süper valla çok şanslısın...sen 20 kg alsan gene önemlı değil.bende 15 haftalık hamileyim ama hiç kilo almadım 47 kilo ile hamile kaldım hala aynıyım. bende sadece göğüs büyüdü.
bende 10+3 günlük gebeyim karnım kocaman herkes soruyor 2,5 aylık demeye utanıyorum. mide bulantım yok 2 saatte bir ben acıktım diyorum. ama kilo almadım henüz. eşim bebek değil göbek diyor :) ama haklı...
İlgincbende 9 haftalık olucam ama sanki 15 haftalık gibi bi göbeğim var.. önceden yoktu..hamilelik elbisesi için henüz erken dar şeylerde de belli oluyo ..bol şeyler giyiniyorum ama pantolonlarım olmuyor .bol hiç giymediğim bi pantolonum vardı onu giyiniyorum .. valla tuhaf tuhaf giyiniyorum abuk subuk bişey çıkıyo ortaya..ama sanırsam benimkisi birazda gaz..umarım çabuk geçer bu günler ..seninkide gaz olabilir betülcüm..
fanta içmemeye çalış canım sodayı da doğal ve sade maden suyu içebilirsen daha iyi olur. çnkü bunlar gazlı içecekler olduğu için hem sana hem bebeğe zararı var.Aynen arkadaşlar bende 7 haftadayim 8 incu haftaya girecem gogusumle gobek var ama benim midem bulandi icin soda iciyirum yada fanta anca onlarla kese biliyorum mide bulantisini yoksa ac kaliyorum karnimda o yuzden cıkmıstı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?