- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi Kafam-karisik
-
Daha kese olusmamis deger dusuk oldugu icin ne ignesi canm adi var miBen uc ay yasadim cnm bole kanamalar eger kesede ve cevresinde kanama gozukmuyosa normal diyolar drlar ama varsa dusuk tehliken olabilir haptan ziyada dr konusup igne istemelisin bi dusugum var die bnm lekelerimi igne kesmisti
Dusuk ignesi tam hatirlamiyorum ama pruluton gibi bisey di 3 ayima kadar hep hapla idare ettik sonr dr igne yazdi 5 tane sonra kesildi insallh hayirlisi olur cnm eainle kan uyusmazligin var miDaha kese olusmamis deger dusuk oldugu icin ne ignesi canm adi var mi
Amin insallah dogru syluosan yiyecek ekmegi varsa her turlu tutunur diger gidisimde soracam doktora igneyidePuroluton depot iğnenin adı. Bende leke yok ama önceden düşüklerim var diye progestan hapına ek her hafta o iğneden oluyorum. Bence de iğne yaptırın ve bol su içip ayaklarınızı yüksek yere koyup sırt üstü yatın. Yiyecek ekmeği varsa zaten düşmeyecek boşuna üzülmeyin olur mu stres altında kalmasın bebiş. Rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize. Amin.
Arkadaslar merhaba bn dun kan testi yaptirdim ve hamile oldugumu ogrendim degerim 208 adetim daha gecmedi 29 gun oldu adet olali
bnm 3 gundur karnimda ve belimde agrim var ve pembe ve kahverengi lekelenmem var dusuk mu yapiprum acaba mayista yine dusuk yapmistim o yuzden korkuyorum doktora gittim progestan verdi yarin tekrar gel kan testi icin dedi bi sey diyemem simdi dedi
boyle yasayanlar var mi lutfen cevap verirseniz sevinirim dusuk mu yoksa yerlesme kanamasi mi
Degerin 208 gebelik var dedi 5 in ustu gebelik dediAdet gecikmesi olmadan hamileyim diyemezsin ki....Dr unun seni bu şekilde yönlendirmesi gerekirdi
Degerin 208 gebelik var dedi 5 in ustu gebelik dedi
İnsallah Canım benım hcg 97.54 tü 2 gün sonrası 384.5 oldu kahverengı lekelenmem hala devam edıyor Ağrı'larımda doktorum normal olduğunu korkmamam gerektıgını soyledı rahim genişlediği için kılcal damarlara denk geldıgı ıcın olurmuş ilaç verdı progestan 200 mg içiyorum sabah aksam Allah hepimizin Bebişlerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinHayirlisi olsn hakkimizda bakalim yarin ne olacak insallah saglikli bi sekilde yukselmistir degerim sizlerde dua edin kizlar
Bnİnsallah Canım benım hcg 97.54 tü 2 gün sonrası 384.5 oldu kahverengı lekelenmem hala devam edıyor Ağrı'larımda doktorum normal olduğunu korkmamam gerektıgını soyledı rahim genişlediği için kılcal damarlara denk geldıgı ıcın olurmuş ilaç verdı progestan 200 mg içiyorum sabah aksam Allah hepimizin Bebişlerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Amin insallah canm icim rahatladi bugun kanamam azaldi zatenİnsallah Canım benım hcg 97.54 tü 2 gün sonrası 384.5 oldu kahverengı lekelenmem hala devam edıyor Ağrı'larımda doktorum normal olduğunu korkmamam gerektıgını soyledı rahim genişlediği için kılcal damarlara denk geldıgı ıcın olurmuş ilaç verdı progestan 200 mg içiyorum sabah aksam Allah hepimizin Bebişlerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Normal gözün aydın :) bir daha da yaptırma boşuna stres oluyor insan beklerken.Bn
Amin insallah canm icim rahatladi bugun kanamam azaldi zaten
bi de pazar gunu 208 di kan degerim bugun sali 440 normal degil mi tekrar doktora gitmedim sonucu alinca
Cok normal Canım ıcın rahat olsun ben 9 haftaya gırdım hala lekelenmem var gaz sorunu ve uyku var sadece mıde bulantım yokBn
Amin insallah canm icim rahatladi bugun kanamam azaldi zaten
bi de pazar gunu 208 di kan degerim bugun sali 440 normal degil mi tekrar doktora gitmedim sonucu alinca
En son adet tarıhın ne ZamanZaten acilde yaptirdim 1 saat gecene kadar canim ciktiama 2 gunde 1 yaptirimde en azindan bi sorun olursa ona gore haberim olsn pazarteside Allah izin verirse keseyi gormeye gitcem
12 hazirandi yani tam 1 ay olduEn son adet tarıhın ne Zaman
Allahim korusun ya hayirli hayirli gelisip gormek nasip olsn insallah sen kalp atisini filan duydun miCanm bende nisanda düşük yapmıştım şimdi tekrar hamileyim bi gün bildiğin kırmızı kan geldi benden igne oldum progestan hap kullanp dinleniyorum şuan iyiyiz cok şükür sende korkma birşey olmaz. İlkinde düşük yaptığımız için vücut tekrar dusuk yapmak isteyebiliyormus
Allahim korusun ya hayirli hayirli gelisip gormek nasip olsn insallah sen kalp atisini filan duydun mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?