Hamilelikte kan gelmesi

Kafam-karisik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
3.626
4.801
63
33
Arkadaslar merhaba bn dun kan testi yaptirdim ve hamile oldugumu ogrendim degerim 208 adetim daha gecmedi 29 gun oldu adet olali
bnm 3 gundur karnimda ve belimde agrim var ve pembe ve kahverengi lekelenmem var dusuk mu yapiprum acaba mayista yine dusuk yapmistim o yuzden korkuyorum doktora gittim progestan verdi yarin tekrar gel kan testi icin dedi bi sey diyemem simdi dedi
boyle yasayanlar var mi lutfen cevap verirseniz sevinirim dusuk mu yoksa yerlesme kanamasi mi

Ben uc ay yasadim cnm bole kanamalar eger kesede ve cevresinde kanama gozukmuyosa normal diyolar drlar ama varsa dusuk tehliken olabilir haptan ziyada dr konusup igne istemelisin bi dusugum var die bnm lekelerimi igne kesmisti

Ben uc ay yasadim cnm bole kanamalar eger kesede ve cevresinde kanama gozukmuyosa normal diyolar drlar ama varsa dusuk tehliken olabilir haptan ziyada dr konusup igne istemelisin bi dusugum var die bnm lekelerimi igne kesmisti
Daha kese olusmamis deger dusuk oldugu icin ne ignesi canm adi var mi

Daha kese olusmamis deger dusuk oldugu icin ne ignesi canm adi var mi
Dusuk ignesi tam hatirlamiyorum ama pruluton gibi bisey di 3 ayima kadar hep hapla idare ettik sonr dr igne yazdi 5 tane sonra kesildi insallh hayirlisi olur cnm eainle kan uyusmazligin var mi

Puroluton depot iğnenin adı. Bende leke yok ama önceden düşüklerim var diye progestan hapına ek her hafta o iğneden oluyorum. Bence de iğne yaptırın ve bol su içip ayaklarınızı yüksek yere koyup sırt üstü yatın. Yiyecek ekmeği varsa zaten düşmeyecek boşuna üzülmeyin olur mu stres altında kalmasın bebiş. Rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize. Amin.

Amin insallah dogru syluosan yiyecek ekmegi varsa her turlu tutunur diger gidisimde soracam doktora igneyide

Adet gecikmesi olmadan hamileyim diyemezsin ki....Dr unun seni bu şekilde yönlendirmesi gerekirdi

Degerin 208 gebelik var dedi 5 in ustu gebelik dedi

Gebelik olabilir canım ama adet gecikmesi olmadan belki onlarca kez hamile kalıp gelişmeyecek bir bebeği kaybediyoruz ...hani şimdilerde kimyasal gebelik dedikleri şey var ya...eskiden bu kan testleri falan yokken kadınlar bu hafta 10 gün geçmeden hamileyim demezlermiş....

Ama umarım başına böyle bişey gelmez sağlıkla sıhhatle büyür bebeğin....daha önce de yaşamışsın bu kez üzülmezsin şimdi sakince dua edip bekle bence

Hayirlisi olsn hakkimizda bakalim yarin ne olacak insallah saglikli bi sekilde yukselmistir degerim sizlerde dua edin kizlar

Hayirlisi olsn hakkimizda bakalim yarin ne olacak insallah saglikli bi sekilde yukselmistir degerim sizlerde dua edin kizlar
İnsallah Canım benım hcg 97.54 tü 2 gün sonrası 384.5 oldu kahverengı lekelenmem hala devam edıyor Ağrı'larımda doktorum normal olduğunu korkmamam gerektıgını soyledı rahim genişlediği için kılcal damarlara denk geldıgı ıcın olurmuş ilaç verdı progestan 200 mg içiyorum sabah aksam Allah hepimizin Bebişlerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Bn
Amin insallah canm icim rahatladi bugun kanamam azaldi zaten
bi de pazar gunu 208 di kan degerim bugun sali 440 normal degil mi tekrar doktora gitmedim sonucu alinca

Bn

bi de pazar gunu 208 di kan degerim bugun sali 440 normal degil mi tekrar doktora gitmedim sonucu alinca
Normal gözün aydın :) bir daha da yaptırma boşuna stres oluyor insan beklerken.

Zaten acilde yaptirdim 1 saat gecene kadar canim cikti ama 2 gunde 1 yaptirimde en azindan bi sorun olursa ona gore haberim olsn pazarteside Allah izin verirse keseyi gormeye gitcem

Bn

Cok normal Canım ıcın rahat olsun ben 9 haftaya gırdım hala lekelenmem var gaz sorunu ve uyku var sadece mıde bulantım yok

Canm bende nisanda düşük yapmıştım şimdi tekrar hamileyim bi gün bildiğin kırmızı kan geldi benden igne oldum progestan hap kullanp dinleniyorum şuan iyiyiz cok şükür sende korkma birşey olmaz. İlkinde düşük yaptığımız için vücut tekrar dusuk yapmak isteyebiliyormus

Allahim korusun ya hayirli hayirli gelisip gormek nasip olsn insallah sen kalp atisini filan duydun mi

Allahim korusun ya hayirli hayirli gelisip gormek nasip olsn insallah sen kalp atisini filan duydun mi

Bgn doktordaydm doktor kalp atışını gördü ama ben goremedim biraz cins birine denk geldim kendim doktoruma gidince artk duyucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…