- 9 Mayıs 2016
- 132
- 52
- 18
- 32
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
-
İnşallah bunda da fazla almazsınBencede fazla degil. Ilk hamiligimde bende 15 kilo aldim. Bakalim bunda kac kilo alicam
Yüzümü bir gör var yaaaaevet bencede gayet iyi doğunca büyük kısmı gider zaten darısı başımıza. aynı kiloda hamile kalmışız ilk 3 ay almış mıydın
Insallah cnm sag salim bebisini kucagina alman dilegiyle kilolar verilir ❤Ayy içimi ferahlattın Can'ım pazar günü 37 haftam doluyo inşallah daha almadan doğururuuuuummm
Canim kiz kardeşim 25 kilo almisti, iki arkadasimda 30 kilo almisti. Senin kilon onlarin yaninda hicbir sey :)) zaten doğuma da az kalmış, bundan sonra ne kadar alabilirsin ki63 kilo ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum fazla mı sizce
Insallah yaa simdilik 18 haftaligim ve 3 kilo aldim. Bakalim daha önümde cok zaman var insallah aldigim gibi de veririmİnşallah bunda da fazla almazsın
Bende doğumdan hemen sonra veririm inşallah
Yüzümü bir gör var yaaaahem şişlik var hem kilo çok korkunç duruyo
Bebişlerimiz için değer benceaman annesi az kaldı az doğumunda çok kolay geçer inşallah sonra rahatlarsın şişlikleri de atarsın inşallah benimde 2 buçuk kiloda bile göbek şişti yanakların doldu diyen oldu geçenlerde başında böyleysem çok korkuyorum
ay inşallah canım gerçi uslu olsun inşallah çok yormasın sütümüz bol olsun emzirirken verelim kilolarıBebişlerimiz için değer bencekuzular gelsin bizi yorup da kilo verdirirler merak etme.
Emzirirken de veriliyor mu kilolar ? Birkaç yerde okudum da pek bi bilgim yokay inşallah canım gerçi uslu olsun inşallah çok yormasın sütümüz bol olsun emzirirken verelim kiloları
Tabiki senin yagin bebege sut oluyor o yuzden veriliyorEmzirirken de veriliyor mu kilolar ? Birkaç yerde okudum da pek bi bilgim yok
Hadi bakalım inşallah veririzTabiki senin yagin bebege sut oluyor o yuzden veriliyor
Amin canim insallah. Gecmis olsun sana da dusuk seker cok kotu birsey benimde ara ara dusuyor 50leri goruyorum soguk soguk terliyorsun cok kotu birsey ozaman zaten mecbur yiyorsun ne bulursan sekeri yukseltmek icin Allah yardimcin olsun insallah dengeli sekilde tamamlariz hamileliklerimiziİnşallah hamileliğin bundan sonra sorunsuz devam eder. Benim doğum sezeryan ile oldu ayımı doldurdum hiç sancım yoktu ve ilk çocuğum 4 kg dı. Sonrasında kilo verirsin tabi biraz metabolizmayada bağlı. Ayrıca bende hipoglisemi (düşük şeker) ve tansiyon hastasıyım. Hatta günde 3 defa tansiyon hapı kullanıyorum. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Kilo alimi senin vucut yapina gore degisir canim. Fazla kiloluysan (hamile kalmadan once) az kilo alman beklenir 9-12 giibi normal kiloyla gebe kaldiysan 12-16 zayifsan 15-18 normal belirlenior ki bunlarin ustunde 3 kilo almissin 5 kilo almissin sorun degil ama hernekadar moda olsa da ve calisma hayati baskilari ile az kilo almak algisi da hic saglkli deil.. dusuk kilolu bagisikligi dusuk bebis dogurma riskin artar xanim.. bu genel.bilgi atiyorum tiroid seker hastasisindir ya da gebelik oncesi cok kilo vermissindir ya da duzenli spor yapmissindir gebelkte mecburo tempoyu azaltmissindir ozaman daha fazla kilo alinmasi da normal mumkun oldukca kontrollu ve saglikli beslenmek gerek... normal duruyor cnm aldigin kilokızlar ben 30 haftalık hamileyim şuana kadar 11 kilo aldım ilk hamileliğim az mı çok mu bilemedimmm
56 kilo ile hamile kaldım ne zayıfım ne kilolu orta halliyim herkes çok iyi diyor ama tecrübeli annelerden duymak daha iyi bence,bebeğim iki hafta önden gidiyormuş normalde 30 haftalığım ama 32 haftalık çıkıyor gelişimi önde dedi endişelendim doğrusu inşallah sıkıntı yoktur ilk bebeğim endişeliyim biraz umarım boşuna endişeleniyorumdur...teşekkür ederim canım yardımcı olduğun içinKilo alimi senin vucut yapina gore degisir canim. Fazla kiloluysan (hamile kalmadan once) az kilo alman beklenir 9-12 giibi normal kiloyla gebe kaldiysan 12-16 zayifsan 15-18 normal belirlenior ki bunlarin ustunde 3 kilo almissin 5 kilo almissin sorun degil ama hernekadar moda olsa da ve calisma hayati baskilari ile az kilo almak algisi da hic saglkli deil.. dusuk kilolu bagisikligi dusuk bebis dogurma riskin artar xanim.. bu genel.bilgi atiyorum tiroid seker hastasisindir ya da gebelik oncesi cok kilo vermissindir ya da duzenli spor yapmissindir gebelkte mecburo tempoyu azaltmissindir ozaman daha fazla kilo alinmasi da normal mumkun oldukca kontrollu ve saglikli beslenmek gerek... normal duruyor cnm aldigin kilo
ben ilkinde 11 kilo aldım şuanda 9 kilo aldımselam kızlar. Hamileliği iler haftada olanlar ve daha önce hamilelik geçirmiş olanlar :) kaç kilo aldınız toplam. Ben ilk hamilelikte 25 kilo aldım ve bu sefer baya korkuyorum yine öyle olacak diye
bende korkuyordum fazla alırım diye daha 6 haftam var doğuma bakalım ne olacak şuana kadar 11 kilo aldım son haftalarda tavan yapmam umarım ekmeği azalttım korkumdan :) hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallahben ilkinde 11 kilo aldım şuanda 9 kilo aldım
Rica ederim cnm 11 kiloyla 2 hafta onden gitmez cnm normal kilo almissin zaten. O aileden genetik olabilir cnm bir de ultrasonlar da degisik veriler verebiliyor.. Benim de bir hafta ileriden gidiyordu sonradan 2 gun ileriden gitmeye basladi. Bebislerin de gelisimi degisik olabiliyor Onden gitmesini Doktoruma sordugumda bir sorun degil bebegin sagligina bakiyoruz normal demisti son haftalarina dogru daha kesin olur cnm ama sen yine de icin rahatlasin diye doktoruna sor aldigin kaloriden kaynakli birsey degil bu belli ki56 kilo ile hamile kaldım ne zayıfım ne kilolu orta halliyim herkes çok iyi diyor ama tecrübeli annelerden duymak daha iyi bence,bebeğim iki hafta önden gidiyormuş normalde 30 haftalığım ama 32 haftalık çıkıyor gelişimi önde dedi endişelendim doğrusu inşallah sıkıntı yoktur ilk bebeğim endişeliyim biraz umarım boşuna endişeleniyorumdur...teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için
çok açık ve net konuya açık getirdiğin için teşekkür ediyorum,tabi güzel dileklerin için de teşekkürler canım. cuma gunu kanımı almışlardı doktor gizli şeker mi var acaba birde ona bakalım sıkıntı çıkmazsa bebek iyi beslenmiş ondan dedi..bugunde sonucu almaya gittik gösterdik doktora gayet normal değerlerin bi sıkıntı yok dedi içim rahatladı gerçekten seninde yazdıkların harika oldu.bende çok kusuyordum hele o kusmaları hatırlamak dahi istemıyorum ama şükür kilo kaybı yaşamadım sabit aynı kiloda kaldım.daha sonra kusmalar gecmeye basladı iştahım açıldı,bende kilo almaya başladım.kızım olacak Allahın izniyle :)Rica ederim cnm 11 kiloyla 2 hafta onden gitmez cnm normal kilo almissin zaten. O aileden genetik olabilir cnm bir de ultrasonlar da degisik veriler verebiliyor.. Benim de bir hafta ileriden gidiyordu sonradan 2 gun ileriden gitmeye basladi. Bebislerin de gelisimi degisik olabiliyor Onden gitmesini Doktoruma sordugumda bir sorun degil bebegin sagligina bakiyoruz normal demisti son haftalarina dogru daha kesin olur cnm ama sen yine de icin rahatlasin diye doktoruna sor aldigin kaloriden kaynakli birsey degil bu belli kiBelki meyveyi ya da eti biraz azalt der belki de normal der bana dedigi gibi :) Bosuna endiseleniyorsundur canm bu haftaya kadar saglikli bir sekilde gelmissin zaten.. kilo paylasanlar, genetik yapilarini, kac kiloyla basladklarini saglik durumlarini kacinci haftada kac kilo aldklarini gibi esas konulara deyinmedikleri icin su kadar kilo aldim bu kadar aldim gibi yorumlara takilip cok mu kilo aldim diye takilma cnm gayet normal degerlerdesin Ben bir arkadadimdan ornek vereyim kisa boylu ve zayif bir arkadasim. Gebeligi boyunca asiri bulantilari vardi ve et yiyemiyordu yedikce cikartiyordu bir de kilo alma korkusu ve kusma aliskanligi vardi. Bogazi yara olmustu hatta gebelik boyunca kusmaktan.. ilk uc ayinda 5 kilo verdi doguma da 8 kilo alarak gitti. Ancak 1.50 boyunda ufak tefek oldugu icin 8 kilo 1.60 boyda 11 kiloya tekabul ettigini dusunelim. Dr.u zaten zayif yapili oldugu icin zorluyordu onu yiyebilmesi icin. Bebek 3 kilonun altinda 2.700 dogdu. Cok tatli bir kizi oldu ama solunum sorunlari var. Simdi iyi bakiyor gerci bebeginin kilosu da toparladi ama illa az kilo alicaz derken sagliksiz durumlar olusturyoruz.. Allah saglik sihat versin alinan kilolar verilir birsekilde gerisi muhim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?