hamilelikte maruz kaldığımız ilginç sorular ve yorumlar?

10 haftada 6 aylık hamıle gıbı gozukmeyı nasıl basarıyosun demıslerdı.sonrasını hatırlamıyorum hafıften gozum kararmıstı cunku .ya topu topu 5 kılo aldım ama ya

ay herkes göbeğime takmış durumda. 6 buçuk diyorum,hadi ya 8- 9 aylık gibi duruyo diyolar. kendi drum bile büyük olduğunu söyledi. hayır çok zayıfım belki ondan. karnıma top konmuş gibi. bugün kan alan hemşire sordu söyledim. inanmam dedi. ben de hamileyim 6 aylık dedi. ben de hadi ya siz hamile misniz dedim:) onun da nerdeyse hiç karnı yoktu. allah nazarlardan saklasın.

eee kızlar yok mu yeni inciler?? çevrenin yorumları bitmez bekliyorum haydi:))

Ben hiç hamile kalmadım malesef ama o ilginç soru değil ama ısrarlardan birini ben yaptım.

Çok yakın bir arkadaşım doğuma gitti ve 20 ekim tarih kız aşırı sancı çekiyor ve oğlu olacak elimi sıkmak istedi ben ısrarla çağlar doğur yoksa akrep olacak diye tutturdum babam ve eşim akrep yazık kızlara diyorum kız deli gibi sancı çekiyor ben çabuk doğur diyorum en sonunda gel yat şuraya sıkıysa sen doğur dedi hala güleriz hatırladıkça :)

terazi olmuştur değil mi??

ben kızıma hamileyken yaşlı teyzelerim sağolsun benim kalçalarım biraz büyüktür eskiden hamile kaldım cinsiyeti ne diye soran her teyze cevabıda kendi yakıştırıyodu g..ü büyük kesin kız kızım oldu teyzeler haklı çıktıııı

eee tecrübe başka bişey işte anacım:)))

5. ayımda sadece 1 kilo almıştım ama oğluşumun kilosu gelişimi iyiydi. diğer 6 aylık gebe arkadaşım(!) 9 kilo almıştı. "seninki afrikalı gibi doğcak" demişti....
arkadaşlığımı bitirdiğim için çook mutluyum:)

bu arada teyzesi seninkinin o 9 kilonun içinde 600 gr olduğu haftada, benim oğlum 3 kilonun içinde 700 grdı

iyi yapmışsın valla arkadaşlığı bitirmekle.sözleriyle insanı strese sokacağına sinirlendireceğine görüşmezsin daha iyi

ilk haftalarda bulantım yoktu ve iştahım açıktı. kaynanam o zaman "böyle yersen doğuramazsın" demişti. afedersiniz doğumda şey yaparmışım
sonraları bulantılar başladı. bir şey yiyemedim. o zaman da eşime " bu gelin çok kötü olacak. bebeği de besleyemez." demişti...
şimdi de 7 ay oldu, sürekli yorgun ve uykuluyum. hala uyumama karışıyor. eşimi dolduruyor. "yata yata şişecek. doğuramayacak" diye..

iyi yapmışsın valla arkadaşlığı bitirmekle.sözleriyle insanı strese sokacağına sinirlendireceğine görüşmezsin daha iyi

bence de...
ilk bebeğimi 5 haftalıkken düşükle kaybetmiştim. o gün aradı. o da 5 haftalık hamileymiş. çok sevindim ama ağlamaklıyım da.. daha yeni acım. ona anlattım.arkadaşız ya, "sorunlu bebekler bu haftalarda düşüyormuş" dedi. umursamadı. başladı ballandırarak kendininkini anlatmaya. beta hcg şu çıkmış, kese şöyle görünmüş, bir de utanmadan " sen bilirsin, eşimle ilişkiye girerken nelere dikkat edeyim" dedi.keşke o gün bitirseydim.kaç ay daha sabrettim. ben ertesi ay tekrar hamile kaldım. bir kere arayıp sormadı. bir kere aradı, oğlu olacakmış onu söyledi. işte sonraki aramamda da bebeğime afrikalı dedi. ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. ilk günden beri yaptığı her şeyi yüzüne vurdum.şu an çook rahatım. insan arkadaşıyla s.d.k yarıştırır mı yav? kardeşim bile "iyi etmişsin abla, bunun doğumu, ilk dişi, gazı, okulu, her şeyi var" dedi gülerek...

hamileligim boyunca 11 kilo aldim sadece gobegim buyudu arkadan hamile oldugum kesinlikle belli olmuyodu .beni yolda goren herkez tanidik tanimadik direk erkekmi diye soruyolardi evet diyodum aldigim cevap belli belli hem sadece gobegin arkadan hamile oldugun bile belli degil hemde yuzun ay gibi parliyo diyolardi.cok guzellesmisim hamilelikde herkz oyle diyodu esimde oyled yiosu sagolsun.
dogumdan sonra bebegim 20 gun yogun bakimdakaldi ben evdeyim aksam satt 22:00 oldu esimin abise ziyaretimize geldi evesonra esimle sigara icmeye hemen kapinin onunde park var oraya indiler.

osirada esimin teyzesi aradi konusduk filan esimi istedi evde degil dedim nerde dedi abisyle parkde dedimayyyy seni nasil yanliz birakiyoda sen korkarsinda daha 2 gunluk lohusasinda korkrsin diyip duruyo yok korkmuyorm diyorum seni simdi korkuturlar bak evde sesler duyarsan hic korkma diyo duymuyorum bisey hem korkmuyorum diyorum habire kormarsin daha neler neler en sonunda kapadik teli.tabi be oglumu dusundugum icin hic dediklerine takmadim kafami ama ne zaman arasa sseni korkutular simdi dedi durdu.cok siniurimi biozmusdu lohusa lohusa.

22-23 hafatlik hamileyim gobegim cikmaya basladi.ama bizim bocek hala cinsiyetini gostermedi.ben cbazen cok asabilesiyodum esimde bak bu cocuk esin erkek suanda senden erkeklik hormonlari salgilaniyo oyuzden asabisin diyodu ne zman sinirlensem.

bide esim bana sarilip optugu zaman bende 1 daka karsilik veriyodum sinra esimi itip ya git opme istemiyorum diyodum ama saka yada oyun olsun diye degio gercekden 1 daka once opmek isterken 1 daka sonra opmak istemiyordum.

bu nerdeyse her aksam olmaya basladi sonra esim bak diyorum bu kesin erkek senin icinde erkeklik hrmonlari salgilaniyo oyuzden beni isetmyiosun diyodu.karsilik verip bir anda bitince aramizda oglumunuyandigi espirisi oldu.yani nezmaan esimopup bende karilik veince sonra geri itince uyadi yine oglan diyip guluyodum.

sonra bigun aksam tv izlerken ben sarildimm esime optum filan oda beni optu (arkasi gelir gibi oldu)sonra b en yine ittim esimi esimde uyandimi yine dedi evet dedim.sonra esim ellerini karnimin ustune koydu karnimi yavasca saga sola sallayip eeee eeeee eee demeye basladi ay bi guldum biguldum hic unutmuyorum.

bu arada gercekden de oglum olduu

süper ya:))o zamanlar başlamış sizinki:)yapmayın ben kardeş istemiyorum demeye

selam herkese.dün bir arkadaş toplantısındaydım.kadının biri aaa hamilelik yaramış valla çok güzelleşmişsin en iyisi sen hiç doğurma dedi yaa(töbe töbe içimde saklıcam sanki çocuğumu

eee güzel hamileler yok mu değişik bişeyler??illa ki oluyordur sizlerinde dimi?

selam herkese.dün bir arkadaş toplantısındaydım.kadının biri aaa hamilelik yaramış valla çok güzelleşmişsin en iyisi sen hiç doğurma dedi yaa(töbe töbe içimde saklıcam sanki çocuğumu

o nası laf ya, sanki hamile değilken yüzüne bakılmazmış gibi... ne densiz insanlar var ya rabbim ya...

bende yeni hamile kaldım bugun kaynanam laf arasında kız çocuklardan da hiç hoşlanmam iyiki 5 oğlum bir kızım var dedi ben tabi şok oldum bnde bayılırım kız çocuklarına 5 kızım olsun hiç bişey istemem başka dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…