Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19 haftalık hamileyim 11 ay önce tdap aşımı olmuştum , sokak kedisi tırmaladı hafif kanadı , toksoplazma bulaşma riski var mıdır ? Doktorum panik yapma dedi ama başına böyle birsey gelen var mı
Ben çocukluğumdan beri kedilerle içli dışlıyım evimde de var hamilelik sürecinde aynı şekilde çok zor ihtimal zaten az pişmiş etten geçme şansı daha fazla doktorda olmaz demiş ara ara toksoplazma testi yaptırın kedi için değil hamilelikte takip edilmeli
19 haftalık hamileyim 11 ay önce tdap aşımı olmuştum , sokak kedisi tırmaladı hafif kanadı , toksoplazma bulaşma riski var mıdır ? Doktorum panik yapma dedi ama başına böyle birsey gelen var mı