Hamilelikte mide bulantısı 2016

Dogru diyorsun kusan annelerin dusuk yapma riski azmis ve bebekleri saglikli oluyormus. Gecici olmasini bilmek en buyuk teselli..
Kesinlikle oyle. Bana en basinda diyorlardı ki ne olacak en fazla 9 ay çekeceksin. Oyle diyenlerin agzina islak sopayla vurasim gelirdi ama simdi de ben diyorum aynısını ne olacak en fazla 3 ay daha çekicem diye ben 6.ayimdayim ilacsiz duramiyorum. Ilac almayinca tekrar kusmaya basliyorum ama ilk zamanlarima gore cok cok cok iyiyim.
Bebegim iyi olsun da ben her turlu sıkıntıya raziyim.

Denedim olmuyor çok ilginç daha öncede olmamıştı
Canim simdi birkac yere baktim biyokimyasal risk bebegin olcumlerinde bir problem olmamasina rağmen anneden alinan kan degerlerinde sendrom riski olmasi imis. Yani halihazırda doktorlar da sendrom icin yorum yapamiyormus. Bu durumda amniyosentez isteyen doktorlar da varmis ama bence bir problem yoktur bebegin değerleri daha onemli. 2Li test zamaninin geçmediyse baska bir yerde tekrarlamakta fayda var bence ama zamani gectiyse 3lu ve 4lu testi kesinlikle yaptirmalisin.

Bebeğimin değerleri iyi sadece kan da sıkıntı çıktı çok korkuyorum 19. Haftada gidicem tekrar yapılacak amniyosentez kesin cvp veririm

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Peki geçirdiğin için soruyorum mide bulantım ne zaman geçti ve demir hapı mide bulantısı yapar mi

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Peki geçirdiğin için soruyorum mide bulantım ne zaman geçti ve demir hapı mide bulantısı yapar mi
Canim benim doktorum 3lu testi es gecti önermedi bile ama 4luyu yaptir dedi. Ayrica ayrintili ultrasona da girdim yani her turlu testi yapmam icin beni ikna etti. 4Lu test 16.Haftada diye biliyorim bence onu da yaptir ayrica 18.haftadan sorna ayrintiliya giriliyor yani amniyosentezden once diger her seyi yaptır bence son care olarak gor amniyosentezi.
Benim bulantim ve kusmam hala devam ediyor ne yazikki bu yuzden ilac kullaniyorum sürekli. Ilaci aldigimda bulantim ya da kusmam olmuyor. Sadece cok sıcakta dışarı cikarsam kusma oluyor artik

Demir hapi bulanti ve kusmanin başlıbaşına nedenidir. Ben kan seviyemi normalde tutmaya calisiyorum beslenmemle yoksa demir hapi beni altust ediyor. Gittiği yere kadar böyle idare etmek istiyorum.
Hatta seker yuklemesi bile yaptiramadim ac karnina sivi alir almaz kusuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…