden geçmiş haldeyken ağzıma küp şeker koydu şekerim düştüğü için görüyorum ki bu kilo mevzusu sizi strese sokmuş kafanıza takmışsınız bence stres hamilelikte kilodan daha tehlikeliİlk hamileliğimde 24 kilo aldım Doğumdan 4 ay sonra 24 kilo gitmişti soru o değil zaten kilo almamam lazım ilerde yüksek tansiyon riskim olabilirmiş doktorum kilo alma diyor yani olması gerekenin üzerinde olmasın diyor ama ne yapayım bilemedim ki diyetisyenlerin verdiği öğünler bile çok fazla benim yediklerimden
Canim kilo mevzusu onemli tabiki diyet yapmak degil amac dikkatli ve dengeli beslenmek. Kimi bu sekilde beslenerek 10 kilo alir kimi 20 ama onemli olan saglikli bir hamilelik gecirmek. Ben normal yasantimda da cocuklarima paketli urum yedirmemeye calisiyorum. Cok ekmek yemelerini istemiyorum. Sabah kahvaltida yumurta sut peynir yesinler istiyorum. Bunu once kendi yasam tarzima yansittim simdi onlara. Bu demek degil ki biz rejim yapiyoruz sadece yiyip ictigimize ozen gosteriyoruz. Eskiden gunde 5 paket cikolata yerdim yine zayiftim. Ama sekerim cok cabik duserdi hemen acikirdim. Ilk hamilelikte cok bayildim. Simdi ise cok.sukur ne sekerim cok duser. Ne cok acikirim. Normal yasantima devam ediyorum.Neden yüksek tansiyon riskin olurmuş ki bi başka sağlık sorununuz varsa onu bilemem tabi ama banada doktorum en fazla 10kilo alabilirsin fazlası yok dedi her kilo alışımdada kızdı bana yok bebeğim obez olurmuş yok gebelik şekerim çıkarmış çok şükür hiçbiri olmadı bebeğim haftasına göre normal kiloda benim anlamadığım ve takıldığım nokta insan hamileyken nasıl kilo almayabilir ki diyet mi yapacağız çok az mı yiyeceğiz yani insan daha fazla acıkıyor bi can besliyor çünkü yemezsem kan şekerim düşüyor mesela benim eşim kaç kez ben kendimden geçmiş haldeyken ağzıma küp şeker koydu şekerim düştüğü için görüyorum ki bu kilo mevzusu sizi strese sokmuş kafanıza takmışsınız bence stres hamilelikte kilodan daha tehlikeli
2 li test yaptırmıştım risk oranı epeyce yüksek çıktıNeden yüksek tansiyon riskin olurmuş ki bi başka sağlık sorununuz varsa onu bilemem tabi ama banada doktorum en fazla 10kilo alabilirsin fazlası yok dedi her kilo alışımdada kızdı bana yok bebeğim obez olurmuş yok gebelik şekerim çıkarmış çok şükür hiçbiri olmadı bebeğim haftasına göre normal kiloda benim anlamadığım ve takıldığım nokta insan hamileyken nasıl kilo almayabilir ki diyet mi yapacağız çok az mı yiyeceğiz yani insan daha fazla acıkıyor bi can besliyor çünkü yemezsem kan şekerim düşüyor mesela benim eşim kaç kez ben kendimden geçmiş haldeyken ağzıma küp şeker koydu şekerim düştüğü için görüyorum ki bu kilo mevzusu sizi strese sokmuş kafanıza takmışsınız bence stres hamilelikte kilodan daha tehlikeli
Zamanda alsa gider bence25 kilo aldım10 kilo dogum sonrası gitti :) Onu görünce pişman oldum normal insanlar gibi 12 kilo almadıgıma üzüldüm :) şuan bbeğim 6 ayını bittirdi yavaş yavaş gidio diğer kilolarda şuan vermem gerken 10 kilo var ama
![]()
Aynen aslında aşırı dikkat etsem hemen gidecek ama ben agırdan alıyorum. Bide emziriyorum vermemde onun etkisi büyük:)Zamanda alsa gider bence
gobek durumu ne oldu sezeryan sonrası kilo verdikce oda eriyormu sarkma olur diyorlar hep54.400 kg ile hamile kaldım sezaryen ile doğum yaptım 69.200 kg doğuma girdim, taburcu olduğumda 65 kg idim bebeğim 3.300kg doğdu 10 günlük anneyim ve şimdi 61.200 kg dayım.
Göbeğim cok az inmişti. Yürürken içi su dolu balon gıbı sallanıyordu. Şimdi toparladım cok az göbeğim kaldı oda dıkışler üzerine sarkıyor bir parmak kadar acıkcasıgobek durumu ne oldu sezeryan sonrası kilo verdikce oda eriyormu sarkma olur diyorlar hep