Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mısınızarabamız olmadığı için binmek zorundayım ve çoğu zamanda ayakta kalıyorum bebeğe zararı olur mu
Karnınıza darbe almadıktan sonra bir şey olmazarabamız olmadığı için binmek zorundayım ve çoğu zamanda ayakta kalıyorum bebeğe zararı olur mu
uzun süre ayakta olunca ve ani frenlerde sıkıntı olur mu diye soruyorum, siz şaka mısınız? cevabınız yoksa yazmayınŞaka mısınız![]()
henüz karnım belli değil, inanmazlar diye söylemiyorumBebeğe zararı olmaz, sadece siz yorulursunuz ve dengenizi zor sağlayabildiğiniz için düşme riski olur. Yer isteyin çekinmeyin.
birçoğu çocuğunu düşürmüş, eminim bilginiz yok. ayrıca eskilerin yediği içtiği kalitede yiyip içemiyoruz aynı bünyede değiliz.Kusura bakmayın ama bu kadar da evhamlı olmayınız eskiden analarımız ninelerimiz ata binip tarlaya gidermiş sonuçta günlerce yolculuk değil 10 dk .20 dk yolculuk
Olabilir ama bu kadar da kafanıza tak.ayin bindiğiniz de dikkat edin yeterli olacakbirçoğu çocuğunu düşürmüş, eminim bilginiz yok. ayrıca eskilerin yediği içtiği kalitede yiyip içemiyoruz aynı bünyede değiliz.
Hamileliğiniz o kadar yeniyse sıkıntı olmaz zaten.henüz karnım belli değil, inanmazlar diye söylemiyorum
O kadarcık şeyle bebek düşmez. Mantıklı mı bu sizce? Öyle olsa ortalık düşükten geçilmezdi. Herkesin özel aracı mı var sanki?uzun süre ayakta olunca ve ani frenlerde sıkıntı olur mu diye soruyorum, siz şaka mısınız? cevabınız yoksa yazmayın
Ya neden kotu yorumlar yaziyosunuz güzelce birdey olabilirmi diye sormus hanfendi. Normal sartlarda olmaz ama aykata oldugunuz anda ani fren olursa darbe alirsaniz olma riski var. Bindiginizde Rica ederek yer isterseniz daha cok yeni hamileyim yer verirmisiniz diye karsidaki isan yer verir diye dusunuyorum, yani ben olsam veririmarabamız olmadığı için binmek zorundayım ve çoğu zamanda ayakta kalıyorum bebeğe zararı olur mu
henüz karnım belli değil, inanmazlar diye söylemiyorum