Hamilelikte kan gelmesi

merhabalar benimde bir sorum olucak 04.06.2016 tarihinden beri çok az hafif bir regl dönemi geçiriyorum kesintisiz reglimin bukadar uzun sürmedinden şüphelenip doktorra gittim 2015 in ocak ayında 28 haftalık ölü doğum gerçekleştirmiştim muayenede herhangi bir kese görmedi belki çok duşuk bi ihtimal dış gebelik olabilir içini rahatlatmak için hcg yaptırıcam sonuç negatif çıkıcak ama tedbir amaçlı yaptıralım dedi ve beta hcg 13.7 çıktı normal değere göre 3 haftalık bir gebelik söz konusu ama 2 gun sonra tekrardan yaptır değerlerinde yükselme varmı bakalım dedi yarın tekrardan test yaptırıcam sizlere sorum şu bu şekilde hamile kalan varmı tüm yorumlarda hep dış gebelik diyor bi bebeğimi daha kaybetmek istemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

canm boyle olup yukselen var ama sen en son ne zamn adet oldun
degerinden cok artis olup olmadigi onemli Allahim gonlune gore versin

canm boyle olup yukselen var ama sen en son ne zamn adet oldun
degerinden cok artis olup olmadigi onemli Allahim gonlune gore versin
4 haziranda başladı ve çok özür dilerim anlaşılmak için detaylı yazıyorum 4 haziranda başlayan kanamam koyu renkli ve 1 pedi kirletmiycek kadardı ve hala oyle sadece ayın 26 sında bitip 1 temmuzda tekrar başlamıştı şuan genellikle idrar sırasında geliyor kanama umarım yarın yükselir

Cnm sen bnce doktora git sor bana bu kadar uzun kan gelmeside tuhaf geldi

canım son durum nedir kanaman kesildimi
Cok sukur kesildi ya saolasn degerimde iyi ilerliyo pazartesi keseyi gorcez Allah izin verirse
Bnmki yerlesme kanamsi gibi bi seydi herald Allahim sonuna kadar devam ettirsin saglikli hayirli sekilde
Isteyen herkesede nasip etsin insallah

Cok sukur kesildi ya saolasn degerimde iyi ilerliyo pazartesi keseyi gorcez Allah izin verirse
Bnmki yerlesme kanamsi gibi bi seydi herald Allahim sonuna kadar devam ettirsin saglikli hayirli sekilde
Isteyen herkesede nasip etsin insallah
iyi canım sevindim inşallah keseyide görürsün
aminnn

Kızlar Merhaba 6 +5 haftalik gebeyim iki gün önce kanama geçirdim acile gittik eyvah dedim bebek gitti ultrasonda kalp atışı her şey yerindeydi yalnız kese altı kanama alani göründü doktor içini ferah Tut bu bebek doğar dediyse de çok stresliyim bu ikinci gebeligim ilki 9 haftalikken kalbi durdu onda kanama olmamıştı şu an Dr progestan verdi sabah akşam haftalik proluton iğne mi de vuruluyor cuma kontrol var çok korkuyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mi

canım korkma kendini boşyere strese sokma inşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…