Hamilelikte kalp carpintisi yasayan var mi?

Mama2020

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
172
153
18
9. Haftamın içindeyim. Bir haftadir falan kalp carpintisi yasiyorum ara ara. Kan değerlerimde bir sıkıntı yok. Daha önceki kalp çarpıntılarım psikolojik kökenli olurdu. Ama şu an bir stres kaynağım da yok. Normalde bunun icin hastaneye giderdim ama doktorum 12. Haftaya kadar gelme dedi salgından dolayı. Benim durumumda olan var mı? Doktoruma vatsaptan yazdım sabah. Ama hala cevap da gelmedi 🙄

9. Haftamın içindeyim. Bir haftadir falan kalp carpintisi yasiyorum ara ara. Kan değerlerimde bir sıkıntı yok. Daha önceki kalp çarpıntılarım psikolojik kökenli olurdu. Ama şu an bir stres kaynağım da yok. Normalde bunun icin hastaneye giderdim ama doktorum 12. Haftaya kadar gelme dedi salgından dolayı. Benim durumumda olan var mı? Doktoruma vatsaptan yazdım sabah. Ama hala cevap da gelmedi 🙄
Bende de oluyor canım sankı çok koşmuşum da yorulmuşum gibi bende 9 haftalık olcam hamilelikten diye düşünüyorum daha fazla kan pompalıyor ondandır diye düşünüyorum.

Banada ilk bi iki hafta olmustu. Sesli kitap okumaya çalıssam çarpıntı baslıyordu. Ama çok sürmedi 2 hafta felan sonra gectı bende

Back
X