Ben 5. hafta içindeyim 2 gündür ağlarım çoğaldı daha devam edermi bilmiyorm ama arkadaşlarım yerleşme olduktan sonra çok olmaz dediMerhaba
Hamilelikte kasık ve bel agrısı ilk zamanlar kacıncı haftada olur?
Kanamam yok çok şükür.. Ağrılarım arada şiddetli oluyor.. Inşallah düzelirAğrılar normal. Adet ağrısına benziyordu benim ağrılarım ama kısa sürüyordu. Ağrı bitti bulantı başladı 6. Haftada. Şimdi ara ara yine oluyor ama eskisi gibi değil. Ağrıyla beraber kanama varsa hemen doktoruna git tabi ki
6-7. Haftalarda geçiyor. 9 gibi ara ara yine yokluyor ama şiddetli değil.Kanamam yok çok şükür.. Ağrılarım arada şiddetli oluyor.. Inşallah düzelir
Peki bu ağrılarınız tek taraflı mı? Bat 8 gün var ben hep sol taraftan ağrı sızı hissediyorum. Sol kasık belimin sol tarafıBen 5. hafta içindeyim 2 gündür ağlarım çoğaldı daha devam edermi bilmiyorm ama arkadaşlarım yerleşme olduktan sonra çok olmaz dedi
Çok istedik hayırlı sağlıklı olsun ağrılara razıyım6-7. Haftalarda geçiyor. 9 gibi ara ara yine yokluyor ama şiddetli değil.
Valla bende öğrendiğim günden beri var şuan 12 haftalık kasık ağrısı değil de bel ağrısı devamMerhaba
Hamilelikte kasık ve bel agrısı ilk zamanlar kacıncı haftada olur?
Yumurtlama doneminde olur mu?Valla bende öğrendiğim günden beri var şuan 12 haftalık kasık ağrısı değil de bel ağrısı devam
Bende kasık ağrısı oluyodu batma şeklinde katta bazen hafif kanamam bile olurdu bazen bel ağrısı değil de kalça ağrısı yaşardım. Bunun nedeni kalcalarımızda östrojen depolanmasıymıs. Sanırım yumurtlama döneminde de arttığı için kalcalarda hamlik gibi ağrı yapıyor. Bel ağrısı pek hatırlamıyorum o dönemdeYumurtlama doneminde olur mu?
benimde adetime 3 gun var belim ve kasığında batma var test yaptım dün negatif çıktı bide göüsleriem ağrıyor adet olcam zamanda agrirdi aceba hamile olabilirmiyim.Bende kasık ağrısı oluyodu batma şeklinde katta bazen hafif kanamam bile olurdu bazen bel ağrısı değil de kalça ağrısı yaşardım. Bunun nedeni kalcalarımızda östrojen depolanmasıymıs. Sanırım yumurtlama döneminde de arttığı için kalcalarda hamlik gibi ağrı yapıyor. Bel ağrısı pek hatırlamıyorum o dönemde
Ben de tüm belirtileri aylarca yaşadım sadece şunu söyleyebilirim ki bunlar öksürük gibi bişey yani öksürük bir sürü hastalığın belirtisi olabiliyor. İnşallah siz hamilesinizdir Rabbim en kısa zamanda meleginize kavuştursun sizibenimde adetime 3 gun var belim ve kasığında batma var test yaptım dün negatif çıktı bide göüsleriem ağrıyor adet olcam zamanda agrirdi aceba hamile olabilirmiyim.
Yumurtlama döneminde kasık ağrısı yapıskan yada sulu akıntı oluyor. Catladıkları zamanda bele vuruyor rahım ağrısıArkadaşlar benim 4-5 gündür belimde agrı ve kasıklarımda batma var.
En son 25 Martta adet oldum.
29 Marttan beri tekrar korunmadan birlikte oluyoruz.
Hamile olma imkanım yok sanırım suan.
Bu agrılar neden olur ki?
Yumurtlama donemime yeni giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?