hamilelikte maruz kaldığımız ilginç sorular ve yorumlar?

hay allahım ya bu k.valıdeler.benım de kızım evlılığımın 7.yılında oldu.ama 5 yıl bız korunduk 2 yılda da anca hamıle kaldım.k.valıdem her ortamda mucize bebek bu mucize bebek bu dıyıp duruyodu.en son canıma tak etti.anne dedim çatıda mı bulduk bız bu çocugu?nesı mucize.deli midir nedir?sankı dedım bana tıbben anne olmanız ımkansız dedıler de ben de b şekılde doğurdum.o oldu ama açmadı bı daha ağzını.

slm kızlar ben buraya ilk defa giriyorum konunuzla ilgili bişi yazmayacağım ama cvplarınıza ihtiyacım var 13 + 3 haftalık hamileyim ve 3 gündür sanki adet olacakmışım gibi sancım oluyor ara ara kanama ve lekelenmem yok çok şükür ama bu sancılar beni rahatsız ediyor böle yaşayan varmı cvp yazanlara şimdiden tskler

kızlar hadi yeni bişeyler yok mu
çevrede acayip insan tükenmez ille delirtecek yorumlar sorular vardır

doğurunca da bitmiyor çıldırtan yorumlar:
çok zayıf bu, mama ver.(kilosu normal)
sütün yok senin.
sütün mü kalitesiz acaba?
neden bu kadar ince giydirdin hasta olacak!(hava 35 dereceyken)
ayyy çocuğun yüzünü ört ağzından burnundan soğuk girer ciğerlerini üşütür.(bayram tatilinde hava bahar gibiyken)
ben bunu ayağımda sallayayım bak beş dakikada uyur, sen uyutmayı bilmiyorsun.(sevgili kaynanam)
çok gazlı bu sütünü üşütmüşsün.
aaa her gün yıkama hasta edersin.
sütün var mı?
gece uykusu nasıl?(hemen hemen herkes, sanki uykusuzuz desem gelip bakacak!)
yazıııkk annesi eldiven takmamış çocuk üşütecek.(elinden kim üşütür ki?)
taharet musluğunda elini ıslat, çocuğun yüzünü yukarı doğru sıvazla, nazarı alır!!!(kaynanam ve bir komşu kadın. yuhhh deyince de bunların inancı yok dediler ya!)
nedense konu hamilelik ve annelikse herkesin çok karışası geliyor!bir durun, bir rahat bırakın ya!

ıyyyy bu ne desene doğurunca da bitmiyor...ama en çok taharet musluğu kısmına sinir oldum o ne yaa..nasıl bi mantıktır ya Rabbm

Kayınvalidemden inciler... :)

Hiç ekmek yemiyorsun çocuk içeride gelişemeyecek. (Normalden fazla bile yiyorum ama onun kadar yiyemediğim için ona az geliyor.)

Senin karnın yanlara doğru yayıldı, bu çocuk kız. (3 farklı doktor defalarca erkek demesine rağmen...)

Çok ekşi yiyorsun, erkekte ekşi yenmez bu çocuk kız. (Erkek olduğuna inanmak istemiyor nedense)

Doktor anlamadı herhalde bu çocuklar ikiz biri kız biri erkek (Erkek olduğuna inandı gibi ama yine de biri mutlaka kız)

Doğumdan sonra da bitmedi tabi...

7 aylık olsa yaşar da 8 aylık doğan çocuk yaşamaz derler, kaç aylık oldu bu şimdi? (7.5 aylık erken doğum yaptım.)

Bu çocuk yolculuk kaldıramaz, kaybedersiniz.

Her gün banyo yaptırılmaz, hastalanır. Şimdi sabunlu bezle silin, yaza doğru yıkarsınız. (Yuh! Yaza 8 ay var.)

Hamileyken çok korktun, çocuk korkak oldu. (Onu nasıl anladıysa...)

Daha o kadar çok var ki, yazmakla bitmez :)

en güzel kısmı yaza doğru yıkarsınızmış:))sil gitsin işte yazın yıkarsın nolcak

Ben de hastanede şeker yüklemesi yaptırıyorum bir gün eşim ve annemle yanıma başka benden büyük bir hamile bayan geldi.Beklerken sohbet etme ihtiyacı duydu sanırım "kaçıncı çocuğun" dedi.bende ilk dedim."Biraz geç olmuş heralde" dedi halbuki 25 yaşındayım nasıl öyle bir kanıya vardıysa
"Kız mı erkek mi"diye sordu erkek dedim."Neyse denk getirmişiniz ilk seferinde" diyerek bombayı patlattı
Ben de eşime dönerek teyze gittikten sonra "Hayatım bak denk getirmişiz gördün mü" dedim.:86:
Bazı insanlar için ne yazık ki kız çocuk 2.sınıf gibi mi oluyor ne oluyorsa :100:

maalesef öyle..ben çok açık söylüyorum öyle insanlardan tiksiniyorum...cahillik bile değil yaptıkları...ne demek denk getirmişiniz kız olsa nolcaktı..Allahım önce sağlıklısını versinde kız erkek ne fark ediyor..ikiside evlat ikiside benim canım...bana değilde benim eşime de diyenler olmuş...ooo erkek demek hadi yine iyisin falan gibilerinden..tabi eşim hepsinin ağızlarının payını vermiş...

Bencede kızı erkeği çnemli değil Allah sağlıklısını hayırlısını versin yeter.
Bir de bana eşim 8.ayımda hep "ağır vasıta,silindir x" gibi hitap ediyor accuk kilo aldım da yataktan kalkarken vinç gerekiyor

canım ağır vasıta bütün hamilelerin ortak adı zatenbanada öyle diyorlar.mesela arkadaşla buluşucaz diyelim...saat 1 de şurada ol diyor.ama sen ağır vasıtasın 1,10 da gelsen de olur diyor sonra

merhabalar bende yazıyım size de birazda bana gülün :) 18+2 hamileyim. 2kilo aldım ama bu insanların yüzünden midir yoksa benim hüsnü kuruntum mu bilemiyorum ama aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim iice asabileştim kendimi acayip genişlemiş hissediyorum yaaaaa( neyse bayram için annemlere geldik daha bismillah arabadan indim komşu seslendi gittim yanlarına hoşbeş tam eve girmek için dönmüştümki tekrar seselendi g.tn kocaman olmuş işareti yapıyo bana ıhhh deyip dudaklarını ısırıyo.çıldırdım yaaaa

:)) ayyy psikopat komşu desene..sanane milletin g.tünden başından.anlamıyorum ki ben bu insanları ya

ayy konu süper olmuuuşşş bayadır da kimse yazmamış, ben de bir iki şey yazayım dedim. benim de 3. ayım bu hafta dolacak. henüz ailelere söylemedik. bu hafta söylücez, o zaman da incileri yazarım
normalde zayıfımdır. hiç kilo almadım hala ama karnım çıktı büyüyor işye neredeyse 4. aya girdim normal artık belli olması. aaa sen çok kilo almışsın :) iyi de almadım doktor her ay ölçtü yok işte kilo sadeece karnım çıkıyor
miden bulanıyormu denildiğinde evet bulanıyor diyorum aaaaa bulantın devamlıysa devmlı bulanır senin miden son aya kadar kusarsın bişey yiyemezsin :) e iyi de doktor dedi ki 12. haftanda azalacak bitecek. e gerçekten de öyle oldu. yok yok o devam eder arada azalır. allahım yaaa azalmasa nolur. sanane kusunca sen mi gelecen bana bakmaya

hareket ediyormu hissediyormusun. nasıl hissedeyim be insan, öyle düşündüğün gibi çocuk değil daha o 2 cm bişe. neyini hissedeyim. bir de hareket ediyor mu diyenler var. yani ne bileyim içerde napıyor. ben 2 cnmlik bebeğin hareketini nasıl anlayayım. aslında öyle sorana oo tekme bile atıyor demek lazım.

ceviz ye, balık ye. yok yaaa, vallahi çok zekisin ben hiç düşünmemiştim. cinsiyeti belli mi diyenlere : 16. haftada söyler doktor , daha çok küçük belli olmaz diyorum. senin doktorda iş yok, bilmem kim 10 haftada öğrendi cinsiyetini. be cahil kadın, cinsiyeti zaten 11. haftadan sonra oluşuyor bebeğin. doktor olmayan şeyi nasıl görüp kız demiş. ... ooofffffffffff daral geldi bu insanlardan

aslında verilebilcek en güzel cevap o teyzeye; 'seni anan denk getirememiş öyleyse!' demek olurdu

ayy gülmekten karnıma ağrılar girdi
daha 13. haftamızdayız ama böyle insanlar buluyor herkesi
5 haftalıkken lekekenmem oldu düşük tehlikesi için hastanede gözetim altında kalmam gerekti ve ilk olduğu için çok korktum eşimde benimde moraller sıfır ayrıldık koridorda sabaha kadar ağladım zaten bebeğime bakamadım diye
sabahın 6 sında yan odadaki refakatçı teyze gelip sinirlerimi altüst etmişti felaket tellalı gibiydi kadın ya
-amaan işmi yaptırdılar sana(bunu kayınvalideme yan yan bakarak soruyo)
-yoksa kocanla çokmu tepiştin
-ayy bunu sakın düşürme yoksa hiç tutmaz hep düşer
kadını kovdum en sonunda odadan
kayınvalideme koridorda senin gelin çok sinirli diyomuş

kızım 2,5 yaşında, oğlum 6 aylık... tatilde kızımı seven yaşlı amca arabasında uyuyan bebeğimi göremediğinden küçüğün cinsiyeti ne dedi... erkek deyince, sevinçten gözleri parlayarak ''ohhh hadigözünüz aydın'' dedi... neden bu kadar sevindi anlamamakla birlikte gülümsedik sadece...

yine tatilde eşim kızımın arabasını ben deoğlanın arabasını sürüyorum... karşıdan gelen genç kadın birkızıma bir oğluma bakıp bombayı patlattı... '' ikiz di mi bunlar'' ben şoktan şoka girerek hayır biri 2,5 yaşında biri 6 aylık diyebildim...

ilk kızıma doğum yaptım,evde yatıyorum kaynanam sürekli (rahmetli) ben odadan içeri girerken bebişe dönüp.. kızım bak inek geliyo .. derdi.emziriyorum memelerim varya... yakıştırmaya bak yaaa

bende çok aşırı kilo almadı zaten boyumda uzun ama beni görenlerin daha merhbaa demeden ayyyy şişmişsin sen çok kilo almışsın dediklerinde sinir oluyorum ya ben almıyacamda siz mi alacaksınız diyesim geliyor 7 buçuk aylık olmuşum manken olduğumuda iddia etmedim hiçbirzaman kime ne yani ,insan kilo almışsam bile sırf hamiledir hassastır diye birşey söylemez ama nerde insanlarda düşünce nezaket ağzı olan konuşuyor işte

bana varil diyolar((59 kiloyla hamile kaldım 64 kilo oldum komşunun biri kocamın yanında şişko dedi ((eşimle tartışınca valla sana bişiy derdimde kızım üzülücek diye susuyorum diyooo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…