Hamilelikte korkuyorum

bebisim92

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
69
36
18
Arkadaşlar çok kötüyüm bebek isteyince kolayca olsa kaskı olsada sağ salim kucağımıza alsak kaskı 4 kaybim oldu maalesef çok şükür 3 yaşında oğlum var ama oğlumdan önce 2015 te 4 aylık bebeğimin kalbi durdu sonra 3 sene uğraştık oğlum oldu sonra hamile kaldım iki aylıktı düşük yaşadım kürtaj olmadım doktor dinlen dedi 3 ay dinlendim tekrar hamile kaldım harsey yolundaydı çok şükür derkan 12 haftalikti kalbi durdu ilaçla doğum gibi sancıyla düşük yaptım erkekmiş çok ağladım harkes bebeğini emdirirken orda hastanede tek başıma çıktım sonradan kürtaj 2021. 28 Aralık'ta oldum ve 2022.mart ayının 10 da tets yaptım iki çizgi çıktı korkularım çöktü hastaneden rendevu aldım maalesef gitmeme gerek kalmadı kanamam oldu bence gına kayıp içe kapanık durumdayım

Çok geçmiş olsun. Genetik test yaptırdınız mı? Doktorlar ne diyor
Yok yaptirmadik son kurtajda bebeğimin eşi plasenta dan biyopsi için parça aldılar bişey çıkmadı yani bir sürü tahlil yaptırdım o gün sorun yoktu yoksa doktor derdi bu ara benim troitim var bence ondanmi diyede düşünüyorum kafa yicam artık

Evet bakıldı kan pıhtılaşma yok dedi
Ayni şey bende var 2015de dusuk 2016da erken doğumla kizimi kaybettim sonra gebe kalamadım tup bebek denedik yine dusuk oldu sonra 3.denemede oglum oldu oglumdan sonra tekrar istedik kurtaj oldum en son geçen sene tam bir sene oldum yine gebelik olmuyor hiçbir sebepten yok

Kan tahlili yaptırdım pazartesi çıkar sonucu dayanamadım idrar testi ile yaptım negatif ti iki kere yaptım idrarda çıkmadı birde meme ucu dokununca aciyor karnimda gaz hamilelikte olan şeyler acaba kendi kendime hamileyim diye kandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…