• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Köy tereyağı

magiccharm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
274
176
33
Arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükür 16. Haftama giricem. Bugün teyzemin getirdiği tereyağını yedim. Her seyi sorgularım normalde nasıl olduysa yedim. Meğer köy tereyağıymıs kadının biri evde yapıyormus pastorize vs değil yani. Gerçekten çok korkuyorum ne yapabilirim?

Arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükür 16. Haftama giricem. Bugün teyzemin getirdiği tereyağını yedim. Her seyi sorgularım normalde nasıl olduysa yedim. Meğer köy tereyağıymıs kadının biri evde yapıyormus pastorize vs değil yani. Gerçekten çok korkuyorum ne yapabilirim?
Eskiden pastörizasyon mu vardı Allah aşkına abartmayın bu kadar.

Uyuttun yazacaktım 😅 ben de hep sucuk yedim valla. 🤣
bebiş sabahları iyi oluyor ya akşama kuduruyor bizimki 🤣🤣 yaniii iyi yapmışsın bebeğimizi altın kafeste yetiştiremeyeceğiz er geç zararlı şeylerle tanışacak
ama ben şunu merak ettim köy tereyağı faydalı olan yenmesi gereken değil mi ya😂😂

Bizim burada köy peynircimiz var. Yoğurtla tereyağ da alıyoruz ondan. Eşim hamileyken yiyeyim diye özellikle alıyordu. Bitti artık o sefam. Şimdi Pınar süzme peynirjaksksks
bak işte ne güzelmiş ben de hamileyken daha çok köy ürünü yemeye çalıştım🤣 sütten geçiyormuş deyip yine aldır 🤫😂😂

Valla ne düşğneceğimi şaşırdım kesinlikle yasak diye biliyorum pastorize olmayan ürün. Çok fazla emek verip zar zor hamile kalınca da çok serinkanlı kalmak çok zor oluyor.

bebiş sabahları iyi oluyor ya akşama kuduruyor bizimki 🤣🤣 yaniii iyi yapmışsın bebeğimizi altın kafeste yetiştiremeyeceğiz er geç zararlı şeylerle tanışacak
ama ben şunu merak ettim köy tereyağı faydalı olan yenmesi gereken değil mi ya😂😂
😅 arkadaş tüp bebek yöntemi ile sahip olmuş. O yüzden dikkatli. Biz hamileyken en küçük şeyi araştırıyorduk

Back
X