Canim cok uzuluyorum 9 aylik evliyim ama 9 aydir hamile kalamadim. Korunmadikta hic. Bu sefer olur diye umitlendirdim kemdimi ama malesef sabah regl oldum
. Sende ayni belinde kas agrisi cektin canim? Ben ayakta duramadim fazla az once.
Eger kistleriniz varsa onlarda ağrı yapiyo olabilir. Benim de hamileligimde ara ara kasiklarim agrirdi. Özellikle 3-4 ayda dayanilmayacak kadar fazla agrim oldu. Doktora gittik idrar yolu iltihabindandir dedi test istedi. Temiz çıktı test sonuçlarıBende 22 haftalık hamileym gece daha fazla agrıo sag kasığım büyük ihtmal bebek baskı yaptıgı içndir kanama veya suyun gelmediği sürece inşallah bişey olmaz
Tesekkurler canim.ah yorulmamak mumkunmu calisyorum malesef dkkat etsemde evdeki gbi olmuyor.umarim hersey yolundadr .2 defa dusuk yasadim .bu 3 hamileligim oyuzden korkumÖncelikle hayırlı olsun insallah sağlıcakla alırsınız bebeginizi kucaginiza. Nete yazilanlara pek takılma orda herşeyin en abarlisi yazılıyor. Benim de hamileligimde devamli kasiklarim agrirdi bunun bir çok sebebi var. En başta bebeğin yerleşiyor o olabilir. Benim çok şiddetli agrilarim olayudu bissürü test yapildi temiz çıktılar. Doktorum da sen deki çikolata kistinden kaynaklaniyo olabilir demisti. Güzel düşün ve kendini yorma
Benmde oluyor canim dinlenince geciyor yat agri olunca5+2 haftalık hamileyim. Daha bugün keseleri gördük. İkiz hamilelik... Dün akşamdan beri sağ kasığımdan belime ve bacağıma vuran ağrı öyle rahatsız ediyorki. Bununla başetmek için neler yaptınız arkadaşlar?
Sürekli yatıyorum ama geçmiyor offff bütün enerjimi aldı bu ağrı.Benmde oluyor canim dinlenince geciyor yat agri olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?