Gebelikte vücut tuzu tutarmış.Gebeliğin sonlarına doğruda el ayak vücut şişermiş ki bunu bir çok hamilede gördüm şişkinlikten erkek terlikleriyle muayeneye gelen hamileler var.Birde benim bundan önceki düşükle sonlanan gebeliğimde de aynı sendeki gibi popom basenlerim büyümüştü hemde çok erkenden.Kız olacak diyorlardı görenler.... Hayırlısı olsun hakkımızda ama tuzu azalt mutlaka canım....
düsen bebegin icin basin saolsun canim...haklisin galiba eltimde 7 aylik ama acayip sisti oda benim gibi tuza hic dikkat etmedi yemekleri tuzlu seviyorm sanirim ondan..artik dikkat etcem saoll cnm
kızlar ben de 10+4 günlük hamişim ve 0.5 kilo aldım.ama karnım acayip büyüdü.popom ve göğüslerim de öyle bu kadarlıkken bu kadar karın büyür mü?sizler ne kadarlıkken belli olmaya başladı? şaşırıyorum.bir de yarım kilo almış gibi durmuyorum sanki 2 3 kilo almış gibiyim.eski pantolonlarım otururken sıkıyor.hele akşam olunca...kaydirigubbakcemile3
bir sorum daha olacak size sabah 56.4 üm.akşam 58.2 ya çok ilginç.her akşam bu sefer kilo almışım diyorum sabah aynı.böyle olan var mı? teşekkürler...kaydirigubbakcemile5
32.haftamdayım gorenler 6 aylık falan sanıyo cok buyumedı karnım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?