- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
-
Aslında çok.
beslenmene dikkat et. Şeker hamurisi tuketiyorsan azalt.
Daha simdiden 3 kilo fazla canim.dikkat et biraz.bazi bunyeler daha fazla kilo aliyor belkide sen de onlardansin ama dikkat etmek gerekir yinede.
Hamur isi makarna vs uzak dur.aciktikca yemeyi dene.saglikli beslenmek adin her ogun yemek yemek sart degil.sut peynir balik vs onlari yemege calis.
Fazla meyvede kilo aldiriyor haberin olsun.aman kilo almiyayim dikkat edeyim dedikce daha cok kilo alirsin.akisina birak ama kontrollu olarak.Benimde şaşırmamın nedeni bu işte ben her öğün yemek yemiyorum.. Bazen yoğurtla bazen de salatayla geçiriyorum öğünlerimi.. Eskiden tek farkım meyve yiyorum eskiden meyve pek yemezdim.. Onun yerine kahve içerdim çay içerdim.. Şimdi onları da azalttım ama durum bu malesef.. Bakalım bu hafta çok daha düzenli beslenmeye çalışıcam.. Böyle giderse daha çok moralim bozulacak..
Benimde şaşırmamın nedeni bu işte ben her öğün yemek yemiyorum.. Bazen yoğurtla bazen de salatayla geçiriyorum öğünlerimi.. Eskiden tek farkım meyve yiyorum eskiden meyve pek yemezdim.. Onun yerine kahve içerdim çay içerdim.. Şimdi onları da azalttım ama durum bu malesef.. Bakalım bu hafta çok daha düzenli beslenmeye çalışıcam.. Böyle giderse daha çok moralim bozulacak..
daha yolun çok basindasin. Sağlıklı bi şekilde beslen. bünye meselesi de olabilir. Ben tüm hamileligimde 11 kilo aldım. Gebelik sekeri sınırda çıktığı için şeker hamurisinden uzak durdum. Belki sizde de şeker vardır.Aslında şeker ve hamurisi hiç yemedim desem yeridir.. Tatlı ile aram pek yok hamileliğimin başından beri.. Çayı şekerli içiyorum ama çayı da o kadar azalttım ki ayran ve süt içiyorum diye inan anlamadım nasıl alıyorum bu kiloyu
Bozma moralini sen dikkat et yediklerine gaz falan oluyor mu sende? Benim inanılmaz gaz var karnım 4-5 aylık gibi duruyor tartida o da fazla gösteriyor
daha yolun çok basindasin. Sağlıklı bi şekilde beslen. bünye meselesi de olabilir. Ben tüm hamileligimde 11 kilo aldım. Gebelik sekeri sınırda çıktığı için şeker hamurisinden uzak durdum. Belki sizde de şeker vardır.
Oluyor genelde akşamları benim de.. Göbeğim de belli tabii.. Valla ne yapsam bilemedim.. Yarın doktora da sorucamm.. Görümcem de hamile normal diyor o.. Belli zamanlarda artar belli zamanlarda durur kilo diyor.. Son aylarda biraz daha artar diyor.. Bi yerde durması lazım tek umudum bu :) Benim bağırsaklarımda tembel biraz onun da etkisi vardır herhalde..
Evet illa ki etkisi vardır bagirsak calistiracak seyler yesen faydasi olur mu acaba? Kayisi falan...
Bana soylemesi kolay tabi bulantidan yiyemiyorum ama kısır da yenir şimdi bol bol eksili dün iki koca tabak yedim oglen yemeginde ama sonrası boş iki aydır aç yaşıyorum resmen
Benim doktorum iki bardak süt iki kase yoğurt iki haşlanmış yumurta ve bir kase fındık fıstık ceviz önerdi bunları ye başka birseye ihtiyacın yok dedi
Dün değil önceki gece aniden bulantılarım başladı ve dünü gerçekten oldukça zor geçirdim.. Doktora gittim, hamilelik sebepli değildir dedi kilo alımı için.. Bağırsaklarımla falan ilgili olabilirmiş o da ceviz ve lifli gıdalar önerdi. Şimdi yine bulantım varHiç olmayacak zannettiğim bu bulantıları hiç sevmedimm..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki evet çok zor Allah yardımcımız olsun bebekler zaten ancak 2-3 gr gelir o da kilo yapmaz doğru ama bu iştah ve duygu değişimleri mahvetti beni de
Canım benim komşum 38 kilo almış toplamda 3 doğumda da 30 üzerinde almış hep şu an tığ gibi millete bakma sağlık açısından da çok iyi değil ama yapacak bir şey yok biraz daha meyve ağırlıklı abur cubur hamur işinden uzak durmaya çalış doğumdan sonra Allahın izniyle verirsin ben de öyle umuyorummerhaba hanımlar 7 aylık hamileyim 60 kg ile hamile kaldım suan ki kg ise 80 ilk hamile kaldığım ay hemen 5 kg aldım arkası da çok kolay geldi... inanılmaz bir iştah doymama hissi aşırı tatlı yiyecekler tüketme isteği.... resmen ben ben olmaktan çıktım. dışarıdan bakıldığında irileştiğim anlaşılıyor orantılı aldığım aldığım için karnımda büyük...hepsi beni çok şişko biri gibi gösteriyor... etrafımdakiler çok alay ediyorlar çok kg aldığım için, en yakınlarım bile daha ne yiyeceksin diyorlaraçıkçası bende memnun değilim bu durumdan ama engelleyemiyorum kendimi tutmam lazım hatta aç kalmam lazım belki ama yok zaten yemek yemeyi seven birisiydim sadece çok sık yediğim için kilo almıyordum ama bu dönemde çok sık yemem ve abartmam da beni psikolojik anlamda çok yıprattı daha 2 ayım var en azından bu 2 ay kg almayım diye kendimle kavga ediyorum.... tabi ki benim elimde her şey sadece paylaşıp rahatlamak istedim. ben dikkat edemedim ipin ucu kaçtı yolun başında olanlar umarım dikkat ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?