Arkadaslar bende 17 haftalil hamileyim daha doktordan yeni geldim bir gun sonra karnimda sertlik olusmaya basladi sanki bir ağırlık var ve rahatsizlik veriyor iki gundur gecmedi geriyorlar birde sanki karnimi kasilma olmasindan korkuyorum doktordan da yeni geldim ne yapacağım bilmiyorum sizce bu durum normal mi?
Canim tarif ettigin sey kasilma degil, normal bebegin hareket ediyor yeri daralmaya başladı bir tarafa toplanması normal. Doktorum detaylıca anlattı bunu.
Bilemiyorum benim doktorumun hatta gittigim prof. perinatoloji uzmanının kasilma nedir toplanma vs gibi sorularıma verdiği cevap bu.
Ayrica konu sahibi 28 haftalik olduğunu söylemiş hele ki o haftalarda oldukca normal olduğunu söylemişti. Youtubede de bir cok dr aynisini söylüyor.
Ben de sadece bir kere toplanma oldu dokunduğum an bebegim tekme attı ve düzeldi doktor bu toplanma kasilma olsa agrj olurdu ayrica kasilma olup toplandığında bebek karşılık vermez dedi.
Bilemiyorum benim doktorumun hatta gittigim prof. perinatoloji uzmanının kasilma nedir toplanma vs gibi sorularıma verdiği cevap bu.
Ayrica konu sahibi 28 haftalik olduğunu söylemiş hele ki o haftalarda oldukca normal olduğunu söylemişti. Youtubede de bir cok dr aynisini söylüyor.
Ben de sadece bir kere toplanma oldu dokunduğum an bebegim tekme attı ve düzeldi doktor bu toplanma kasilma olsa agrj olurdu ayrica kasilma olup toplandığında bebek karşılık vermez dedi.
Merhabalar ..ben 28 haftalık hamileyim ..Bebeğim hareket ederken bazen karnımın bir tarafına toplanıyor ,baskı yapıyor gibi ..yani o taraf şişiyor hatta yamuk duruyor karnım ..bu durum normal mi acaba ?İlk hamileliğim olduğu için bilemiyorum ..Bu durumu yaşamış olanlar yazarsanız çok mutlu olurum Bir sıkıntı ölçümü canım benimde öyle şuan dr birşey sesimi doğum nasılgecti
Merhabalar ..ben 28 haftalık hamileyim ..Bebeğim hareket ederken bazen karnımın bir tarafına toplanıyor ,baskı yapıyor gibi ..yani o taraf şişiyor hatta yamuk duruyor karnım ..bu durum normal mi acaba ?İlk hamileliğim olduğu için bilemiyorum ..Bu durumu yaşamış olanlar yazarsanız çok mutlu olurum