Ya normal demeniz o kadar rahatlattı kiNormal tabikidebenimkide 3aydır sağ kaburga altında yaşıyor kaburgalarım çürüdü resmen
Çok şükür bende kabızlık hiç olmadı. Ama benimde balon gibi karnım. Gerçekten çok zor allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınızaYa normal demeniz o kadar rahatlattı kiteşekkür ederim..yalnız kabızlık da var ondan mı bilmyorum patlayack gibiyim zormuş çok hamilelik ya herkesin farklı ..
Benim de o şekilde oluyo sağ kaburgamın ordan çıkmaya çalışıyo sanki karnım yamuluyoMerhabalar ..ben 28 haftalık hamileyim ..Bebeğim hareket ederken bazen karnımın bir tarafına toplanıyor ,baskı yapıyor gibi ..yani o taraf şişiyor hatta yamuk duruyor karnım ..bu durum normal mi acaba ?İlk hamileliğim olduğu için bilemiyorum ..Bu durumu yaşamış olanlar yazarsanız çok mutlu olurum
Çok şükür yaBenim de o şekilde oluyo sağ kaburgamın ordan çıkmaya çalışıyo sanki karnım yamuluyobende endişe edip sormuştum normal dediler
Bendede oluyordu kasılmay mış doktor öyle dediYa normal demeniz o kadar rahatlattı kiteşekkür ederim..yalnız kabızlık da var ondan mı bilmyorum patlayack gibiyim zormuş çok hamilelik ya herkesin farklı ..
Kimisi normal diyor ,kimisi kasılma diyor sanırımBendede oluyordu kasılmay mış doktor öyle dedi
Canim tarif ettigin sey kasilma degil, normal bebegin hareket ediyor yeri daralmaya başladı bir tarafa toplanması normal. Doktorum detaylıca anlattı bunu.Kimisi normal diyor ,kimisi kasılma diyor sanırımanlayamadım ..
Kasılma olabilir . Benim de ilk gebeligimde o şekilde toplanıyordu bebek bir tarafa ve karnım sertlesiyordu. Doktora söylediğimde kasılma o demişti . İstersen doktoruna danış en iyi cevabı o verir için daha çok rahatlarMerhabalar ..ben 28 haftalık hamileyim ..Bebeğim hareket ederken bazen karnımın bir tarafına toplanıyor ,baskı yapıyor gibi ..yani o taraf şişiyor hatta yamuk duruyor karnım ..bu durum normal mi acaba ?İlk hamileliğim olduğu için bilemiyorum ..Bu durumu yaşamış olanlar yazarsanız çok mutlu olurum
Ben de öyle düşünmüştüm aslında nete bakınca kasılma diye görünce korktum bi an …teşekkür ederimCanim tarif ettigin sey kasilma degil, normal bebegin hareket ediyor yeri daralmaya başladı bir tarafa toplanması normal. Doktorum detaylıca anlattı bunu.
Ağrı olmuyor ,sadece gerginlikten dolayı bir sıkıntı basıyor beni tabiAyrica kasılma diyebilmek için, biyerde toplanıp karnini yamultmasindan ziyade karninda sertleşme ve agri olmasi gerekiyor.
Ben normal zannediyor dum ama doktor kasılma dedi bir hap yazdı sma bence pek faydası olmadıBendede oluyordu kasılmay mış doktor öyle dedi
Evt 2 hafta sonra randevum var soracağım doktoruma daKasılma olabilir . Benim de ilk gebeligimde o şekilde toplanıyordu bebek bir tarafa ve karnım sertlesiyordu. Doktora söylediğimde kasılma o demişti . İstersen doktoruna danış en iyi cevabı o verir için daha çok rahatlar
Ben de sevaptı olmuyordu kasılma dedi doktor anlayamadımAyrica kasılma diyebilmek için, biyerde toplanıp karnini yamultmasindan ziyade karninda sertleşme ve agri olmasi gerekiyor.
Evt bugünlerde hep ayaktayım aslında ..etkiler mi bilmiyorum ama stres de var aynı zamanda . ..magnezyum doktorum 2 dedi ben 1 içiyorım aslında .2 içeyim.İki hamileliğimde bilmezdim bende biraz ayakta veya oturarak fazla kalırsam başlıyor toplanmaya bol bol dinlen canım
Bide magnezyum alıyorsan fazlalaştırabilirsin doktora danışarak
Doktorunun dediğini uygula canım ben 6 tane kullanıyorum günde öyle söylediEvt bugünlerde hep ayaktayım aslında ..etkiler mi bilmiyorum ama stres de var aynı zamanda . ..magnezyum doktorum 2 dedi ben 1 içiyorım aslında .2 içeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?