hamilelikte mide yanması için ne yapılmalı

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
118
40
merhaba bayanlar yeni yeni mide yanmalarım başladı ama feci bir şekilde ne yapabiliriz bunun için

Bir anda çok fazla yemek yemeyin sik sik ve azar azar yeyin. Bir de asitli ve baharatlı gidalardan uzak durun.

bikaç yerde soda ve sütün iyi geldiğini okudum süt içemiyorum ama eve gidince sodayı denicem.. midemi söküp atasım geliyo yanma yüzünden :(

Yasa bende çok sikayetciyim bu durumdan sut içe içe artik modem bulanir oldu

sütü bende duydum diyorlar ki bilimsel olarak eğilip kalkmaktan baharatlı yemekler yemekten asidi coşturucu besin kullanımı mide yanmasına neden oluyor. peki anladım da ya ben eilip kalkma meslesini çözemedim su içicen bardan için azda olsa uzanıcan yemek yapıcan yağ aşağıda eğilicen bulaşık çamaşır makinesi için eğilip çamaşır için uzanman gerekiyor anneler hep gelip bunu yapamaz eeee nasıl olucak...

sütü bende duydum diyorlar ki bilimsel olarak eğilip kalkmaktan baharatlı yemekler yemekten asidi coşturucu besin kullanımı mide yanmasına neden oluyor. peki anladım da ya ben eilip kalkma meslesini çözemedim su içicen bardan için azda olsa uzanıcan yemek yapıcan yağ aşağıda eğilicen bulaşık çamaşır makinesi için eğilip çamaşır için uzanman gerekiyor anneler hep gelip bunu yapamaz eeee nasıl olucak...

dizlerini kırarak yere egileceksin canım yani çömelerek..başın aşagıya egilmeyecek..
mide yanması bende de buyuk dert..dışarıda yemek yememeye çalışın kullanılan yağlar mahvediyor mideyi..doktorunuza danısın bana renue diye surup verdi o azaltıyor yanmayı..

Back
X