- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Gecmis olsun, insallah hemen kurtulursunbunlardan kurtulan hamile bayanlar var mı ???
teşekkür ederimGecmis olsun, insallah hemen kurtulursun
iyi uyumadın sanırım :)Enteresansınız. Nasıl bukadarn rahat olup gayet gülerek bebegımı yemezler dimi diye konu acabılıyosunuz anlamıyorum. Ne demek doktorumu aramaya calısıcam. O doktora ulaşamaSam bin tane doktorun beynini yerdim bebeğime zararı olursa diye. Burdan alacağınız yanlış bi tavsiye her ikiniz içinde kötü olursa nolucak. Evet enteresansınız çok enteresansınız.
Kucukken doktora gitmis miydiniz ? Nasil gecmisti ?teşekkür ederim
küçükken o kadar çektim ki bunlardan...
tuvaletimi haftalarca yapmıyordum korkudan...çocukluğumun kabusu geri döndü resmen ....
Henüz uyku Saatim değil Ve hamilelik dönemimi en sağlam psikolojiyle geçiriyorum. Hersey kontrol Altında ruhen ve bedenen. Tavsiye ederim siz de deneyin. Hem kurtcuklarınızdan hem doktor yerine burdan fikir alma gibi yanlış davranışlardan kurtulmuş olursunuziyi uyumadın sanırım :)
ya da hormonel...anlıyorum...sıkıntı yok
aşılarla kurtuldum ...baya baktım nette ama ilaç tedavisi yok sanırım hamilelikte...Kucukken doktora gitmis miydiniz ? Nasil gecmisti ?
Ama siz mutlaka bir doktora gorunup o sekilde tedavihe baslayin. Ufaklik ve sen zarar gorme :))
bak şimdi ...ben buraya bana birşey tavsiye edin mi yazdım? diyorum ki geceden beri araştırıyorum ilaç tedavisi yok...Henüz uyku Saatim değil Ve hamilelik dönemimi en sağlam psikolojiyle geçiriyorum. Hersey kontrol Altında ruhen ve bedenen. Tavsiye ederim siz de deneyin. Hem kurtcuklarınızdan hem doktor yerine burdan fikir alma gibi yanlış davranışlardan kurtulmuş olursunuz
Ah ne büyük fark değilmi çarem olun demek ve siz ne yaptınız diye sormak. Internet'ten ilaç tedavisi araştırmak kadar normal değilmi:) herneyse istediğinizi yapın bebişe Zarar gelmeden istediğinize danışın. Sağlıkla ALIN kucağınızabak şimdi ...ben buraya bana birşey tavsiye edin mi yazdım? diyorum ki geceden beri araştırıyorum ilaç tedavisi yok...
siz ne yaptınız diye sordum !
nasıl kurtuldunuz diye sordum...
çarem olun mu dedim ....?
orda şakacık yaptım :)Hiç birinden böyle bi olay duymadım ama plesenta bebeği korur diye düşünüyorum ama siz doktorunuzla konuşun.
sen merak ettiğini sormazmısın ???Ah ne büyük fark değilmi çarem olun demek ve siz ne yaptınız diye sormak. Internet'ten ilaç tedavisi araştırmak kadar normal değilmi:) herneyse istediğinizi yapın bebişe Zarar gelmeden istediğinize danışın. Sağlıkla ALIN kucağınıza
vhalla hamilelikte niye geri geldi bunlar anlamadımayyy ilk defa duyuyorum
olabilrmiymiş,hamilelikten mi kaynaklanıyormuş
kabak çekirdeğini kabuklarıyla yemeliymiş bunu yıllar once duymuştum bir eczacıdan
bir yerdede okudum elma çekirdeğini yemeliymişsin bunlar yardımcı olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?