Hamilelikte karnın toplanması

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar ..ben 28 haftalık hamileyim ..Bebeğim hareket ederken bazen karnımın bir tarafına toplanıyor ,baskı yapıyor gibi ..yani o taraf şişiyor hatta yamuk duruyor karnım ..bu durum normal mi acaba ?İlk hamileliğim olduğu için bilemiyorum ..Bu durumu yaşamış olanlar yazarsanız çok mutlu olurum

Normal tabikide benimkide 3aydır sağ kaburga altında yaşıyor kaburgalarım çürüdü resmen

Normal tabikide benimkide 3aydır sağ kaburga altında yaşıyor kaburgalarım çürüdü resmen
Ya normal demeniz o kadar rahatlattı ki teşekkür ederim..yalnız kabızlık da var ondan mı bilmyorum patlayack gibiyim zormuş çok hamilelik ya herkesin farklı ..

Ya normal demeniz o kadar rahatlattı ki teşekkür ederim..yalnız kabızlık da var ondan mı bilmyorum patlayack gibiyim zormuş çok hamilelik ya herkesin farklı ..
Çok şükür bende kabızlık hiç olmadı. Ama benimde balon gibi karnım. Gerçekten çok zor allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza

aminn çok teşekkür ederim Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de o şekilde oluyo sağ kaburgamın ordan çıkmaya çalışıyo sanki karnım yamuluyo bende endişe edip sormuştum normal dediler

Benim de o şekilde oluyo sağ kaburgamın ordan çıkmaya çalışıyo sanki karnım yamuluyo bende endişe edip sormuştum normal dediler
Çok şükür yaYalnız değilmişim İnternete bakınca kasılmalar olduğu yazıyordu moralim bozuldu ..

Bendede oluyordu kasılmay mış doktor öyle dedi

Kimisi normal diyor ,kimisi kasılma diyor sanırım anlayamadım ..
Canim tarif ettigin sey kasilma degil, normal bebegin hareket ediyor yeri daralmaya başladı bir tarafa toplanması normal. Doktorum detaylıca anlattı bunu.

Kasılma olabilir . Benim de ilk gebeligimde o şekilde toplanıyordu bebek bir tarafa ve karnım sertlesiyordu. Doktora söylediğimde kasılma o demişti . İstersen doktoruna danış en iyi cevabı o verir için daha çok rahatlar

Ayrica kasılma diyebilmek için, biyerde toplanıp karnini yamultmasindan ziyade karninda sertleşme ve agri olmasi gerekiyor.

Canim tarif ettigin sey kasilma degil, normal bebegin hareket ediyor yeri daralmaya başladı bir tarafa toplanması normal. Doktorum detaylıca anlattı bunu.
Ben de öyle düşünmüştüm aslında nete bakınca kasılma diye görünce korktum bi an …teşekkür ederim ben de öyledir diye düşünmek istiyorum ..çünkü önceki haftalarda da oldu .bu hafta artttı gibi ,o da büyüdüğü içindir sanırım

Ayrica kasılma diyebilmek için, biyerde toplanıp karnini yamultmasindan ziyade karninda sertleşme ve agri olmasi gerekiyor.
Ağrı olmuyor ,sadece gerginlikten dolayı bir sıkıntı basıyor beni tabi geriyor o tarafı ..

Evt 2 hafta sonra randevum var soracağım doktoruma da

İki hamileliğimde bilmezdim bende biraz ayakta veya oturarak fazla kalırsam başlıyor toplanmaya bol bol dinlen canım
Bide magnezyum alıyorsan fazlalaştırabilirsin doktora danışarak

İki hamileliğimde bilmezdim bende biraz ayakta veya oturarak fazla kalırsam başlıyor toplanmaya bol bol dinlen canım
Bide magnezyum alıyorsan fazlalaştırabilirsin doktora danışarak
Evt bugünlerde hep ayaktayım aslında ..etkiler mi bilmiyorum ama stres de var aynı zamanda . ..magnezyum doktorum 2 dedi ben 1 içiyorım aslında .2 içeyim.

Evt bugünlerde hep ayaktayım aslında ..etkiler mi bilmiyorum ama stres de var aynı zamanda . ..magnezyum doktorum 2 dedi ben 1 içiyorım aslında .2 içeyim.
Doktorunun dediğini uygula canım ben 6 tane kullanıyorum günde öyle söyledi
Şükür tamamen geçmedi ama hafifledi o kasılma
Su ve dinlemeyi aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…