ıyyyy bu ne desene doğurunca da bitmiyor...ama en çok taharet musluğu kısmına sinir oldum o ne yaa..nasıl bi mantıktır ya Rabbmdoğurunca da bitmiyor çıldırtan yorumlar:
çok zayıf bu, mama ver.(kilosu normal)
sütün yok senin.
sütün mü kalitesiz acaba?
neden bu kadar ince giydirdin hasta olacak!(hava 35 dereceyken)
ayyy çocuğun yüzünü ört ağzından burnundan soğuk girer ciğerlerini üşütür.(bayram tatilinde hava bahar gibiyken)
ben bunu ayağımda sallayayım bak beş dakikada uyur, sen uyutmayı bilmiyorsun.(sevgili kaynanam)
çok gazlı bu sütünü üşütmüşsün.
aaa her gün yıkama hasta edersin.
sütün var mı?
gece uykusu nasıl?(hemen hemen herkes, sanki uykusuzuz desem gelip bakacak!)
yazıııkk annesi eldiven takmamış çocuk üşütecek.(elinden kim üşütür ki?)
taharet musluğunda elini ıslat, çocuğun yüzünü yukarı doğru sıvazla, nazarı alır!!!(kaynanam ve bir komşu kadın. yuhhh deyince de bunların inancı yok dediler ya!)
nedense konu hamilelik ve annelikse herkesin çok karışası geliyor!bir durun, bir rahat bırakın ya!
en güzel kısmı yaza doğru yıkarsınızmış:))sil gitsin işte yazın yıkarsın nolcakKayınvalidemden inciler... :)
Hiç ekmek yemiyorsun çocuk içeride gelişemeyecek. (Normalden fazla bile yiyorum ama onun kadar yiyemediğim için ona az geliyor.)
Senin karnın yanlara doğru yayıldı, bu çocuk kız. (3 farklı doktor defalarca erkek demesine rağmen...)
Çok ekşi yiyorsun, erkekte ekşi yenmez bu çocuk kız. (Erkek olduğuna inanmak istemiyor nedense)
Doktor anlamadı herhalde bu çocuklar ikiz biri kız biri erkek (Erkek olduğuna inandı gibi ama yine de biri mutlaka kız)
Doğumdan sonra da bitmedi tabi...
7 aylık olsa yaşar da 8 aylık doğan çocuk yaşamaz derler, kaç aylık oldu bu şimdi? (7.5 aylık erken doğum yaptım.)
Bu çocuk yolculuk kaldıramaz, kaybedersiniz.
Her gün banyo yaptırılmaz, hastalanır. Şimdi sabunlu bezle silin, yaza doğru yıkarsınız. (Yuh! Yaza 8 ay var.)
Hamileyken çok korktun, çocuk korkak oldu. (Onu nasıl anladıysa...)
Daha o kadar çok var ki, yazmakla bitmez :)
Ben de hastanede şeker yüklemesi yaptırıyorum bir gün eşim ve annemle yanıma başka benden büyük bir hamile bayan geldi.Beklerken sohbet etme ihtiyacı duydu sanırım "kaçıncı çocuğun" dedi.bende ilk dedim."Biraz geç olmuş heralde" dedi halbuki 25 yaşındayım nasıl öyle bir kanıya vardıysa
"Kız mı erkek mi"diye sordu erkek dedim."Neyse denk getirmişiniz ilk seferinde" diyerek bombayı patlattı
Ben de eşime dönerek teyze gittikten sonra "Hayatım bak denk getirmişiz gördün mü" dedim.:86:
Bazı insanlar için ne yazık ki kız çocuk 2.sınıf gibi mi oluyor ne oluyorsa :100:
maalesef öyle..ben çok açık söylüyorum öyle insanlardan tiksiniyorum...cahillik bile değil yaptıkları...ne demek denk getirmişiniz kız olsa nolcaktı..Allahım önce sağlıklısını versinde kız erkek ne fark ediyor..ikiside evlat ikiside benim canım...bana değilde benim eşime de diyenler olmuş...ooo erkek demek hadi yine iyisin falan gibilerinden..tabi eşim hepsinin ağızlarının payını vermiş...
Bencede kızı erkeği çnemli değil Allah sağlıklısını hayırlısını versin yeter.
Bir de bana eşim 8.ayımda hep "ağır vasıta,silindir x" gibi hitap ediyor accuk kilo aldım da yataktan kalkarken vinç gerekiyor
merhabalar bende yazıyım size de birazda bana gülün :) 18+2 hamileyim. 2kilo aldım ama bu insanların yüzünden midir yoksa benim hüsnü kuruntum mu bilemiyorum ama aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim iice asabileştim kendimi acayip genişlemiş hissediyorum yaaaaa( neyse bayram için annemlere geldik daha bismillah arabadan indim komşu seslendi gittim yanlarına hoşbeş tam eve girmek için dönmüştümki tekrar seselendi g.tn kocaman olmuş işareti yapıyo bana ıhhh deyip dudaklarını ısırıyo.çıldırdım yaaaa
Ben de hastanede şeker yüklemesi yaptırıyorum bir gün eşim ve annemle yanıma başka benden büyük bir hamile bayan geldi.Beklerken sohbet etme ihtiyacı duydu sanırım "kaçıncı çocuğun" dedi.bende ilk dedim."Biraz geç olmuş heralde" dedi halbuki 25 yaşındayım nasıl öyle bir kanıya vardıysa
"Kız mı erkek mi"diye sordu erkek dedim."Neyse denk getirmişiniz ilk seferinde" diyerek bombayı patlattı
Ben de eşime dönerek teyze gittikten sonra "Hayatım bak denk getirmişiz gördün mü" dedim.:86:
Bazı insanlar için ne yazık ki kız çocuk 2.sınıf gibi mi oluyor ne oluyorsa :100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?