- 20 Nisan 2008
- 455
- 66
- 318
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
-
Merhaba ilk hamileliğimi 50 kilo ile başlayıp 65 ile tamamladım. Şimdide 51 ile başladım, hadi hayırlısı artıkselam kızlar. Hamileliği iler haftada olanlar ve daha önce hamilelik geçirmiş olanlar :) kaç kilo aldınız toplam. Ben ilk hamilelikte 25 kilo aldım ve bu sefer baya korkuyorum yine öyle olacak diye
Canım benim de cok şişti ilk üç ay belli olmaz karın diyorlardı benimki de 5 aylık gibi kocaman. Senin gibi bastırmak için yiyiorum ben de sanırım aşırı gaz ve şişkinlik göbeği oKizlar 85,ile hamile kaldim su an 85.7zaten gobegim vardi su an bakan 7 8 aylik der karni bu derece sisen var mi yaa zaten gobegim vardi ama gercekten 7 8 aylik oldugumda nolucak :/ ilk uc ay kilo almamam imkansiz gibi cunku bulantilari bastirmak icin surekl yiyrum :/ gobegim neden sisti bu denli onuda anlamadim :/
bende ilk 50 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim. Bir aylık iken göbeğim 3 aylık gibi görünüyodu. Yapı meselesıymiş iç karnın yok ve suyun fazla olması gibi durumlar yani. Doğumdan iki ay sonra yaklaşık 55 kiloya düşmüştüm ama nasıl olduğunu hala bile anlamıyorum. Şimdi 52 kilo ile hamile kaldım 19+2 gebelik ve 67,5 kiloya ulaştım ve sanki 8 aylık hamile gibi duruyorum( İnşallah bu doğumdan sonrada verebilirim kiloları. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba kızlar benim ilk gebeliğim şuan 13. haftamdayım. 33 yaşındayım.
Şeker hastalığı riskinden ötürü gecen Mayıs ayından Ocak ayına kadar diyet ve ağır spor yaparak 18 kilo vermiştim. Buarada tiroid hastasıyım ve insülin direncim var. O yüzden kilo verebilmek için kuş kadar beslendim aylarca..
Mart başında da 58 kilo ile hamile kaldım. Kan değerlerim düşük olduğu için Dr.umda keşke bir sene bekleseydiniz dedi.Kilo verip hamile kalmamak gerekiyormuş :S
Düşük riskimden ötürü hareketsiz bir 3 ay geçirdim. Hala daha kanama riskim varmış 4. ayın sonunda tekrar bakacağız.
İlk üç ay çok abartı beslenmedim. Gunde 2 3 porsiyon meyve sebze, süt, yoğurt 1 porsiyon et şeklinde beslendim ama gece bulantılarım yüzünden ek olarak ekmek yiyordum sabahları da bulantımı bastırsın diye 3 4 adet fındıklı gofret yedim ara ara, iyot eksikliğinden ötürü de tuza abandım..
Şuan 63 kiloyumBebiş de bir hafta ileriden gidiyor geçen hafta 12 haftalık beklerken ultrasonda 13 haftalık gözüktü.. Ben de ilerleyen dönemlerde daha hızlı kilo alındığını duydum
İlk hamilelklerinde çok kilo alan arkadaşlar doğumda bir sıkıntı yaşadınız mı? doğumdan sonra kaç kilo verdiniz? Zamanla eski kilolarınıza dönebildiniz mi?
2 gebeligimde de 13 kilo aldim
13 kilo aldığınızdailk 3 ay hiç kilo almadınız mı aldıysanız kaç kilo aldınız2 gebeligimde de 13 kilo aldim
Canim ilk aylar 3 - 5 kilo verdim ben...13 kilo aldığınızdailk 3 ay hiç kilo almadınız mı aldıysanız kaç kilo aldınız
15 kilo almissin bence cok abarti degil 28 30 kilo alan arkadaslarim var63 kilo ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum fazla mı sizce
Ayy içimi ferahlattın Can'ım pazar günü 37 haftam doluyo inşallah daha almadan doğururuuuuummm15 kilo almissin bence cok abarti degil 28 30 kilo alan arkadaslarim var
evet bencede gayet iyi doğunca büyük kısmı gider zaten darısı başımıza. aynı kiloda hamile kalmışız ilk 3 ay almış mıydınAyy içimi ferahlattın Can'ım pazar günü 37 haftam doluyo inşallah daha almadan doğururuuuuummm
Bencede fazla degil. Ilk hamiligimde bende 15 kilo aldim. Bakalim bunda kac kilo alicam63 kilo ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum fazla mı sizce
Ben düzenli bi şekilde aldım ama şu son 1 aydır fazla aldımevet bencede gayet iyi doğunca büyük kısmı gider zaten darısı başımıza. aynı kiloda hamile kalmışız ilk 3 ay almış mıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?