Hamilelikte kilo

Vasfiyeteyzeniz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.858
19.026
448
35
selam kızlar. Hamileliği iler haftada olanlar ve daha önce hamilelik geçirmiş olanlar :) kaç kilo aldınız toplam. Ben ilk hamilelikte 25 kilo aldım ve bu sefer baya korkuyorum yine öyle olacak diye

Merhaba ilk hamileligim, 27. Haftamdayim. 5 kilo aldım. Ama ben de cok korkuyorum. Çünkü herkes son haftalarda daha cok kilo alındığını söylüyor. Bunyem kilo almaya elverisli oldugu icin Çok dikkat ediyorum, insallah 25-30 kilo almadan doğuma giderim

Ben 72 kiloyla basladim ilk uc ay 65 oldum 31 haftalik hamileyim şuan toplamda 9 kilo almisim doktorum cok iyi dedi ilk iki hamileligimdede birinde 12 digerinde 6 kilo almistim ben lohusalikta aliyorum kiloyu malesef

Az ve sık yemek yemek gerekir.hamur isi tatli makarna pilav vs cok az tuketmek gerekir.biraz nefsimize hakim olmaliyiz.cunku biz kilo alinca bebek de kilo almiyorki.saglikli beslenip bebegin saglikli sekilde dogmasi onemli.
Herkese hayirli saglikli hamilelik hayirlisi ile de bebiklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

Kizlar 85,ile hamile kaldim su an 85.7 zaten gobegim vardi su an bakan 7 8 aylik der karni bu derece sisen var mi yaa zaten gobegim vardi ama gercekten 7 8 aylik oldugumda nolucak :/ ilk uc ay kilo almamam imkansiz gibi cunku bulantilari bastirmak icin surekl yiyrum :/ gobegim neden sisti bu denli onuda anlamadim :/

Ilk hamileligimde 63 le kaldim 90 a vurdum:)ama odemim coktu dogumun ettesi gunu 10 kilo gitti bir seneye yakin sosim odemim amca cekildi.cok tuzluda yenem tahlillerimde temiz cikti yurutus vs ama yok vucudum musait cok kotu oldu. Ikincidede boyle olur ayni aciyi cekersem die uzuluyorum simdiden cunku insan cocugu ile rahat ilgilenemiyo o durumda.12 kilo iyiymis hele 6 kilo cok iyi insallh bizlerde az kilo ile atlatiriz.

Canım benim boyum 1.73 kilom 61, yanj zayifim ama göbeğimi bi görsen cidden 4-5 aylık benjm ablaminda oyle olmuştu,bu biraz yapi meselesi galiba. Sıkma canını.

Ben de 24+4 haftalığım ve toplamda 4 kilo aldım. İyi gidiyor gibi şimdilik inşallah da böyle devam eder. Kilo bana lazım değil bebişim alsın yeter...

Ben ilk hamılelelıgımde 55 ile başladım 68 ile bittı ama şimdi 68 ile hamıle kaldım yani durum vahım. Kızlar suda var doğumdan sonra bebiş eritıyo ınsanı benım oğlum büyüdü rahata etdım aldım kıloları sımdı ıkıncıdede bol bol emzırıp verırim aldıklarımı

selam kızlar. Hamileliği iler haftada olanlar ve daha önce hamilelik geçirmiş olanlar :) kaç kilo aldınız toplam. Ben ilk hamilelikte 25 kilo aldım ve bu sefer baya korkuyorum yine öyle olacak diye

ilk gebeliğimde 52 ile kalıp 66 ile doğurdum

şimdi 55 ile kaldım şuan 58 im bu sefer, daha hızlı gidiyorumm gibii

Canım bende bebek için uğraşıyorum 1.70 boy 78 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyo benim şimdiden göbeğim 7-8 aylık gbi vucut sekliyle alakalı kafana takma

bende ilk 50 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim. Bir aylık iken göbeğim 3 aylık gibi görünüyodu. Yapı meselesıymiş iç karnın yok ve suyun fazla olması gibi durumlar yani. Doğumdan iki ay sonra yaklaşık 55 kiloya düşmüştüm ama nasıl olduğunu hala bile anlamıyorum. Şimdi 52 kilo ile hamile kaldım 19+2 gebelik ve 67,5 kiloya ulaştım ve sanki 8 aylık hamile gibi duruyorum ( İnşallah bu doğumdan sonrada verebilirim kiloları. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende 29 haftalık hamileyim 55 kilo ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum ama karnım 5. Ayın bitiminde çıkmaya başlamıştı şimdi bile çok fazla karnım yok umarım doğumdan sonra kolaylıkla veririz kilolarımızı. Unutmayın herşey bitanecik bebişlerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…