- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
6 dan önce biraz üzüm yedim ve günü noktaladım birazdan süt içerim sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım geldimm bennn:))Veee koca bir bardak süt![]()
Hoşgeldin canım :)Selam canım geldimm bennn:))
Ayyyy nerden kaldı aklımda 3 dıye.bızede 9.ayda geldı bebıs sorma.her ay ugras baktm yok barı dedm dıyet yapaym yuruyus yapaym kafam dagılsın dedım ve dıyetın 2.ayında gelmıs bebıs.yoksa bende salmıstm gıdıyodu kılo.suan dada esım senın bı fazlalıgın yok sadece karnın cıkmıs o da bebıs dıyo ama 5 kıloyuda bebıs alacak degıl galıba.bende aldm2. Olacak canım bu allah izin verirse
Doğumdan sonra alınan kiloları hemen vermekte önemli benim o yüzden hiç karnım falan kalmadı 24 kilo almama rağmen
Keşke bende senin gibi bi kaç kilo verip öyle başlasaymışım
7 aydır bebiş için uğraştım bu kez oldu diye diye bi türlü başlayamamıştım
Ben sutu hep es gecıyorm ya ıcmem lazm ama nedense gormezden gelıyorm ama yogurt yıyorm gunlukBurada düzenli paylaşımlar yaparak yediğimizi içtiğimizi Kontrol edebiliriz elinay kaç kilo ile hamile kaldın canım
Hamile kalcam psikolojisi ile de diyete de başlanmıyor ki sen iyi başarmışsın canımAyyyy nerden kaldı aklımda 3 dıye.bızede 9.ayda geldı bebıs sorma.her ay ugras baktm yok barı dedm dıyet yapaym yuruyus yapaym kafam dagılsın dedım ve dıyetın 2.ayında gelmıs bebıs.yoksa bende salmıstm gıdıyodu kılo.suan dada esım senın bı fazlalıgın yok sadece karnın cıkmıs o da bebıs dıyo ama 5 kıloyuda bebıs alacak degıl galıba.bende aldm
Ben yoğurt yiyemiyorum ne zaman yemeye kalksam midem bulanıyor ikinci kez yiyesin gelmiyorBen sutu hep es gecıyorm ya ıcmem lazm ama nedense gormezden gelıyorm ama yogurt yıyorm gunluk
Benmde buyudu gogusler 75 takarken 85 e cıktık ıns daha buyumezler.ne bıleym sureklı sut ıc dıyıp duruyolar da aklımda kalıyo acaba kemık gelısımı ıyı mı dıye.gecen hafta salı gıttıgımde 23 santımdı mınnak kızımBen yoğurt yiyemiyorum ne zaman yemeye kalksam midem bulanıyor ikinci kez yiyesin gelmiyor
Sütü de sevmem ama bu hamileliğimde fena canım çekiyor severek içiyorum yarım lt ye yakın bi bardağım var dolu dolu içiyorum günlük bir bardak
Zaten birinden birini tüketsek yeter hepsinin içeriği aynı sonuçta
Bacaklar ve kalca ıcın tek tavsıyem yuruyus cok ıyı gelıyo yuruyus yapmaya basladugımdan berı oradan kılo almıyorm pekHamile kalcam psikolojisi ile de diyete de başlanmıyor ki sen iyi başarmışsın canım
Benimde belli bir yerimde kilo belli olmuyor ama anlıyorum tabi dışardan belli olmasa bile iç bacaklar dolmaya başladı yürüyünce anlıyorum göğüsler zaten aldı başını gidiyor![]()
Merhaba canım hoşgeldinMerhabalar ben de katılıyorum size
Yok canım ya süt yoğurt peynir hepsi aynı sen kimseye kulak asma yoğurdunu düzenli yedikten sonra bişeycik olmazBenmde buyudu gogusler 75 takarken 85 e cıktık ıns daha buyumezler.ne bıleym sureklı sut ıc dıyıp duruyolar da aklımda kalıyo acaba kemık gelısımı ıyı mı dıye.gecen hafta salı gıttıgımde 23 santımdı mınnak kızım
Yürüyüş imkanım Yok canım canım ya maalesefBacaklar ve kalca ıcın tek tavsıyem yuruyus cok ıyı gelıyo yuruyus yapmaya basladugımdan berı oradan kılo almıyorm pek
Hoşbulduk canım :))Hoşgeldin canım :)
Yürüyüş imkanın neden yok canımYürüyüş imkanım Yok canım canım ya maalesef
Çok sıcakYürüyüş imkanın neden yok canım
Ay cocuk olunca tabi zor olur haklısın bende yürüyemiyorum doktorum yasakladı hamile oldum olalı çogu zamanım evde sadece önemli durumlarda cıkıyoruZ yani haftada bi ya da iki aslında geçmişimi anlatıp sıkmal istemem ama üç tane kaybettik biz aslına bakarsan ilk gebeliğimi 58 kilo ile baslamıstım sonra kaybettim 65 kilo oldum ikincisinide kaybettik 70 oldum üçüncüyüde kaybedince 83 bile gordum üzüntüden falan cok değişti hormonlarım sonra acil bir diyete başladım 74 e kadar düştüm hamile oldugumda yalnız 77 yle hamile kaldım sonra günden güne almalara başladık tabii şuan ki kilom 81Çok sıcakbide 6 yaşında oğlum var onunla çıksam sürekli bi yerlere girmek istiyor bugün bi çıktık en son bayılcam sandım hem yoruluyorum bide paşa sağolsun hiiiç susmaz sürekli soru sorar en son yalvardım Ne olur bişey sorma diye konuşacak mecal bırakmıyor
Oğlumu bırakacak kimse de Yok yarım saat yürüyüp geleyim eşim de 9 gibi geliyor akşam o saatlerde de çıkamam derken yürüyüş imkanım da kalmıyor