- Konu Sahibi esraseyhan
-
sadece 2-3 hafta daha sık dişini bak görüceksin herşey daha da güzel olacak.hamileliğinin tadını çıkar ya göbeğini gere gere çık gez dolaş.evde tıkılıp kalma.evde olunca insan daha çok kafasına takıyo.kendi kendinin doktoru ve ilacı ol.
dualarım seninle.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.o zaman bütün bunlara güleceksin :))
bende çok kötüyüdüm atlattım çok şükür bebegin beslenemedigini düşünyorsan dr git serum taksınlar ben .çok serum yedim dr yiyemezse getirin serum takalım diyordu.10 kilo verdim..
peki kızlar bişi sorcam 3. ve 4. aylar arası bebğin saçları çıkmaya başlarmış o yüzden çok bulantı olurmuş.bunu beniim gibi böyle duyan var mı?
peki kızlar bişi sorcam 3. ve 4. aylar arası bebğin saçları çıkmaya başlarmış o yüzden çok bulantı olurmuş.bunu beniim gibi böyle duyan var mı?
canım,anksiyete ile hamilelik yaşamak zaten baslı basına bir zorluk.Bendede yaygın anksiyete bozukluğu var.Ve 6 haftalık hamileyim.Görsen midem berbat,herseyi kusuyorum.yemek yemeyi bırak,yemek lafından bile midem bulanıyor.Elbet gececek.Ama anksiyetenin verdiği sıkıntıdamide bulantısı yapıyor olabilir.Birde panik atak yasayan bir arkadas yazmıştı burada,oda anlyacaktır eminim bu ruh halini.Sabredelim,gececek.
bu arada anksiyete ve panik atakla nasıl basediyorsunuz.ben şimdiden yine içimde sıkıntıları panikleri yasamaya basladım.((
canım dediğim gibi ben de anksiyete ve hamileliği bir arada yaşayanlardanım.çok zor.sürekli mücadele halinde beynim..kötü şeyley düşünmemeye çalışıyorum ve bol bol dua etmeye çalışıyorum.Allah bize bunu nasip etti ve gücünü de verecektir.bazen böyle düşünüyorum bazen de dayanamıcam diyorum.sürekli değişen bir ruh halindeyim.ama Allaha güvenmek zorundayız.ve sabretmek zorundaız ama dediğim gibi sabretme işi çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?