Merhaba güzel kadınlar öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.. Ben 13 haftalık gebeyim bugün ilk defa adet ağrısı gibi bir karın ağrısıyla uyandım yataktan kalktım ve aniden mide bulantım oldu tuvalete gittim kustum sonra uykuya dalmışım tekrardan uyandığımda hiç birşeyim yoktu gayet iyiydim bu durum normal mi siz böyle birley yaşadınız mı
normal canım 3 ay kusanda var 5 ayda hormonlar değiştiği için cinsiyeti kızsa kusma daha cok okuyor diyorlar ben oğlumda agrı yoktu sadece kusuyordu o an bitiyordu ama şimdi agrıda oluyor kemik ağrısıda yorgunluk ve hergün kusma 3.cu ayımıza griyoruz baştan beri böyle ve gebelikte hemen bebeği erkenden hissettim soluma gitmiş oğlumda bu kadar erken hissetmemiştim her gebelikte değisiyor bu sanırım
Merhaba güzel kadınlar öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.. Ben 13 haftalık gebeyim bugün ilk defa adet ağrısı gibi bir karın ağrısıyla uyandım yataktan kalktım ve aniden mide bulantım oldu tuvalete gittim kustum sonra uykuya dalmışım tekrardan uyandığımda hiç birşeyim yoktu gayet iyiydim bu durum normal mi siz böyle birley yaşadınız mı
Evet canım doğru ben primal dr diye bir ilaç kullanıyordum mide bulantılarımı kesiyordu 1 haftadır içmiyordum kesmiştim şimdi yeniden başladı kız bebekler daha çok belirti verir bende böyle duydum biri bitmeden diğeri başlıyor da bende kzı olacağını düşünüyorum o yüzden ama bir an karın ağrısıyla uyanınca Korktum