Hamilelikte kedi tırmalaması

seeedddaaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
16
5
6
26
19 haftalık hamileyim 11 ay önce tdap aşımı olmuştum , sokak kedisi tırmaladı hafif kanadı , toksoplazma bulaşma riski var mıdır ? Doktorum panik yapma dedi ama başına böyle birsey gelen var mı

Benim gelmişti. Sokak kedisi bacağımı bayağı kanatacak şekilde tirmalamisti. Şükür bir şey de olmadı. Siz doktora da sormussunuz zaten

Ben çocukluğumdan beri kedilerle içli dışlıyım evimde de var hamilelik sürecinde aynı şekilde çok zor ihtimal zaten az pişmiş etten geçme şansı daha fazla doktorda olmaz demiş ara ara toksoplazma testi yaptırın kedi için değil hamilelikte takip edilmeli

19 haftalık hamileyim 11 ay önce tdap aşımı olmuştum , sokak kedisi tırmaladı hafif kanadı , toksoplazma bulaşma riski var mıdır ? Doktorum panik yapma dedi ama başına böyle birsey gelen var mı
Hamilelikte bir süre sokak kedisi sevmeyin. Evdeki kedim bile tırmalayınca kafayı yemiştim ben bir şey olacak mı diye.

Toksoplazma testi verin mutlaka özellikle kedilerden geçiyor çünkü. olmayabilir ama temkinli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…