Hamilelikte karnın toplanması

Doktorunun dediğini uygula canım ben 6 tane kullanıyorum günde öyle söyledi
Şükür tamamen geçmedi ama hafifledi o kasılma
Su ve dinlemeyi aksatma
Hadi ya o kadar içildiğini bilmiyordum cidden ..su içmeye çalışıyorum bol bol ..çok teşekkür ederim önerileriniz için

Arkadaslar bende 17 haftalil hamileyim daha doktordan yeni geldim bir gun sonra karnimda sertlik olusmaya basladi sanki bir ağırlık var ve rahatsizlik veriyor iki gundur gecmedi geriyorlar birde sanki karnimi kasilma olmasindan korkuyorum doktordan da yeni geldim ne yapacağım bilmiyorum sizce bu durum normal mi?

17 haftada hala yeterince yer vardır yeri daralmaz.Ben 27 haftalıkken perinataloğa göründüm hala yeri var diyordu
Bilemiyorum benim doktorumun hatta gittigim prof. perinatoloji uzmanının kasilma nedir toplanma vs gibi sorularıma verdiği cevap bu.
Ayrica konu sahibi 28 haftalik olduğunu söylemiş hele ki o haftalarda oldukca normal olduğunu söylemişti. Youtubede de bir cok dr aynisini söylüyor.

Ben de sadece bir kere toplanma oldu dokunduğum an bebegim tekme attı ve düzeldi doktor bu toplanma kasilma olsa agrj olurdu ayrica kasilma olup toplandığında bebek karşılık vermez dedi.

Ben yeri yok dediğiniz için demiştim .konu sahibi 17 haftalık demiş 28 değil.bebek gram ağırlığında oluyo.yeri vardır demek istedim..

Dr ne dedi canım doğumun nasıl geçti bendede aynısı oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…