• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte malt içeceği içilir mi

Kurdelalala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
25
5
36
32
Aşırı bulantılarım üzerine bı arkadaşım jinekolok yanında clsiirken gebe oldugunda doktorunun ona malt içeceği önerdiğini söyledi denedim çok memnun kaldım hicbsey icemiyorken malt içecek beni çok rahatlatıyor zararlı mı acaba gebelikte?

Gebelikte denemedim ama emzirirken sut yaptigi dogru.

Anne sütünü arttiriyor diye biliyorum. Süt artınca salgilanan hormonların, hamilelikte salgilanmasi doğumu başlatan bir şeyse içmeyin.

Anne sütünü arttiriyor diye biliyorum. Süt artınca salgilanan hormonların, hamilelikte salgilanmasi doğumu başlatan bir şeyse içmeyin.
Evet süt artırdığı doğru ama hamilelik de kullanımı hakkında pek bilgi yok sanırım doktora dansmak en iyisi heralde çok teşekkür ederim

Evet süt artırdığı doğru ama hamilelik de kullanımı hakkında pek bilgi yok sanırım doktora dansmak en iyisi heralde çok teşekkür ederim
Maden suyu limon suyu tuz denediniz mi? Dun regl yüzünden midem bulaniyordu. Bunun sayesinde geçti.

Evet limon ve maden suyunu anormal bı şekilde tuketiyorum aşırı kilo verdirdi 1 ayda 6 kilo gibi üzerine yemek yeme olayida olmayınca hamilelik olmasa çok sevinecegim bir durum ama kilo kaybıyla acaba bebek beslenemiyormu korkusu oluşuyor teşekkür ederim tavsiyeniz icin

Soda limon iyidir. Tuz atmayın. Zaten içinde sodyum var. Soda içerseniz en azından kafanızda soru işareti olmaz. Kalsiyum ve magnezyum içeriğinden dolayı da iyi gelir günde 1 tane öneriyor doktorlar zaten. 👍

Back
X