- 22 Temmuz 2024
- 275
- 599
- 18
- 29
- Konu Sahibi motherofcat
-
Bu ne ayol haremlik selamlık takılın o zaman.Siz orada konuya dahil olamamış,saf dışı kalmışsınız,eşiniz başka bir kadının fikirlerini önemseyip mesai harcamış ,olay bu.siz eşinize güvenmiyorsunuzBenden çekinmiyordu,ben olabildiğince relax bir insanım. Benden çekinmesini gerektirecek bir şey yok. Mesela geçen gün bir ortamdaydık. Orada emlakçı bir hanımefendi de vardı. Kadının yaşı 45lerde falan. Annem yaşında. Eşim erkeklerle sohbet ediyorken birden kadınla sohbete başladı. Sohbet de siyasi konular... Benimle yan yana oturuyordu o esnada. Biz "görece" muhafazakar insanlarız. Yani Eşim tabii ki bir kadınla gerektiğinde konuşabilir ama sohbet etmek başka bir şeydir ya hani... Benim için de aynı kıstaslar geçerli. Bu birbirimize koyduğumuz yasak vs değil yanlış anlaşılmasın, huyumuz bu şekildedir. Eşim beni o gün çok şaşırttı. Sohbet sohbet olmaktan çıktı ,eşim resmen kendini pazarlıyor karşı tarafa. Eli kolu rahat durmuyor. Çok bilmiş hareketler. Hahshs Hatırlayınca sinirleniyorum hala. Normalde yapmayacağı bir şeydi yani. Oradan çıktıktan sonra kavga ettik. Kadına uzun uzun gözlerini diktiği ve sohbet ettiği için kızdım. Annem yaşında bir kadın kıskanmadım ama benim kızdığım nokta sohbet etmesi. Durduk yere o ortamda girilmeyecek konulardı hemde. Yani böyle bir özgüven patlaması yaşıyor diye yorumluyorum ben. Eskiden de konuşkandı ama bu kadar değil. Bu kadar ağzını yaya yaya konuşmazdı ,itidalliydi. Anlatabiliyor muyum emin değilim ama umarım anlatabilmişimdir. Ay destan yazdım kusura bakmayın qhshjsjdkw
Kız da haklı okusa etse bir sürü zaman alıyor uğraşıyorKendinden neredeyse 10 yaş büyük eşini takıntı derecede kıskan aferin. 25 yaşındaki gencin vizyona bak
45 yaş anne yaşı değil bunu önce bir bilin de ne çekici kadınlar var o yaşlarda he anneniz yaşında olabilir orasını bilememBenden çekinmiyordu,ben olabildiğince relax bir insanım. Benden çekinmesini gerektirecek bir şey yok. Mesela geçen gün bir ortamdaydık. Orada emlakçı bir hanımefendi de vardı. Kadının yaşı 45lerde falan. Annem yaşında. Eşim erkeklerle sohbet ediyorken birden kadınla sohbete başladı. Sohbet de siyasi konular... Benimle yan yana oturuyordu o esnada. Biz "görece" muhafazakar insanlarız. Yani Eşim tabii ki bir kadınla gerektiğinde konuşabilir ama sohbet etmek başka bir şeydir ya hani... Benim için de aynı kıstaslar geçerli. Bu birbirimize koyduğumuz yasak vs değil yanlış anlaşılmasın, huyumuz bu şekildedir. Eşim beni o gün çok şaşırttı. Sohbet sohbet olmaktan çıktı ,eşim resmen kendini pazarlıyor karşı tarafa. Eli kolu rahat durmuyor. Çok bilmiş hareketler. Hahshs Hatırlayınca sinirleniyorum hala. Normalde yapmayacağı bir şeydi yani. Oradan çıktıktan sonra kavga ettik. Kadına uzun uzun gözlerini diktiği ve sohbet ettiği için kızdım. Annem yaşında bir kadın kıskanmadım ama benim kızdığım nokta sohbet etmesi. Durduk yere o ortamda girilmeyecek konulardı hemde. Yani böyle bir özgüven patlaması yaşıyor diye yorumluyorum ben. Eskiden de konuşkandı ama bu kadar değil. Bu kadar ağzını yaya yaya konuşmazdı ,itidalliydi. Anlatabiliyor muyum emin değilim ama umarım anlatabilmişimdir. Ay destan yazdım kusura bakmayın qhshjsjdkw
Ben de bunu onaylıyorumKız da haklı okusa etse bir sürü zaman alıyor uğraşıyor
3 kuruşa çalışıyor
Zengin koca bulan evlensin
Evlilikte böyle basit şeyleer için gurur yapılmaz.Ay o da çok kötüymüşş. Yaşamak da yaşatmak da istemezdim.Gururumdan taviz verdiğim ilk vakit konuşucam. Duygusallığımı falan idare ediyor da sinirimi edemiyor. Tabii çene çekmek gözyaşı silmekten daha zor geliyor olmalı.
Bu nasıl bir konuşma tarzı ya sanane? İsterse 15 yas buyuk olur 25 yaş çoluk çocuk yasi değil.Kendinden neredeyse 10 yaş büyük eşini takıntı derecede kıskan aferin. 25 yaşındaki gencin vizyona bak
20 yaşımda evlendim.
Bu nasıl bir konuşma tarzı ya sanane? İsterse 15 yas buyuk olur 25 yaş çoluk çocuk yasi değil.
Çalışıyorum canım merak etme , bu halimle bile her gün kargo çıkartıyorum. Sınavıma da girdim açıktan okuyacağım üniversitemi bu yıl. Kocasına muhtaç bir kadın değilim üzülme benim için olur muKız da haklı okusa etse bir sürü zaman alıyor uğraşıyor
3 kuruşa çalışıyor
Zengin koca bulan evlensin
Bence de kimse 20 yaşında evlenmemeli. Bende bunu savunuyorum. O zamanlar toy çağlar,bunu kabul ediyorum. Ama yok kocası dışında bir hayatı olmamış ,yok hayatı kocasından ibaret falan komik laflar. Siz nereden biliyorsunuz ki benim yaşantımı hemen böyle bir önyargıya kapılıyorsunuzGayet de çocuk yaşı. 20 yaşında beyin gelişimini tamamlamadan 30 yaşında adamla evlenince böyle oluyor işte. 20 yaş günümüzde evlenme yaşı değil. Hayatında 1 gün olsun iş tecrübesi olmadan, hayat nedir öğrenmeden hoop evlenmiş 2000 doğumlu bu arkadaş. Konu sahibinin hayatının kocasından ibaret olmasına şaşmamalı. Çünkü kocası dışında bir hayatı olmamış
Ama bu size düşen bir durum değil. İsterse 18 19 yaşında da evlenir insanların hayat hikayelerini bilmeden bu kadar katı olmayın ayrıca kadin hamile ne yapsın şimdi sana ters geliyor diye kocasını mı boşasın? Bu legal bir durum, belki üniversite de okuyordur mahalle havasından bir çıkın kendi hayatınıza odaklanın lütfenGayet de çocuk yaşı. 20 yaşında beyin gelişimini tamamlamadan 30 yaşında adamla evlenince böyle oluyor işte. 20 yaş günümüzde evlenme yaşı değil. Hayatında 1 gün olsun iş tecrübesi olmadan, hayat nedir öğrenmeden hoop evlenmiş 2000 doğumlu bu arkadaş. Konu sahibinin hayatının kocasından ibaret olmasına şaşmamalı. Çünkü kocası dışında bir hayatı olmamış
Ama bu size düşen bir durum değil. İsterse 18 19 yaşında da evlenir insanların hayat hikayelerini bilmeden bu kadar katı olmayın ayrıca kadin hamile ne yapsın şimdi sana ters geliyor diye kocasını mı boşasın? Bu legal bir durum, belki üniversite de okuyordur mahalle havasından bir çıkın kendi hayatınıza odaklanın lütfençocuklarınızı o şekilde yetistirmezsiniz hayatlarına müdahale edersiniz olur biter, ama bu başkasının çocuğuna böyle konuşma hakkını size vermiyor. Cok mutsuz iseniz terapi alın
. 20 yaşında beyin gelişimini tamamlamadan
Iyi ki bi şey ögrenmişsiniz kabak tadi verdi şu muhabbet. Beyin gelişiminin devam etmesi o kişiyi 15 yasinda cocuk yapmiyor. Karar verme, algilima yetenegi olmadigi anlamina gelmiyor. EGER oyle olsaydi bu insanlar işledikleri suclarda da cocuk olarak yargilanirlardi yetişkin degil. Bunu baska konuda da yazdim ama onu bulup cikartmaya üşendim suan.
Size ne yahu size ne? 30 yasindaki kadin kocasini kiskanmiyor mu? Sacma sapan evlilik yapmiyor mu? Her 30 yasinda evlenen dunya turu atip mi evlendi?
20 yaşinda evlenmesin okey ama konu burada o mu degil size sormadi boyle bir sey
Burada konu tamamen bu. En ufak hayat tecrübesi olan veya iş hayatı deneyimi olan kadın kocasının oturduğu yerde arkada kadın sesi geldi diye kudurmaz. Belki garson kadının sesi, belki oradan geçen birinin. Bu kıskançlık değil, cahillik. Konu sahibi mental gelişimini tamamlamadan evlendiği için çapı bu kadarla sınırlı kalmış. Burada açılan konuların çoğunda yapılan hata aynı. Aşırı erken evlilik ve hayatın kocadan ibaret olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?