Hamilelikte Kıskançlık

Eşim benden kucuk , fit uzun bense suan 160 lik bir top gibi hissediyorum kendimi hamile oldugum icin eskisi gibi degilim kilo aldim vs. Ama asla boyle dusunmuyorum bana bu sekilde hissettirmez hissettirse konuşurum zaten. Hormonlarla alakali olduğunu düşünmüyorum bi seyler hissediyosunuz siz , oturun konusun bence acik acik hamilelik zaten stresli bir de kendinizi daha fazla strese sokmayin size ters gelen bi seyler varsa ifade edin kendinizi

Bu ne ayol haremlik selamlık takılın o zaman.Siz orada konuya dahil olamamış,saf dışı kalmışsınız,eşiniz başka bir kadının fikirlerini önemseyip mesai harcamış ,olay bu.siz eşinize güvenmiyorsunuz

Lohusa iken süt sağma makinesinin önünde inek gibi süt sağarken atletim süt içinde kaldığında ağlamıştım eşime "beni artık hiç beğenmeyeceksin" demiştim gelip geçici duygular hormonlardan kaynaklı takmayın kafanıza geçin aynaya mis gibi güzelliğinize bakın sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

45 yaş anne yaşı değil bunu önce bir bilin de ne çekici kadınlar var o yaşlarda he anneniz yaşında olabilir orasını bilemem

Benim de gözüme bi seksi gelmeye başladı hem seksi buluyorum hem de boğasım geliyor ne yapsa göz devirip üfffffflüyorum ben de kendimi beğenmiyorum oysa 30 haftada sadece 2.5 kilo aldım sadece göbeğim var 20 22ye kadar kimse anlamıyordu bile ben çirkinleşirken o daha da yakışıklı oluyo ya da kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş anı yaşanıyor

Adamın hali niye değişti mesela? Hani giyimi konuşması? Özgüveni neden arttı? Bunlar hakkında bilginiz var mı?

Bir de 45 anne yaşı demişsiniz de, şöyle açıklayayım; eğer kadın bakımlı ve hoşsa, o yaşın olgunluğu, dinginliği ve sohbeti, yanlış anlaşılmasın ama kendisinden bayağı küçükleri bile etkiler. Dırdır da etmez, küçük şeylere de takılmaz çünkü o, geçtiği yollardan dolayı bilgeleşmiştir. Ve bu da karşısındakine huzur verir ve çok etkiler. Burada da çok örneklerini gördük bunun.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Şunu da unutmayın hissettiğiniz her duygu çocuğa kodlanıyor. Dikkat edin lütfen.

Evlilikte böyle basit şeyleer için gurur yapılmaz.

20 yaşımda evlendim.
Bu nasıl bir konuşma tarzı ya sanane? İsterse 15 yas buyuk olur 25 yaş çoluk çocuk yasi değil.

Gayet de çocuk yaşı. 20 yaşında beyin gelişimini tamamlamadan 30 yaşında adamla evlenince böyle oluyor işte. 20 yaş günümüzde evlenme yaşı değil. Hayatında 1 gün olsun iş tecrübesi olmadan, hayat nedir öğrenmeden hoop evlenmiş 2000 doğumlu bu arkadaş. Konu sahibinin hayatının kocasından ibaret olmasına şaşmamalı. Çünkü kocası dışında bir hayatı olmamış

Bir haftada değişemez size öyle geliyor. Ayrıca erkeklerin büyük bir kısmı dışarıda gayet konuşkan ve yardımsever davranışlar sergiler kadınlara karşı. Evinden esirgediğini dışarıya veren de çok. İlle de aldatıyor denilemez. Hamileliğin balayı denilen dönemdesiniz keyfinizi kaçırmayın somut bir durum yokken.

Kız da haklı okusa etse bir sürü zaman alıyor uğraşıyor
3 kuruşa çalışıyor
Zengin koca bulan evlensin
Çalışıyorum canım merak etme , bu halimle bile her gün kargo çıkartıyorum. Sınavıma da girdim açıktan okuyacağım üniversitemi bu yıl. Kocasına muhtaç bir kadın değilim üzülme benim için olur mu

Bence de kimse 20 yaşında evlenmemeli. Bende bunu savunuyorum. O zamanlar toy çağlar,bunu kabul ediyorum. Ama yok kocası dışında bir hayatı olmamış ,yok hayatı kocasından ibaret falan komik laflar. Siz nereden biliyorsunuz ki benim yaşantımı hemen böyle bir önyargıya kapılıyorsunuz Elinde mesleği ,güzel bir işi olup da 30 yaşında evlenen kadın sorun yaşamıyor mu eşiyle ,burada dert anlatmıyor mu? Sadece ben ve benim gibi 20 yaşında evlenen zavallı kızcağızlar mı eşiyle sorun yaşıyor ,ya da kafasını bir şeylere takabiliyor?

Ama bu size düşen bir durum değil. İsterse 18 19 yaşında da evlenir insanların hayat hikayelerini bilmeden bu kadar katı olmayın ayrıca kadin hamile ne yapsın şimdi sana ters geliyor diye kocasını mı boşasın? Bu legal bir durum, belki üniversite de okuyordur mahalle havasından bir çıkın kendi hayatınıza odaklanın lütfen çocuklarınızı o şekilde yetistirmezsiniz hayatlarına müdahale edersiniz olur biter, ama bu başkasının çocuğuna böyle konuşma hakkını size vermiyor. Cok mutsuz iseniz terapi alın

Siz de ana dilinizi öğrenmek için ders alın. Kocasını boşasın diye nerede yazmışım, tersine 25 yaşında bu nasıl vizyon kafanda kurup 10 yaş büyük kocanı kıskanıyorsun yazmışım ve 25 yaşında bir gencin hayatının kocasından ibaret olmasını eleştirmişim. Konu sahibi 30 yaşına geldiğinde 40 yaşında birinin dış görünüşüne ve tahammül seviyesine sahip olacak. Her şeyi bu kadar erken yaşamak iyi bir şey değil

. 20 yaşında beyin gelişimini tamamlamadan

Iyi ki bi şey ögrenmişsiniz kabak tadi verdi şu muhabbet. Beyin gelişiminin devam etmesi o kişiyi 15 yasinda cocuk yapmiyor. Karar verme, algilima yetenegi olmadigi anlamina gelmiyor. EGER oyle olsaydi bu insanlar işledikleri suclarda da cocuk olarak yargilanirlardi yetişkin degil. Bunu baska konuda da yazdim ama onu bulup cikartmaya üşendim suan.
Size ne yahu size ne? 30 yasindaki kadin kocasini kiskanmiyor mu? Sacma sapan evlilik yapmiyor mu? Her 30 yasinda evlenen dunya turu atip mi evlendi?
20 yaşinda evlenmesin okey ama konu burada o mu degil size sormadi boyle bir sey

Burada konu tamamen bu. En ufak hayat tecrübesi olan veya iş hayatı deneyimi olan kadın kocasının oturduğu yerde arkada kadın sesi geldi diye kudurmaz. Belki garson kadının sesi, belki oradan geçen birinin. Bu kıskançlık değil, cahillik. Konu sahibi mental gelişimini tamamlamadan evlendiği için çapı bu kadarla sınırlı kalmış. Burada açılan konuların çoğunda yapılan hata aynı. Aşırı erken evlilik ve hayatın kocadan ibaret olması. 2000 doğumlu z kuşağı dediğimiz birinin bu devirde 0 iş tecrübesi ile 20 yaşında evlenmesi akıl alır bir şey değil. İnsan kendini ancak bu kadar aciz duruma düşürür

Algida secicilik demek ki burada acilan dayakli vs konularin bir cogunda ogretmen ve meslek sahibi kadinlar da vardi acildigini gormemişsiniz gormek istememişsiniz kucuk bir aratmayla bakabilirsiniz.
Daha az once insta sayfama dustu +30 yaşta ogretmen bi kadin 21 gun once evlendigi esi tarafindan felc birakilmiş.
En ufak hayat tecrubesi olan biri her şeyin 20 yasinda evlenmeyle de olmadigini bilir. Paranoya seviyesinde meslel sahibi kiskanc kadinlar var gayet hemde hamileleikten vs bagimsiz. Siz gormek istediklerinizi goruyorsunuz sadece. Bu da baskalarinin sorunu degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…