• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte minibüse otobüse binilir mi?

Bebeğe zararı olmaz, sadece siz yorulursunuz ve dengenizi zor sağlayabildiğiniz için düşme riski olur. Yer isteyin çekinmeyin.

Kusura bakmayın ama bu kadar da evhamlı olmayınız eskiden analarımız ninelerimiz ata binip tarlaya gidermiş sonuçta günlerce yolculuk değil 10 dk .20 dk yolculuk

Kusura bakmayın ama bu kadar da evhamlı olmayınız eskiden analarımız ninelerimiz ata binip tarlaya gidermiş sonuçta günlerce yolculuk değil 10 dk .20 dk yolculuk
birçoğu çocuğunu düşürmüş, eminim bilginiz yok. ayrıca eskilerin yediği içtiği kalitede yiyip içemiyoruz aynı bünyede değiliz.

uzun süre ayakta olunca ve ani frenlerde sıkıntı olur mu diye soruyorum, siz şaka mısınız? cevabınız yoksa yazmayın
O kadarcık şeyle bebek düşmez. Mantıklı mı bu sizce? Öyle olsa ortalık düşükten geçilmezdi. Herkesin özel aracı mı var sanki?

Doğum iznine ayrilana kadar otobüs tepesinde ise gittim istanbul trafiğinnde cok şükür bisey olmadi😄 abartmayin korkmayin bisey olacaksa pamuklara sarsanda kendini olur iyi dusunun iyi olsun

Bence abartmıyorsunuz, herkesin durumu farklı. Ben de olsam çekinebilirdim. Ayakta 30-40 dk yolculuk zor olabilir bazen. Eğer kanama gibi durumunuz varsa muhakkak oturun, yer isteyin. Her şey yolundaysa bile kendinizi yormamak adına yer isteyin. Unutmayın hamilelik en torpilli olduğunuz dönem olmalı. İnşallah kısa sürede de kendi arabanızı alırsınız, hayırlı olsun gebeliğiniz

Ayakta yolculuk yapmak gebe veya değil herkes için tehlikeli. Ani bir fren olmayacağını garanti edemeyiz. En yakın zamanda kendi aracınızı alırsınız inşallah ama şuan şartlar bunu gerektiriyorsa ayakta yolculuk yapmayın. Oturduğunuzda da şoför sert kullanıyorsa, kasislerden hızlı geçiyorsa uyarın dikkate almıyorsa inip şikayet edin plakasını. Herkesin arabası yok ameliyatlı mı gebe mi engelli mi düşünmeli.
Evham olduğunu düşünmüyorum sonradan tüh vah demekten iyidir sevgiler 🥰

hamileyken calıstım hep otobüsle tıklım tıklım ayakta gittim geldim bişi olmadı niye olsun ki zaten :D

arabamız olmadığı için binmek zorundayım ve çoğu zamanda ayakta kalıyorum bebeğe zararı olur mu
Ya neden kotu yorumlar yaziyosunuz güzelce birdey olabilirmi diye sormus hanfendi. Normal sartlarda olmaz ama aykata oldugunuz anda ani fren olursa darbe alirsaniz olma riski var. Bindiginizde Rica ederek yer isterseniz daha cok yeni hamileyim yer verirmisiniz diye karsidaki isan yer verir diye dusunuyorum, yani ben olsam veririm

Back
X