eğlenceli bir konu olmuş:)
ben 12 haftalık hamileyim, 6. haftadan itibaren aşırı mide bulantısı yaşadım, hastahanede yattım falan
uzun süre yemek yiyemedim, sürekli serumla beslendim
o süreçte de çok zayıfladım doğal olarak
kuzenimin görümcesi:
- aaa sen çok zayıflamışsın!
-yiyemiyorum herşeyi çıkartıyorum, ağzımı açamıyorum
-aaa bebeğin çok zayıf doğar ama
-yok, benim vücudumdan besleniyor. ben de sürekli vitamin serumu alıyorum zaten:26:
-aaa o zaman çok kilolu olur, çok vitamin alma, çabucak gelişir erken doğum yaparsın
cahilliğin de ötesinde bişey yani napacaksın
keşke azıcıkta olsa tadına baksaydınız bebek için :)ay, doğurdum hâlâ arada aklıma dumurluk detaylar geliyor.işyerindeyim, öğretmenler odası boş.ben hariç kimse yok. pat diye müdür yardımcısı geldi. hamileliğimin de 7. ayı filan.şeker hastasıyım, diyetteyim mecburen. adam oturduuu, ballandıra ballandıra gül reçeli tarifi verdi gitti.ağzımın suyu aktı, yiyemedim ya o reçeli içimde uktedir.
yine son aylae, koca göbek...bir velimiz görüşmeye geldi. kaç haftalık hocam dedi, 32 dedim. ayyy bizim gelinin de bu haftada karnında ölmüştü bebeği dedizaten riskli gebelik, daha önce bir bebek kaybım var...kadını nasıl boğmadım bilmiyorum!
Telefonda k.valideme doktor kiza benzetti çok sevindim dedim cevap klasik: olsun bi daha yaparsınız. Biz nasıl bir toplumsak kadınlarımız bile kendi cinsini ikinci sınıf, değersiz sayıyor.
benim kv de oğluma ilk başta kız dediklerinde bana üzülme demiştisonra erkek diye düzeltince doktor aylarca kimseye söylememişti değişir diye çok ilgiçler.. erkek oldu da ne oldu diceksin hiç birşey
rüyasında görür ancakK.valideler hem böyle derler hem isminin konulmasını umarlar.inşaallah değişmez benimki :)
rüyasında görür ancakkızının kızı oldu o koysaydı...
Harpy kaçınci haftada kız dedi doktor erkek olduğu ne zaman anlasildi? Doktor nazil sasirir ki anlamadiysan cinsiyet söyleme de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?