- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
-
gitti mi peki o 25 kilo :)nazzeynepp canım valla ben ilkimde ilk 4 ay kilo vermiştim sonra Nasıl oldu o 25 kilo anlamadım. Çok dikkat et özellikle tatlıda kıs kendini
Çok dikkat ediyorum canim ben de ilk 4 ay kilo vermistim. Bulantim bitince kilo almaya basladim. insallah çok kilo almayıznazzeynepp canım valla ben ilkimde ilk 4 ay kilo vermiştim sonra Nasıl oldu o 25 kilo anlamadım. Çok dikkat et özellikle tatlıda kıs kendini
Aslında gitmişti ama 4 kilo aldım tam o sırada hamile kaldığımı öğrendim :) 66.7 ile hamile kaldığımı öğrendim 65 e düşmüşüm :)gitti mi peki o 25 kilo :)
Canım benim boyum 1.73 kilom 61, yanj zayifim ama göbeğimi bi görsen cidden 4-5 aylıkKizlar 85,ile hamile kaldim su an 85.7zaten gobegim vardi su an bakan 7 8 aylik der karni bu derece sisen var mi yaa zaten gobegim vardi ama gercekten 7 8 aylik oldugumda nolucak :/ ilk uc ay kilo almamam imkansiz gibi cunku bulantilari bastirmak icin surekl yiyrum :/ gobegim neden sisti bu denli onuda anlamadim :/
selam kızlar. Hamileliği iler haftada olanlar ve daha önce hamilelik geçirmiş olanlar :) kaç kilo aldınız toplam. Ben ilk hamilelikte 25 kilo aldım ve bu sefer baya korkuyorum yine öyle olacak diye
Canım bende bebek için uğraşıyorum 1.70 boy 78 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyo benim şimdiden göbeğim 7-8 aylık gbi vucut sekliyle alakalı kafana takmaKizlar 85,ile hamile kaldim su an 85.7zaten gobegim vardi su an bakan 7 8 aylik der karni bu derece sisen var mi yaa zaten gobegim vardi ama gercekten 7 8 aylik oldugumda nolucak :/ ilk uc ay kilo almamam imkansiz gibi cunku bulantilari bastirmak icin surekl yiyrum :/ gobegim neden sisti bu denli onuda anlamadim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?