Selamlar. Ben de 9 haftalik hamileyim ve 57 kiloyla hamile kaldim :) hala ayniyim ama onumuzdeki gunler pek parlak gorunmuyor benim icin sanki. Istahim cook acik ve dedigin gibi surekli bir mide kazintisi hissi var. Bulantim ara ara oluyor ama bulanti olsa da cok yiyiyorum benMerhaba herkese
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim sıkıntım hızlı kilo alımı
14 haftalık hamileyim ve 4 kilo almış bulunuyorum hayırlı uğurlu olsuuunnn:)
hamilelik öncesi fazla kilom yoktu 57 kiloyla hamile kaldım. Kızıma hamileyken 60 kiloyla hamile kalmıştım ilk aylar çok hızlı gitmiştim ilk 14 haftada 6 kilo almıştım ama doğuma toplamda 13 kiloyla gitmiştim doğumdan 2 ay sonra da hepsini vermiştim emzirirken.
Ama işte yine de korkuyorum. Şu kilo olayı beni hep germiştir. Ama hakim olamıyorum boğazıma çok sık acıkıyorum.
Benim gibi olanlar var mı? Birbirimize destek olsak ne güzel olur diye düşündüm.
Bende pko ya bağlı insülin direnci var doktorum şekerim artmasına diye diyetisyen önerdi 76 yla hamile kaldım 2 .3 kilo almışım ama diyetisyen altı aya kadar kilo almamak lazım diyo bazen dışarda yiyorum evde yemek yapmak midemi bulandiriyor
o kadar çok korkma kuzum ya ben ilk hamileliğimde 14 haftada 6 kilo almıştım ama sonuçta 13 kilo ile bitirdim.16 haftada 5 kilo almışım ben sanırım. Bu gidişle 30 kilo alırım haha :)
Ahahah herkes aynı demek canım ya. Valla kahvaltı ederken öbür öğünlerde ne yesem acaba diye düşünüyorum obez oldum sanırım :))o kadar çok korkma kuzum ya ben ilk hamileliğimde 14 haftada 6 kilo almıştım ama sonuçta 13 kilo ile bitirdim.
Gerçi bunda ne olur bilemiyorum 22 haftada 7 kilo almış bulunuyorum ama neredeyse tencereden yicem yani öyle iştahım açık:)
Valla ben de öyleyim. insanların yemek kokularından vs midesi bulanır. ben bütün 'ohh çok güzel bişey koktu' 'ohh miss gibi yemek koktu' hep böyleyimAhahah herkes aynı demek canım ya. Valla kahvaltı ederken öbür öğünlerde ne yesem acaba diye düşünüyorum obez oldum sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?