Hamilelikte kaşıntı hakkında çoooookkk önemli bilgi okuyun mutlakaaaaaa..

selam ben çok geç fark ettim bu konuyu bende hamile olduğum andan itibaren fena hakde kaşınmaya başlamıştım inanılmaz dediğin gibi mortmıştım artık bacaklarımı kaşımaktan doktorada çok söyledim önemsemedi bikaç hafta sonra 9 haftalıkkken bebişim öldü bu başlığı okuyunda kafam karıştı moralim mozuldu yaaa acaba bendemi öyle bi sorun var(dı)
:18:
:18:
canını sıkmak istemem ama olabilir. çünki o enzim yükselince bebekte sorun yaşıyormuş doktorum öyle söyledi.allah bu bilgisiz doktorların ..... allahından bulsunlar...

inanmiyorum ya ne bicim doktor bunlar,nasil oluyorda bir terslik oldugunu anlamiyorlar valla boylelerin tersine oyle de doktorlarimiz var ki'cok gecmis olsun canim ben yurtdisindayim coyle ters bi durumla karsilasirsam diye korkmuyo degilim derdini anlatmak da dert burda cunku Allahim bir an once bebegini kucagina almayi nasip etsin

sağol cnm tşk. amin bian önce alırım bebeğimi kucağıma..

merhaba ben de 36, haftamdayım. ve ben de özellikle bir kaç haftadır inanılmaz derecede kaşıntı problemi yaşıyorum. Karaciğer kolestazı adı verilen bir rahatsızlık varmış. Gebelik için çok tehlikeliymiş. Bunu internetten öğrendim. Bunun için doktora gittim. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Kandan karaciger verilerime baktı. Birşey yok dedi. Safra testini yaptırmama gerek yokmuş. Ama ciğer filmi falan istemedi. Kaşıntımı geçirecek ilaç yok mudur diye sordum. Hamile olduğun için hiçbirşey kullanamazsın dedi. Bilmiyorum ama benimde içim rahatlamadı çok fazla. Bir başka doktora daha sormayı düşünüyorum bu durumu.
bencede sor.kan tahliliyle ciğer enzimlerine bakılıyo ve ilacı var. dün kontrolde benim sonuçlarda belli oldu. 1 hafta ilacı kullandım kaşıntım azaldı ve ciğer enzimleri 141 den 53 e düşmüş.düşün normali 0-30 arası ben 53 çıktığı için hastanede çılgın gibiydim.çünki sezeryandan kurtuldum sanırım. allahtan başka bi sorun çıkmazsa..

dualarimiz seninle cnm benim kasintima dönmüs bu bende sivri sinek yuzunden erken doguma aliniyordum bir kasinti bir kasinti hic sorma ayni senin gibi kan testi yapildi degerler ck yüksek cikti felan filan 20gün hastanede yattim kanim zehirlenmesine ck az kalmisti sivri sinek yüzünden allahtan doktorum hemen hastaneye yolladi fitil ilac felan verdiler ve bebegim hala karnimda 3günümüz var Daha ama tabi nezaman gelicegini allah bilir

ck ck gecmis olsun ...

sanada çooookk g.olsun cnm bebişleri alırız inş. sağ sağlim kucağımıza..

slm kızlar tekrar ben ... doktora gittim sonuç ise ilaçlar iyi geldi. ciğer enzimleri düştü ve ilaç iyi geldi kaşıntım yok gibi.0-30 arası olması gereken sonuç 141 çıkmıştı.1 hafta ilaç kullandım ve şuanda 53 e düşü. şükürler olsun allahıma sezaryandan şimdilik kurtuldum.işte böyle... mutlaka ve mutlaka safra asidi ve ciğer filmi yaptırın. her doktora güvenmeyin hamiilelikten diyorlar ama neler çıkıyo...

24+3 haftalıgız benımde kasıntılarım fazlasıyla var kasıdıgım yer kan topluyor morarıyor ve ben bunları okuyunca cok korkttum ne yapacagımı bılemedım uf sinirim bozuldu gercekten :(

slm kızlar tekrar ben ... doktora gittim sonuç ise ilaçlar iyi geldi. ciğer enzimleri düştü ve ilaç iyi geldi kaşıntım yok gibi.0-30 arası olması gereken sonuç 141 çıkmıştı.1 hafta ilaç kullandım ve şuanda 53 e düşü. şükürler olsun allahıma sezaryandan şimdilik kurtuldum.işte böyle... mutlaka ve mutlaka safra asidi ve ciğer filmi yaptırın. her doktora güvenmeyin hamiilelikten diyorlar ama neler çıkıyo...
Merhaba
Sonuç nasıl oldu. Allah izin verdiyse 5
6 yaşında olmalı yavrunuz. Sürecin devamında ne yaşadınız?

Back
X