hamilelikte kilo alımı

yenilik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
231
30
118
Merhaba herkese
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim sıkıntım hızlı kilo alımı
14 haftalık hamileyim ve 4 kilo almış bulunuyorum hayırlı uğurlu olsuuunnn:)
hamilelik öncesi fazla kilom yoktu 57 kiloyla hamile kaldım. Kızıma hamileyken 60 kiloyla hamile kalmıştım ilk aylar çok hızlı gitmiştim ilk 14 haftada 6 kilo almıştım ama doğuma toplamda 13 kiloyla gitmiştim doğumdan 2 ay sonra da hepsini vermiştim emzirirken.
Ama işte yine de korkuyorum. Şu kilo olayı beni hep germiştir. Ama hakim olamıyorum boğazıma çok sık acıkıyorum.
Benim gibi olanlar var mı? Birbirimize destek olsak ne güzel olur diye düşündüm.

Selamlar. Ben de 9 haftalik hamileyim ve 57 kiloyla hamile kaldim :) hala ayniyim ama onumuzdeki gunler pek parlak gorunmuyor benim icin sanki. Istahim cook acik ve dedigin gibi surekli bir mide kazintisi hissi var. Bulantim ara ara oluyor ama bulanti olsa da cok yiyiyorum ben ( insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza kilo bir sekilde veriliyor ama cok da almasak iyi olur hem bebek hem de kendi sagligimiz icin.

bende 19. hafta ıcındeyım 55 ıle basladım 59,5 oldum su an ayda bır kılo ıle devam edıyorum, asırı yemıyorum ama ogunlerımı atlamıyorum ve aralarda meyve falan atıstırıyorum ve bol bol su ıcıp dengelı beslenmeye ozen gosterıyorum.

Bende 1.5 kilo aldım, aslında kilodan çok çatlak oluşmasından korkuyorum.

Bende toplam 7 kilo aldm ayda 1 kilo oluyo sanırım inşallah çok.almam istahmda bi arts yok smdlk böyle devam eder inşallah

Ben kilo verenlerdenim.. 60 kilo ile hamile kaldım şu an 58 kiloyum.. hiç kusmadım ama bulantılarım yüzünden çok iştahsızdım, özellikle akşam yemekleri benim için ızdıraptı.. hala da öyle. akşam yediğim hiçbirşeyi sindiremiyorum o yüzden de mümkün mertebe yemiyorum, meyve kraker filan.. sanırım bu yüzden kilo verdim..

mide yanmanız var mı bende çok iştahsızım ama
mecburen yiyorum
artık sabah sadece süt içiyorum 11 de falan kaşarlı sandwich yiyiorum
öğlende 2 de yemek yiyiorum akşamda çorba
ama 5 6 gibi midem acayip yanıyor

Ben ilk 12 hafta hic kilo almadim..ne zaman demir vitamin balik hapi falan ilacalara basladim kilolar basladi suana kadar 15 kilo aldim o kadar yemememe ragmen yapicak hic bisey yok dogumdan sonra veririz insallah..☺☺☺☺

ben artık takmıyorum çünkü takınca baktım canım daha çok çekiyor psikolojik aşerme bu olmalı:)
5 kilo almış bulunuyorum ama ilk gebeliğimde de ilk aylarda uçup sonra toparladığım için bir tesellim var en azından:)
Akşamları benim de midem yanıyor saat 5-6 gibi...Zaten iyi sindiremiyorum bu doğru ama ben gastrit hastasıyım zaten doktorum ilaç verdi artık bu ay

Bende hızlı kilo alanlardanım ilk 3 ay almadım 4 te bir başladım pir başladım :) Suan 34 haftalıgım veeeee tam 25 kilo almısım bugun saglık ocagında baktık ebeyle :) Bebeğim sağlıklı olsun da gerisi boş diye teselli ediyorum kendimi. B

ben 22. haftadayım ve toplamda 3,600 aldım hiç dikkat etmedim beszlenme alışkanlığım hiç değişmedi keşke daha çok süt içip yumurta yiyebilsem ama yapamıyorum. benim hedefim 10 kilo olmadan doğurmak. bundan sonra ne olur bilmiyorum

Bende pko ya bağlı insülin direnci var doktorum şekerim artmasına diye diyetisyen önerdi 76 yla hamile kaldım 2 .3 kilo almışım ama diyetisyen altı aya kadar kilo almamak lazım diyo bazen dışarda yiyorum evde yemek yapmak midemi bulandiriyor

6 aya kadar kilo almamak mı lazımmış vaaaayy anam vay ben alıyorum valla

Ben 17 haftada 7 kilo aldım kızım sağ salim doğsun da istersem 100 kilo olayım umrumda değil

16 haftada 5 kilo almışım ben sanırım. Bu gidişle 30 kilo alırım haha :)

16 haftada 5 kilo almışım ben sanırım. Bu gidişle 30 kilo alırım haha :)
o kadar çok korkma kuzum ya ben ilk hamileliğimde 14 haftada 6 kilo almıştım ama sonuçta 13 kilo ile bitirdim.
Gerçi bunda ne olur bilemiyorum 22 haftada 7 kilo almış bulunuyorum ama neredeyse tencereden yicem yani öyle iştahım açık:)

Ahahah herkes aynı demek canım ya. Valla kahvaltı ederken öbür öğünlerde ne yesem acaba diye düşünüyorum obez oldum sanırım :))

Ahahah herkes aynı demek canım ya. Valla kahvaltı ederken öbür öğünlerde ne yesem acaba diye düşünüyorum obez oldum sanırım :))
Valla ben de öyleyim. insanların yemek kokularından vs midesi bulanır. ben bütün 'ohh çok güzel bişey koktu' 'ohh miss gibi yemek koktu' hep böyleyim doktorum ilk başta 12 kiloyla tamamlayalım gebeliği dedi. ben daha şimdiden 10 kilo aldım

Diyet yaparken hamile kaldim . Diyeti birakinca o rahatlıkla hopp 2 haftada 2 kilo geri geldi. İlk hamileligimde 18 kilo almistim 4 kilosu zaten üstümdeydi vermeye calisıyodum. Bundada çok almam inşallah. 2 haftada kilo artınc gözüm korktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…