- 28 Temmuz 2020
- 325
- 293
- 33
- Konu Sahibi Renklidunyam35
-
Gebelik diyabeti olabilir lütfen meyveyi dozunda tüketin bende sizin gibi meyveyi inanılmaz tükettim ve +30 kilo ile doğuma gittim balon gibi ödemlerle birlikte meyvede cok fazla şeker var ...porsiyonlar cok minnak olsunMerhaba kizlar. 9 haftalık hamileyim. Kilom 54 tü. Şimdi ise 57 olmuşum. Bu kadar haftada bu 3 kilo nasıl oldu bilmiyorum abur cubur da hiç yemem sadece meyve yemem fazlalaştı biraz. Diğer 2 ogunumu de herzamanki gibi yiyorum. Ve de karnım sanki 4 aylık hamile gibi baya büyüdü. Neden böyle oldu anlamıyorum ve moralim bozukbiraz küçükte olsa derdimi paylasayim dedim. Sizler ne durumdasınız ?
Meyveyi abartmak iyi değil demek o zaman biraz dikkat edeyim ben. sebze ağırlıklı yiyorum smdi bakalm inşallah güzel ilerlerGebelik diyabeti olabilir lütfen meyveyi dozunda tüketin bende sizin gibi meyveyi inanılmaz tükettim ve +30 kilo ile doğuma gittim balon gibi ödemlerle birlikte meyvede cok fazla şeker var ...porsiyonlar cok minnak olsun
Bebeğimin sağlıklı olduğunu bilmiyorum hanfendi doktorum 2 li test yaptirmami istedi yaptırıp güzel sonuçlar alırım inşallah. Rabbim bu sorumluluğu bilinçli olarak alabilecek kişilere de nasip etsin inşallah..Ödem olabilir, rahminiz kalınlaştığı için olabilir. Gebelik boyunca kilo alacağınızı biliyorsunuz herhalde. Bebegim saglikli diye sevinin lütfen. Her ay negatif goren anneler var. Bu üzüntünüz çok şımarıkça.
Smdi 10 uncu haftaya girdim çok şükür yarım kilo daha almışım sadece. Toplamda 3 buçuk oldu. Galiba tek ben değilim ilk başta oluyor sanrm anı kilo alımıBen de daha 6. haftamda 3 kilo aldım ve benim de öğünlerime eklediğim tek şey meyve
Ben de bu hızda kilo alırsam nasıl doğum yapacağım diye düşünüyordum. Bu msjı görünce bi rahatlama geldiSmdi 10 uncu haftaya girdim çok şükür yarım kilo daha almışım sadece. Toplamda 3 buçuk oldu. Galiba tek ben değilim ilk başta oluyor sanrm anı kilo alımı
Ben de bu hızda kilo alırsam nasıl doğum yapacağım diye düşünüyordum. Bu msjı görünce bi rahatlama geldi
Demek istedigim şey kalp atisini duyup keseyi görmüş olmanizdi. 9 haftalik gebelikte saglik konusunda sahip olunabilecek bilgiler yalnizca bunlar zaten. Insallah testlerde de sorun cikmaz.Bebeğimin sağlıklı olduğunu bilmiyorum hanfendi doktorum 2 li test yaptirmami istedi yaptırıp güzel sonuçlar alırım inşallah. Rabbim bu sorumluluğu bilinçli olarak alabilecek kişilere de nasip etsin inşallah..
2 kilo almışım 74 kiloyla hamile kaldım 76 çıkıyorum tartıda ama karnım öyle şiş ki gaz sorunu yaşıyorum ve ödem bence bu kadar kısa sürede aynı derece yiyerek kilo alınmaz diye düşünüyorum.Merhaba kizlar. 9 haftalık hamileyim. Kilom 54 tü. Şimdi ise 57 olmuşum. Bu kadar haftada bu 3 kilo nasıl oldu bilmiyorum abur cubur da hiç yemem sadece meyve yemem fazlalaştı biraz. Diğer 2 ogunumu de herzamanki gibi yiyorum. Ve de karnım sanki 4 aylık hamile gibi baya büyüdü. Neden böyle oldu anlamıyorum ve moralim bozukbiraz küçükte olsa derdimi paylasayim dedim. Sizler ne durumdasınız ?
İnşallahDemek istedigim şey kalp atisini duyup keseyi görmüş olmanizdi. 9 haftalik gebelikte saglik konusunda sahip olunabilecek bilgiler yalnizca bunlar zaten. Insallah testlerde de sorun cikmaz.
Doktor bana da dedi gaz fazla var diye. Sanırım en fazla gaz2 kilo almışım 74 kiloyla hamile kaldım 76 çıkıyorum tartıda ama karnım öyle şiş ki gaz sorunu yaşıyorum ve ödem bence bu kadar kısa sürede aynı derece yiyerek kilo alınmaz diye düşünüyorum.
mesel miinacık yemek yiyorum ama sanki bir dana devirip yemiiş gibi şişiyorumDoktor bana da dedi gaz fazla var diye. Sanırım en fazla gaz
Kayginiz cok dogal ilk trimesterda genelde kilo alinmaz. Kilo alimi fetusun ileride yetiskin bir insan oldugundaki saglik durumunu bile etkiliyor. O yuzden endiseniz gayet dogal ve asla simariklik degil. Hepimiz tasidigimiz canlarin sagligi icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz. Meyvelerdeki seker miktarina dikkat etmek lazim. Bir de tup bebek ile hamile kaldi iseniz, kullanilan ilaclar da ciddi su toplamasi yapiyor.Merhaba kizlar. 9 haftalık hamileyim. Kilom 54 tü. Şimdi ise 57 olmuşum. Bu kadar haftada bu 3 kilo nasıl oldu bilmiyorum abur cubur da hiç yemem sadece meyve yemem fazlalaştı biraz. Diğer 2 ogunumu de herzamanki gibi yiyorum. Ve de karnım sanki 4 aylık hamile gibi baya büyüdü. Neden böyle oldu anlamıyorum ve moralim bozukbiraz küçükte olsa derdimi paylasayim dedim. Sizler ne durumdasınız ?
Yazınız için çok teşekkür ederim:) yok tüp bebek ile kalmadım. Ama çok çabuk acikiyorum meyve sebze yiyorum o yüzden yemek yememek içinKayginiz cok dogal ilk trimesterda genelde kilo alinmaz. Kilo alimi fetusun ileride yetiskin bir insan oldugundaki saglik durumunu bile etkiliyor. O yuzden endiseniz gayet dogal ve asla simariklik degil. Hepimiz tasidigimiz canlarin sagligi icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz. Meyvelerdeki seker miktarina dikkat etmek lazim. Bir de tup bebek ile hamile kaldi iseniz, kullanilan ilaclar da ciddi su toplamasi yapiyor.
Bol bol su ve cok zorlamadan evde basit yurume egzersizleri yardimci olacaktir. Bebeginizi saglikla kucaginiza alacaginiz kolay ve neseli bir hamilelik dilerim.
Benm bsey yememe gerek yok baya sisko gibi hissediyorum. Hayatımda hiç kilo almamıştım göbeğim asla olmadı dümdüzdu. O yüzden bu değişiklik böyle hissettiriyor sanrm ve de gazmana döndüm onunda etkisi var tabimesel miinacık yemek yiyorum ama sanki bir dana devirip yemiiş gibi şişiyorum
Salgilanan hormonlardan dolayi bagirsaklar da kendini birakiyor. Karinda gevseme, genisleme normalmis. Gaz ve tuvalet duzeninin degismesi de. Youtubeda Jinekolog Kaan Kocatepe var, ondan dinlemistim bu bagirsaklardaki degisimi. Videoyu bulamadim amaBenm bsey yememe gerek yok baya sisko gibi hissediyorum. Hayatımda hiç kilo almamıştım göbeğim asla olmadı dümdüzdu. O yüzden bu değişiklik böyle hissettiriyor sanrm ve de gazmana döndüm onunda etkisi var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?