Hamilelikte mezarlık ziyareti

Sürekli ölmeye kalkar ne demek ya çok saçma. Ben ölmek istiyorum deyip sürekli kendini öldürmeye mi çalışcakmış gitmek istiyorsan git kimsenin haberi olmadan

Sürekli ölmeye kalkar ne demek ya çok saçma. Ben ölmek istiyorum deyip sürekli kendini öldürmeye mi çalışcakmış gitmek istiyorsan git kimsenin haberi olmadan
Evet öyle tabi, hormonlarımdan dolayı çok takıldım bu duruma, acaba gerçekten olur mu diye? Olmayacağını veya olamayacağını biliyorum ama çok şaşırdım ve ilk defa duydum, garip geldi buraya yazdım

9 ayda bedenen ruhen tamamen değişmiş hormonları bambaşka olmuş bir kadının canından can bedeninden insan çıkardığı,kiloca kan kaybedittiği ve dolayısı ile tüm değerlerinde ani bi düşüş yaşandığı doğumdan sonra iyileşme sürecinde en ufak bir saoğuktan, enfeksiyondan,bakteriden ölebileceği tehlikesini eskiler bu şekilde açıklayamayacagı için "al basması"demiş olması garip değil,gayet acıklanabilir.Fakat mezarlıga gidersen bebeğin sürekli ölmeye kalkar in bilimsel bi acıklaması olamaz.Hukuk okumuyorsunuz ama konumuz bu değil zaten.

Konu dışı olacak ama hahaha bir tanıdığımızın kızı lisede adalet bölümündeymiş sürekli yeğenim avukat, ona sorayım diye konuşuyorlar. Ben de nerede avukat diye sordum, okuyor daha dedi. Hangi üniversitede deyince "yok daha lisede" cevabı geldi, o an jeton düştü Meğer lisede adalet bölünündeymiş öyle bir bölüm yok, adalet o diyorum, hala öğretmenleri söylemiş direkt avukat olacaklar diye ısrar ediyorlar ikna edemedim sonunda bana cahal dediler ee peki madem dedim

Bak şunu deseler mantıklı olabilirdi,mezarlığa gitmek seni üzer sen üzülünce bebek hisseder bu da onun huzurunu bozar gibi.Nitekim hamile mutsuz oldugunda kortizon adrenalin salgılıyor bu da plesantadan bebeğe geçiyor.Ani şok ve üzüntü durumlarında tetiklenen doğum ve düşük olayları belki de buna bağlıdır.

Anlayamadım bana da çok garip geldi buraya yazdım çok saçma zaten ama bir tık beni korkutmuş ve şüpheye düşürmüş olabilir bu yüzden yazdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…