Bende 10+1 olmakla beraber ve 3 kilo alınmış durumda..
76 kilo ile hamile kaldım, ayda 4 kilo alsam 120 ile doğum.. fena sayılmaz!!!!
sabah değil ama akşama doğru ciddi bulantılarım oluyor. sadece yemek yerken bulantım olmuyor.. atıştırmak daha çok bulantı yapıyor..
Bende 72 ile basladim ilk 3 ay 5 kilo verdim kusmadan dolayi simdi 24.haftamdayim 75 bucuk kiloyum 3 bucuk kilo almisim ama istahim acildi umarim fazla almam
Canim o mide kazinmalari gercekten cok kotu oluyor ama o kazinmalarda ekmek yemek vs yemek yerine bi bardak süt ic mesela yada bi avuc ceviz ye biraz kuru uzum at agzina bi tne meyve ye o sekilde gecistirmeye çalışırsan kilo alsanda sinirli alirsin hizli ilerlemez en azindan
21 haftalık hamileyim ve 6 kilo aldım. Doktorum fazla olduğunu ve ayda bir kilo almam gerektiğini söyledi ama zerre kadar ciddiye almıyorum :) Bebeğim zaten şu an 430 gr, en azından 2,5 kilo sadece o alacak ben hamileliği 4 kilo daha alarak nasıl bitirebilirim ki?? Matematik tutmuyor bir defa :)) tercihlerimi mümkün mertebe sağlıklı yiyeceklerden yana kullanmaya çalışıyorum, o yüzden içim rahat.. Alırsam da alırım, yoruldum tartıyla mücadele etmekten :)
27 haftalik hamileyim 6 kilo aldim aslinda 4 kiloydu ama bu hafta 3 gun ust uste hamur isi yedim dayanamadim misafirimiz vardi bi haftada tam 2 kilo almisim insallah bundan sonra yavas ilerler
27 haftalik hamileyim 6 kilo aldim aslinda 4 kiloydu ama bu hafta 3 gun ust uste hamur isi yedim dayanamadim misafirimiz vardi bi haftada tam 2 kilo almisim insallah bundan sonra yavas ilerler