Hamilelikte kahve?

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
selam kızlar,anneler,anne adaylari. Umarim hepiniz sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçiriyorsunuz.

Soruma gelecek olursak, hamilelikte kahve içiyor musunuz? Ben hamilelikten önce hemen hemen hergun içerdim. Şimdi ise arada sırada içiyorum çay içmiyorum denecek kadar az içiyorum haftada 1-2 kez çay içiyorum sadece. Ve haftada 2-3 kahve. Doktoruma sordum içebilirsin dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Bunu bende doktora sormuştum hergün bi bardak içebilirsin demişti
İçiniz rahat etmezse decaf içebilirsiniz

Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Bunu bende doktora sormuştum hergün bi bardak içebilirsin demişti
İçiniz rahat etmezse decaf içebilirsiniz
Çok teşekkür ederim sağolun. Evet evet benim doktorumda içebilirsin demişti ki burda her köşe de starbucks tarzı yerler var. Decaf benimde aklıma geldi aslında sizde hatırlatmış oldunuz :) tekrar teşekkür ederim

Günaydın, her gün kahvenin her türlüsünü içiyordum. Düşük tehlikemden dolayı tüketmiyorum kahve ve çay. Sonrasında da arada sırada içerim muhtemelen

Bünye meselesidir muhtemelen kimine dokunur kimine dokunmaz ben dokunmayan kısımdayım sanırım çünkü bana hiç bir etkisi olmadı çay veya kahvenin çünkü canım istiyor engel olamazdım her sabah kahvaltıda çayımı içerim açık oluvak şekilde sonra türk kahvesi akşamda neskafe takıntı meselesi onları içtikçe bebeğim daha çok hareketleniyor ve onu hissetmek beni çok mutlu ediyor :)

Bünye meselesidir muhtemelen kimine dokunur kimine dokunmaz ben dokunmayan kısımdayım sanırım çünkü bana hiç bir etkisi olmadı çay veya kahvenin çünkü canım istiyor engel olamazdım her sabah kahvaltıda çayımı içerim açık oluvak şekilde sonra türk kahvesi akşamda neskafe takıntı meselesi onları içtikçe bebeğim daha çok hareketleniyor ve onu hissetmek beni çok mutlu ediyor :)
Doktorum içebilirsin demişti sakıncası yok dedi ama annem ve kız kardeşim ısrarla zararli dedikleri için korkuyorum:) gerçi doktordan iyi bilecek değiller ya iste

Günaydın, her gün kahvenin her türlüsünü içiyordum. Düşük tehlikemden dolayı tüketmiyorum kahve ve çay. Sonrasında da arada sırada içerim muhtemelen
Çok geçmiş olsun. Benim daha randevume gitmedim dusuk tehlikem olduğunu sanmıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım çok şükür

bende hemen hemen hergün 1 fincan kahve içiyorum bazen canım istemiyor 2.3 gün içmiyorum.. birde hergün 5 bardak çay içiyorum yada daha fazla..

bende hemen hemen hergün 1 fincan kahve içiyorum bazen canım istemiyor 2.3 gün içmiyorum.. birde hergün 5 bardak çay içiyorum yada daha fazla..
Ben hamile kaldıgimdan beri çok nadiren çay içer oldum pek canım istemiyor ama artık yavaş yavaş kahve istiyor canım. Bende artik içerim günde hir kahve :)

Tehlikeden dolayı hastanede yatıyorum şuan. Hayırlısı olsun da dikkat ederiz yeyip, içmemize. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ALLAH
Ah kuzum benim inşallah hemen atlatirsin bu dönemi rabbim sana ve bebeğine sağlık versin. Kucağına al yavrunu inşallah. Benim birinci hamilelimde 6 ay önce bebeğimin kalbi durdu 11 haftalikken sonra dusuk yaptim kürtaja yetişemedim şuan tekrar Hamileyim o kadar korkuyorum ki anlatamam güçlü durmaktan başka çarem yok. Dualarında bana da yer verir misin?

Ah kuzum benim inşallah hemen atlatirsin bu dönemi rabbim sana ve bebeğine sağlık versin. Kucağına al yavrunu inşallah. Benim birinci hamilelimde 6 ay önce bebeğimin kalbi durdu 11 haftalikken sonra dusuk yaptim kürtaja yetişemedim şuan tekrar Hamileyim o kadar korkuyorum ki anlatamam güçlü durmaktan başka çarem yok. Dualarında bana da yer verir misin?
Ayy öncelikle sabır diliyorum yavrun ahirette senin elinden tutar inşaALLAH. Tabi ki dua ederim, sağ salim kucağına al miniğini.. Korkman çok normal gerçekten çok kötü bir his bu..

Allah herkesin yavrusunu kucagina almak nasip etsin inşallah.
Keşke mide bulantısı geçse de bende icebilsem ☹️

Kocamı atlatabilirsem açık çay iciyorum ben de :KK53: yoksa baş agrisindan stresten ölecem. Kahveyi de sade şekilde bir fincan 3-4 günde bir falan içiyorum yine gizli olaraktan :KK47:

Back
X