• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte mide sızlaması

serapssa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
49
35
3
35
Merhaba kizlar 19 haftalık hamileyim, bı süredir midemde ki sizlamadan rahatsızım ,geçen haftalarda miden yirtilacakmis gibi hissediyordum doktorum şurup verdi bı kaç gün rahataladim ancak şu an yara gibi sızlıyor midem bu tarz rahatsızlığı olan var mı yada uyguladiginiz birşey var mı lütfen beni aydınlatır mısınız 🥺

ben gaviscon çiğneme tablet kullanıyorum biraz işe yarıyor ama anlık. yine tekrarlıyor doğuracağım hala geçmedi yani yapacak bir şey yok maalesef kime sorsam bu dönemde mide şikayeti ile geçirmiş gebeliğini çözüm de bulamamış. sadece önerim yüksek yastıkta yat canım en azından mide suyun çıkıp çıkıp iyice fena yapmasın. muz ve yoğurt tüketmemi önerdi benim doktorum. baharat çikolata dolmalık biber domates bunları az tüketmeli gebelikte yakıyor bayağı.

ben gaviscon çiğneme tablet kullanıyorum biraz işe yarıyor ama anlık. yine tekrarlıyor doğuracağım hala geçmedi yani yapacak bir şey yok maalesef kime sorsam bu dönemde mide şikayeti ile geçirmiş gebeliğini çözüm de bulamamış. sadece önerim yüksek yastıkta yat canım en azından mide suyun çıkıp çıkıp iyice fena yapmasın. muz ve yoğurt tüketmemi önerdi benim doktorum. baharat çikolata dolmalık biber domates bunları az tüketmeli gebelikte yakıyor bayağı.
Çok teşekkürler yazdigin için bu sabah çok ağrım oldu yaraya tuz basılıyor gibi birazda korktum açıkçası hastaneye gittim antibiyotik verdi dahiliyeci akşam içtim ama huzursuzum bebeğime zarar veriyorum gibi hissediyorum 🥺

Back
X