hamilelikte kilo alımı

6 aya kadar kilo almamak mı lazımmış vaaaayy anam vay ben alıyorum valla
bende aldım 6 aydan sonra alınır dedi karnın dumduz olur dedi ama benim kocamandı imdi daha da şişti

70le hamile kalip ilk 3 ay iştahsizlikten dolayi 7 kilo vermiştim ama dogymumu tam 85le yaptim :) şuan 67yim ve bebegim 5.5 aylik

Bende 10+1 olmakla beraber ve 3 kilo alınmış durumda..
76 kilo ile hamile kaldım, ayda 4 kilo alsam 120 ile doğum.. fena sayılmaz!!!!
sabah değil ama akşama doğru ciddi bulantılarım oluyor. sadece yemek yerken bulantım olmuyor.. atıştırmak daha çok bulantı yapıyor..

Bende 72 ile basladim ilk 3 ay 5 kilo verdim kusmadan dolayi simdi 24.haftamdayim 75 bucuk kiloyum 3 bucuk kilo almisim ama istahim acildi umarim fazla almam

ben 27, haftama geldim ve 10 kilo aldım:)
Bu kilo alımı hamile kalınan kiloyla alakalı
sanırım 5-6 kilo daha alırım ben

Canim o mide kazinmalari gercekten cok kotu oluyor ama o kazinmalarda ekmek yemek vs yemek yerine bi bardak süt ic mesela yada bi avuc ceviz ye biraz kuru uzum at agzina bi tne meyve ye o sekilde gecistirmeye çalışırsan kilo alsanda sinirli alirsin hizli ilerlemez en azindan

21 haftalık hamileyim ve 6 kilo aldım. Doktorum fazla olduğunu ve ayda bir kilo almam gerektiğini söyledi ama zerre kadar ciddiye almıyorum :) Bebeğim zaten şu an 430 gr, en azından 2,5 kilo sadece o alacak ben hamileliği 4 kilo daha alarak nasıl bitirebilirim ki?? Matematik tutmuyor bir defa :)) tercihlerimi mümkün mertebe sağlıklı yiyeceklerden yana kullanmaya çalışıyorum, o yüzden içim rahat.. Alırsam da alırım, yoruldum tartıyla mücadele etmekten :)

27 haftalik hamileyim 6 kilo aldim aslinda 4 kiloydu ama bu hafta 3 gun ust uste hamur isi yedim dayanamadim misafirimiz vardi bi haftada tam 2 kilo almisim insallah bundan sonra yavas ilerler

27 haftalik hamileyim 6 kilo aldim aslinda 4 kiloydu ama bu hafta 3 gun ust uste hamur isi yedim dayanamadim misafirimiz vardi bi haftada tam 2 kilo almisim insallah bundan sonra yavas ilerler
bence gayet iyi yaaa ben 28. haftamdayım bu sabah tartıldım 11 kilo almışımmm
hamile kalınan kilo da önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…