Ben hiç hamile kalmadım malesefama o ilginç soru değil ama ısrarlardan birini ben yaptım.
Çok yakın bir arkadaşım doğuma gitti ve 20 ekim tarih kız aşırı sancı çekiyor ve oğlu olacak elimi sıkmak istedi ben ısrarla çağlar doğur yoksa akrep olacak diye tutturdum babam ve eşim akrep yazık kızlara diyorum kız deli gibi sancı çekiyor ben çabuk doğur diyorum en sonunda gel yat şuraya sıkıysa sen doğur dedi hala güleriz hatırladıkça :)
ben kızıma hamileyken yaşlı teyzelerim sağolsun benim kalçalarım biraz büyüktür eskiden hamile kaldım cinsiyeti ne diye soran her teyze cevabıda kendi yakıştırıyodu g..ü büyük kesin kız kızım oldu teyzeler haklı çıktıııı
5. ayımda sadece 1 kilo almıştım ama oğluşumun kilosu gelişimi iyiydi. diğer 6 aylık gebe arkadaşım(!) 9 kilo almıştı. "seninki afrikalı gibi doğcak" demişti....
arkadaşlığımı bitirdiğim için çook mutluyum:)
bu arada teyzesi seninkinin o 9 kilonun içinde 600 gr olduğu haftada, benim oğlum 3 kilonun içinde 700 grdı
iyi yapmışsın valla arkadaşlığı bitirmekle.sözleriyle insanı strese sokacağına sinirlendireceğine görüşmezsin daha iyi
22-23 hafatlik hamileyim gobegim cikmaya basladi.ama bizim bocek hala cinsiyetini gostermedi.ben cbazen cok asabilesiyodum esimde bak bu cocuk esin erkek suanda senden erkeklik hormonlari salgilaniyo oyuzden asabisin diyodu ne zman sinirlensem.
bide esim bana sarilip optugu zaman bende 1 daka karsilik veriyodum sinra esimi itip ya git opme istemiyorum diyodum ama saka yada oyun olsun diye degio gercekden 1 daka once opmek isterken 1 daka sonra opmak istemiyordum.
bu nerdeyse her aksam olmaya basladi sonra esim bak diyorum bu kesin erkek senin icinde erkeklik hrmonlari salgilaniyo oyuzden beni isetmyiosun diyodu.karsilik verip bir anda bitince aramizda oglumunuyandigi espirisi oldu.yani nezmaan esimopup bende karilik veince sonra geri itince uyadi yine oglan diyip guluyodum.
sonra bigun aksam tv izlerken ben sarildimm esime optum filan oda beni optu (arkasi gelir gibi oldu)sonra b en yine ittim esimi esimde uyandimi yine dedi evet dedim.sonra esim ellerini karnimin ustune koydu karnimi yavasca saga sola sallayip eeee eeeee eee demeye basladi ay bi guldum biguldum hic unutmuyorum.
bu arada gercekden de oglum olduu
selam herkese.dün bir arkadaş toplantısındaydım.kadının biri aaa hamilelik yaramış valla çok güzelleşmişsin en iyisi sen hiç doğurma dedi yaa(töbe töbe içimde saklıcam sanki çocuğumu
o nası laf ya, sanki hamile değilken yüzüne bakılmazmış gibi... ne densiz insanlar var ya rabbim ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?