• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kurdeşen egzama olanlar

ecemlesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
68
24
3
37
Arkadaşlar hamilelik de 32 haftalık ikizim ve sanırım egzama yada kurdeşen oldum diz kapağının arkasında kızarıklık kabarık kaşıntılı resimde yukluycem sinirlerim çok bozuk şişlik ödemden dizimi kiramiyorum aşırı şişim şimdide bu çıktı olanlar biz yazsa nasıl geçti

Eklentiler

• 1000114504.webp
    1000114504.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaşlar hamilelik de 32 haftalık ikizim ve sanırım egzama yada kurdeşen oldum diz kapağının arkasında kızarıklık kabarık kaşıntılı resimde yukluycem sinirlerim çok bozuk şişlik ödemden dizimi kiramiyorum aşırı şişim şimdide bu çıktı olanlar biz yazsa nasıl geçti
Ay evet aynisini oldum. Hem de 6 haftalikken. Benim tum vucuduma yayildi yanmaktan kasintidan uyuyamiyordum. Mecburen az miktarda doktorun verdigi kortizonlu kremi kullandim. Birkac gun icinde gecti. Doktoruma danisarak kullandim. Gecmis olsun cok zor bisey

Merhaba geçmiş olsun. Egzama olduğuna emin misiniz? Bu gebeliğin sonlarında safra asidi nedeniyle oluşan kolestaza benziyor. Doktorunuza acilen danışmanızı öneririm eğer gitmediyseniz

Ay evet aynisini oldum. Hem de 6 haftalikken. Benim tum vucuduma yayildi yanmaktan kasintidan uyuyamiyordum. Mecburen az miktarda doktorun verdigi kortizonlu kremi kullandim. Birkac gun icinde gecti. Doktoruma danisarak kullandim. Gecmis olsun cok zor bisey
Peki morarma oldu mu yer yer morarma ve kızarıklıklar nokta nokta dağılıyor kaşınan yerler

Merhaba doğumdan sonra bende de kurdeşen olmuştu. Bana en faydalı olanlar çok bol ve lastiksiz giyinmek, banyoyu ılık ve sabunsuz yapmak, vücudumda buz aküsü gezdiriyordum. Ve en etkilisi kasinmamaya çalışmak çünkü kasindikca yayılıyor. Çok zor biliyorum. Ama geçiyor süre kişiden kişiye değişebilir ama geçiyor geçmiş olsun

Back
X