Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte lazer

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kadifecicwkci

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
77
En iyi cevaplar
1
17
8
32
Hanımlar salı günü sezeryana gidecem inşallah üçüncü çocuğumu kucağıma alacam sorum şu özel bölge ye lazer yaptırsam olur mu jiletle kendimi dogruyorum artık kan gördüm mü tik oldu bende agdaya da dayanabilecegimi sanmıyorum lazer düşünürüm olur mu

Hanımlar salı günü sezeryana gidecem inşallah üçüncü çocuğumu kucağıma alacam sorum şu özel bölge ye lazer yaptırsam olur mu jiletle kendimi dogruyorum artık kan gördüm mü tik oldu bende agdaya da dayanabilecegimi sanmıyorum lazer düşünürüm olur mu
Zaten doguma gideceksin artik son zamnlarin bence yaptirmanda bi sakınca yok gibi yinede lazer yapilan yeri arayip bilgi alabilirsin

2 ay önce gideydiniz etkili olurdu doğum için de. Şurda 4 gün kalmış dökülmez bile

Lazer için bir önceki gün işlem görecek bölgeye jilet yapman gerekiyor.
Ayrıca gebelik ve emzirme döneminde lazer önerilmiyor araştırmadınız mı hiç?

Ayrıca gebelik ve emzirme döneminde lazer önerilmiyor araştırmadınız mı hi

Ayrıca gebelik ve emzirme döneminde lazer önerilmiyor araştırmadınız mı hiç

2 ay önce gideydiniz etkili olurdu doğum için de. Şurda 4 gün kalmış dökülmez bile
Temizlensin yeter

Jilet değil kısaltıcı makinelerden lazım . İlk seans mı olacak sizin ? İlk seasta bile zaten yanıp dökülüyorlar , gidebilirsiniz yani .

Fakat gebelikte gidiliyor mu bilmiyorum . Benim gittiğim yer kaydımı dondurdu , doğumdan 6 ay sonra devam edeceğim . Arkadaşımın gittiği yer ise yapıyoruz gebelikte de demişti . Ben yapsalar bile gitmezdim . Doktorunuza sorun .

Jilet ve kısaltıcı makineler ile de olur . İlk seans mı olacak sizin ? İlk seasta bile zaten yanıp dökülüyorlar , gidebilirsiniz yani .

Fakat gebelikte gidiliyor mu bilmiyorum . Benim gittiğim yer kaydımı dondurdu , doğumdan 6 ay sonra devam edeceğim . Arkadaşımın gittiği yer ise yapıyoruz gebelikte de demişti . Ben yapsalar bile gitmezdim . Doktorunuza sorun .

benimde evde ıpl lazer cihazım var 3.aydan sonra yapmayı düşünüyorum. Daha detaylı bilgisi olan var mı acaba?

Back
X